jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 16 June 2008

Album Kak Cam Di Pasaran


hey uoll ini lah pendatang baru dalam arena seni suara..dengan single petamanya Touch My Gigi. kak cam menampil kan genre muzik Pop R&B dan ianya amat sesuai dengan suara kak cam. Album ini juga menggabungkan lagu melayu dan lagu inggeris.Penyanyi ini berasal dr selangor dan berdarah kacukan burma melayu ini telah memulakan langkah sebagai penyanyi sejak berumur 2 tahun lagi..

Kata Kak Cam album ini 100% mengisahkan kehidupan beliau. Kak cam juga berkaliborasi dengan banyak komposer dalam dan luar negara. dah hampir 80% lirik dalam album ini di tulis sendiri oleh kak cam..dan beliau juga menyatakan bahawa beliau akan sentisa akan buat yang terbaik untuk industri musik tanah air. keep ur good work kak cam.

10 Lagu yang terkandung dalam album Touch My Gigi :

1) Touch My Gigi
2) I'm So Amazing
3) The colour of my skin
4) Raut ku meracuni hatimu
5) Menunggu mu hingga berjanggut
6) Kau ibarat ulat di kaki ku
7) Oh My Austin Kaca
8) Ade aku kesah (featuring Datin Hajah Vieda arena tajudin)
9) Feel Like Natural Woman In me.
10) Cercaan mu

sila beli yang original...pasti anda tidak akan menyesal...Sokonglah industri musik tempatan...

Bila kak Cam Menyanyi !

weekend lepas..akak n kawan2 telah berkareoke lagi...mmmm..suka benor kitorang menghabiskan duit kat kareoke kan..mengaji kan bagus....opsss....
kali ni kitaorang kareoke kat redbox...yer lah pertama kali pergi...selalu p yang murah2 je..sekali-sekala nak rase yang mahal2 kan..maklum lah ade mak ayam sponcer kan..gitew....tapi malam tu semua tertumpu pada kak Cam...

adakah kerana dia cantek..adakah dia memukau semua mata yang memandang?....
kalau nak tau saksikan lah..suara yang merdu lagi menghiris jiwa...PUCHONG SONG BIRD...Miss Cameliana Boboqs....dengan lagunya Jerat Ayam with special apperiance Datin Hajah Vieda Arena Tajudin !





amacam sedap x...jangan gila2...siap ade special appearance lagi tau...ade x yang berdarah telinga dengar suara cam cam x?

mungkin gambar ni akan di jadikan cover album kak cam nanti...nantikan lah album kak cam di pasaran...jangan lupa beli yang original ok...


sebelum kak cam jadi artis pose dulu..nanti susah sebab dia dah sibuk nanti..gitew...

ala comelnya..walaupun sebenarnya muka masing cam sial....

malu2 gitew kan...

special appearance oleh Datin Hajah Vieda Areana Tajudin..gitu name ....bukan calang2 ni....

ape lagi dah habis nyanyi..berambus lah....

Let's SHOPPING Uollss!