ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 29 January 2009

tentang akak

akak kena tag ngan cik marina honey...letih lah nak buat tag2 ni...akak dah peram tag ni sampai dah tumbuh cendawan dah..bak kata orang lain..kalau berzina..dah mengandung and dan beranak and anak tu dah darjah satu dah ...bukan tu je then anak tu dah pandai memondan baru akak nak buat tag ni...lenguh tangan akak..ok lah akak pun baru lepas solat ni...so ape lagi uolss buat tag tentang diri akak....


lets dengar fakta tentang diri akak....ni yang sebenar tau uolsss...tp akak buat 10 je...

1) kenape kawan akak senduk?..sebab kak bed kata dagu akak ni panjang n kalau tengok dari tepi macam senduk..tu jadi senduk tu..ko lak kak bed kalau tengok dr tepi, belakang, atas...ko macam Dulang kenduri..amacam suka?

2) akak anak ke 4 dalam 5 orang adik beradik...dalam 5 orang tu akak sorang je bapok..akak pun pelik kenape akak bapok...bila akak tanya mak akak ..jawapan mak akak x dapat di sampaikan dengan kata2 hanya lesung batu je yang melayang dr dapur...yer lah kan kalau semua bapok harus mak bapak akak sedih kan...

3) akak suka makan pedas..kalau x pedas x sedap uolss...kalau lah kerajaan haramkan penjualan cili..akak rasa akak akan jadi petani haram menanam cili uolss...akak yakin cokelat lah pembeli haram no 1 dr kebun akak tu...x pun akak bunuh diri...

4) akak ni simple je orangnya ..sempoi..x up to date sangat n biase2 je...yer lah sebab sering dintis..cuba kalau banyak duit...selipar jamban akak pun akak tempah kat jimmy choo...cuba bayangkan tu...kalau lagi kaya haruslah akak tubuhkan PTPANN gantikan PTPTN..(Perbadanan Pendidikan Anak Ikan Nasional)

5) dr mane akak pandai masak?..ari2 akak telan senaskah buku resepi sehari..untuk daya ingatan lebih telan buku resepi persama jem or mentega kacang...yer lah tu....mmmm bakat semula jadi lah uolss..x macam hotmama tiap kali masak buku resepi kat sebelah..nak goreng ikan pun tengok buku resepi..akak masak sambil tutup mata pun akak boleh..cakap je uolss...

6) akak ni happy go lucky katanya..suka buat2 lawak..kawan2 akak kata akak ni joker..tp dalam mase yang same bermulut puaka jugak...mmmmm cam ne tu...sebenarnya diorang x tau yang akak ni berhati luhur, sensitip (sensitipnya aku)...dan banyak lagi lah...yer akak bermulut puaka kan!!!..dah korang yang bongok harus lah kena maki...ko ingat akak saje2 je ker..sowy kay...

7) akak ni leh di kategorikan sebagai orang yang suka kuar malam...entah lah feel kot kuar malam..kiranya kupu2 malam lah...bukan ape..siang kan keje malam lah lepak uolss...kawan2 akak pun same...kalau malam leh drag2 uolsss kalau siang kang ape lak rupanya...bayang kan drag siang2 ngan bedak sekilo pastu dress and skirt pendek...wah macam pertunjukan sarkis le...lain lah kak bed woman forever..sarung wing and lipstik dah woman dah...tu kak bed kata bukan akak kata...

8) akak bahgia sebab semua kawan2 akak ni telah di updatekan dengan software "anti sentap"...cerca lah berulang kali pun..korang buat maraton cerca pun dia orang x kisah...kalis katanya...lagi2 kak cam and kak bed...paling kalis..kena cerca dia leh gelak je..tahniah nok...

9) akak ni sebenarnya mempunyai rambut semula jadi ikal mayang bak puteri gunung ledang...tp akak lagi suka rambut lurus..tp x suka rambut yang rebonding tu uolss..rebonding yang lurus macam pembaris dah....lurus leper tu..ooo dinch uolss x suka..akak suka lurus light2 je..tu yang ari2 kalau nak kuar kena blow dulu tu...sekarang kalau lah iron rambut and hair dryer akak rosak akak akak akan bunuh diri..rela x kuar umah or pakai tudung bila kuar umah uolss...

10) akak ni fanatic kepada penyanyi mariah carey and withney houston...kalau pi kareoke itew lah lagu2 wajib akak...hey jangan gila2 akak and kak bed mempunyai suara yang tinggi kay...sekatakat lagu withney or mariah tu akak leh nyanyi sambil baring je uolss..ade berani..lets lah kareoke ngan akak...

11) akak ni suka beri gelaran kat orang..x tau kenape..bukan ape saj suka2..banyak kawan akak yang akak gelar lekat sampai sekarang...contohnya kak ita, kak nita..walhal mereka ni jantan....hahahahh

Let's SHOPPING Uollss!