ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 16 November 2007

Bantal dan maksudnya

sebagai penganalisis tidur..akak ade membuat kajian ttg cara orang tidur dan ape maksud disebaliknya..ia juga menggambarkan personaliti orang tersebut:

1) Memeluk Bantal

Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa
seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera.
Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik.
Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui
mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.bg kalalngan bapok pula, ia suka gila jantan..dan feeling2 yang dia ni woman sangat..tp dia feeling sendiri jer x cakap ngan orang lain..



2) Menggunakan Banyak Bantal

Mereka biasanya kurang kenyakinan dan bapak diorang ade satu kilang bantal. Dalam
kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka
jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan
pandangan orang lain. bagi bapok pula ia sering memrlukan jantan yang ramai di sekeliling dan x leh hidup xpan jantan..kira angau ler...kalau cantek xpe kay buat cam ni...awas


3) Tidur Dengan Satu Bantal

Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh
menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan
berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata. sangat tabah dan mampu hidup tanpa jantan dan pertolongan jantan...akak ngok ade pada ramai kawan2 akak..bukan sebab mmg suka tidur satu bantal tp sebab xde duit nak beli bantal banyak...


4) Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki

Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang
bergaul dgn
org ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini
menyebabkan mereka
cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar
menempuh jalan pintas
untuk mencapai cita2. Mereka tdk suka berusaha. suka pose cantek jer walau pun x cantek mane!


5) Tidur tanpa Bantal

Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat
tinggi.
Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan
membawa kepada
sifat ego. dan kadang2 mereka ni mmg dasar boleh landing kat mane2 so x sempat nak capai bantal...


6) Tidak punya bantal

Kasihan betul... pergi kedai belilah satu!! hey ko ni ayam ker ape..binatang yang tidur x pakai bantal tau..pi beli skrg sebelum akak libas...

Let's SHOPPING Uollss!