ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 11 June 2007

Tunggu bagai nak rak!



ni akak nak citer lah skit tentang hujung minggu yang sungguh best.... cadangnya mak , vieda, bee and kak nita nak lah pi karaoke kat ktv kat bukit bintang tu ...siap bagai nak rak ni...masing2 pakai rambut wig kepok2 ala2 rossa.... semua telah di sponser oleh agong touch collection katanya...yang penting ratu paling jelita miss bee pakai skirt pendek...sungguh memukau katanya... katanya...


tapi ape yang pentingnya , bila dah beli air and keropok bagai nak rak jugak. sampai jer ktv tu mak pun terus lah nak daftar name...terperanjat u all bila dia kata .." sila tunggu yer cik, bilik kecik dah penuh, giliran cik yang ker sembilan yer"...sembilan u all!..mase tu dah pukul 1 pagi dah...tunggu punya tunggu nak dekat kul dua dah , giliran akak baru turun no 6...ape lagi u all angkat kaki ler..nak tunggu lagi ker...buang mase...terus lah jejalan sekitar kl dengan mempamirkan rambut sponcer itew...boleh?


ini lah wig yang dikatakan itew


Let's SHOPPING Uollss!