jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Sunday, 28 June 2009

lets kita bersama selesai masalah

hye uolsss...ape kabar uolsss. betemu lagi kita yer...

akak ade satu cadangan ni..mulai hari ini setiap hari rabu akak akan membuat satu entry diskusi...sape2 ade masalh yang boleh di kongsi bersama leh bagi soalan kat chat box akak.. same2 lah kita bantu selesaikan masalah itew...

jangan yang berat2 dah leh...kita cuba selesaikan masalah uolss bersama2 dengan pembaca..amacam... to kak imah..i curi idea u skit yer kak.. u bicara agama kan..i bukan bicara agama...itew je..hope kak imah x kisah...

sape yang ade masalah dengan jantan ker.. ngan sape2 lah ..masalah keje ke...

akak bukan orang bijak pandai..tapi sebagai manusia akak cuba tolong sesama kita.. just nak bagi hidup kita ni lebih meriah.. ok kan uolsss...so banyak2 lah bagi akak soalan yer...

p/s: eleh ko senduk..masalah sendiri pun ko terkontang kanting nak selesaikan ade hati ko nak selesaikan masalah orang...sudahhhhhhhh


Let's SHOPPING Uollss!