ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 2 June 2008

Genting uollsss!

minggu yang lepas hafiz telah di tugaskan oleh tempat kerjanya utk survey starbucks coffee di genting..ade 3 starbuck rupanya kat genting tu..baru akak tau..jd dia malas nak p sorang2..then dia war2 kan lah pada semua pondanzs2 n jantanzs juga betinasz2 untuk pegi bersama hafiz...then ape lagi ..akak n kak cam setuju terus..mane taknya kak cam terus nak...nak balik kampung katanya..rindu tanah tumpah darahnya..nak tau kenape akak cakap tu kampung kak cam..nanti kan jap lagi ek...pasti korang terkejut yang kampung kak cam kat henting theme park....mmmm

so yang pergi..akak, kak cam, hafiz, meen, ali , haizat and dua orang anak buah hafiz (alif & min)..yang penting hotmama nak join tapi terpakse cansel disaat akhir kerana busy keje n ade urgent meeting katanya..maklum lah orang besar syarikat...walaupun kan..padan muka ko hotmama x dapat ikut..jagan nangis tau...

so pagi2 kul 6 dah bangun ni..sbb terlalu excited nak pi..siap bagai nak gila..make-up skit2 then akak terus amik kak cam...sebelum tu hafiz di tugaskan beli nasi lemak utk kami bawak p genting...maklumlah kat genting kat makanan mahal..cekik darah..so bawak bekal ok...lepas amik kak cam akak terus berkumpul kat petronas puchong prima...masing2 dengan baju sejuk bagai ni..macam lah sejuk sangat genting tu....

so kami pun bertolak ker station LRT gombak..sbb kat situ senang sikit dapat bas trus p genting..leh beli pakej sekali...sampai sane park kete terus lari2 anak p beli tiket...harga tiket RM42 untuk weekdays n RM48 ker RM 52 cam tu lah untuk weekends including bas, cable car pegi balik n indoor n outdoor thempark..murah kan..kira ok lah tu....akak ade orang spedo..so ok je lah kan..opssss

the ape lagi uolls one two go lah...the saksikan lah gambar2 kami kat sane ek...


dengan berlagak n perasan canteknya..akak pose tepi bas double decker ni..wah dah rase cam kat london dah walau pun...


macam?..ade macam 1 big happy family x..gitew kan....siap ade dua anak lagi..keluarga cam ni lah akak impikan..papa, mama, anak dua..ahaks...tapi ape kan daya ..akak bapok...


ni dalam cable car...korang tengok betape girangnya kak cam..ternganga je..mak lummlah nak balik kampung kan..eh hafiz pejam mata takut naik cable car ker uollss...


wah dah macam rombongan cik kiah dah...catwalk girl...

muka akak ade cam sally yeh ni x..eksen2 akak artis lah ni....akak tukar name lah Senduk Yeh..SEDAP X AGAKNYA.....cam sial je akak rase....


wah angan2 ko kak cam nak jadi black eyes peas ker...hip hop benor ko kan...ko kan ramlah ram...mane lah hip hop...


ini lah kampung kak cam..dinosourland...umah dia naik tangga tu..girang betul di sampai kampung dia...dia kata dia excited nak jumpe sepupu rapat dia Siti T-Rex gitew lah name nye..ooo baru akak tau kak cam ni specis dinasour t-rex rupanya..patutlah asyik pose menganga je ..or nampak gigi kan..specis pemakan daging rupanya..patut lah kak cam suka daging panjang di celah kelengkang lelaki tu...mmmmmm


wah pose bawang merah sambil nyanyi lagu perigi biru n bagi makan ikan kaloi lah tu..ko bawang goreng kak cam..bukan bg ikan kaloi makan..bg anak ikan makan lah.....

sejuk sangat ker..mmmm..mane kot bulu2 yang ko beli dari paris kak cam...


meen, min n alif... (alif ni akak akan bela jadi anak ikan akak..mmm berape lame baru besar ni..sekarang baru dahjah 1)..kertu lah akak gamaknya


sape lagi..pemriah suasanalah..akak n kak cam


meen n kak cam ngah tengok monyet katanya...maklum lah sedara mereka...


gitew kak cam buat aksi dinosour T-Rex...wah takut akak....si haizat senyum simpul gitew....


sebenarnya akak nak amik gambar mat saleh comel ni..saje je suruh kak cam pose sebagai tempelan je..kemana saje dia pegi akak ikut..sampai dia perasan n ramah mesra ngan akak..gitew..gigih ni...


rasekan ko..ali , haizat n man naik selero shot...akak x berani..akak ngok macam nak putus nyawa dia orang ni...untuk akak naik benda ni..maaf yer kirim salam je lah...


lagi dua orang mat saleh comel..rase nak terkam n rogol time tu gak..suka...suka....


pose istimewa akak ngan haizat...wak gitew kan....

hotmama jagan jelouse tau.....

Let's SHOPPING Uollss!