ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 21 July 2008

Tag untuk korang semua!

akak wajibkan semua buat tag yang akak bg ni..saje2 je..orang selau buat tag kat akak...so akak cubalah lah pulak kat korang pulak...so jawab jagan x jawab...

Jikalau soalan ini ditanya pada anda...ape jawapan anda.

sape berani cakap akak x cantek..korang jangan giler2..berani mati ni

1) Anda rasa anda cantek?...kenape?

Agak-agak?...mestilah cantek...sebab akak mmg cantek...berani mati kata akak x cantek...kalau x diri sendiri yang puji ade ker orang lain nak puji akak yang di katakan senduk ini...nan ado!..so puji lah diri sendiri...sedih kan...

2) Kenape kekasih, kawan, suami anda suka kepada anda?

sebab akak kelakar...akak ni happy go lucky..mungkin juga akak ni termasuk dalam krateria orang yang di buat kawan kot..entahlah..agaknya....lagi satu mungkin akak cantek..matilah puji diri sendiri...


so muka akak cam monyet..ko ade masalah ker...

3) Jikalau wajah anda seperti monyet...bagaimana anda nak tunjukkan kecantikan anda kepada orang lain?

ape lagi pose lah depan monyet...kata muka cam monyetkan...x pun pose je lah pade sape2..kan banyak manusia pencita haiwan...so sape2 yang rase monyet tu cute ..leh lah pilih akak sebagai teman hidup..tu je..senangkan...


adakah mmh mulut itew berbau cirit semulajadi atau..ade orang tercirit dalam mulut itew...

4) Anda berada dalam satu majlis yang gilang-gemilang dan anda ingin di temuramah...anda di kelilingi oleh banyak wartawan, dan jurugambar...dan anda tidak boleh lari dari situasi ini.. tiba2 anda mendapati bau mulut anda berbau tahi cirit..bagaimana anda mengatasi situasi itew?

kalu akak berada dalam situasi ni pasti akak akan menggigil...bala yang amat dahsyat itew uollsss....ape lagi uolls..pose2 terpengsan lah...and pastikan mulut akak x terbuka...atau pun sebelum kuar tu pastikan lah ade cloret ker gula2 ker dalam beg..x lah bila dah terbau puka mulut tu baru nak tercari2...paham...

maafkan akak..akak tersalah pakai kasut td..sebelah gucci sebelah prada..ape2 lah..yang penting designer shoes..

5) Kredit talifon anda habis, beg duit tertinggal, kunci kete tertingal dalam kete yang berkunci..dan anda berada di tengah tengah bandar anda terpakai kasut sebelah lain dan anda ingin terberak sangat ... ape yang anda lakukan untuk masuk ke kereta dan pulang ker rumah?

ape lagi carilah masjid yang terdekat ker..lari je lah..mampus lah orang nak ngok akak kasut sebelah lain kan...yang penting akak dapat berak dulu..then pi lah kat masjid tu mesti ade orang..then mintak lah seposen dua buat call sape2 pakai public..pastikan lak kawan2 yang di kol itew dapat membantu..kalau kawan2 yang di kol itew..nan ado dan x leh pakai..pose je lah kat masjid tu sampai tu sampai ade orang call akak....dan akak pasti kat masjid adalah tempat paling selamat sekali...gitew...kalau xde gak ..jalan lah kaki sikit2..akak pasti walaupun berbulan2..pasti sampai umah akak...

akak taq semua pembaca blog akak..x buat korang mmg hanj...ujung nyer selesaikan sendiri

Let's SHOPPING Uollss!