ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 6 December 2008

Pakai Serban tetapi hanjeng

semalam waktu lunch dalam kul 12 lebih akak ngan bos akak lepak lah kat kopitiam bawah opis akak..cam biase lah lapar bagai nak gila...so orderlah nasi rendang kencana dewi ayam rendang kan..fuh sedap tu....

sedang akak ngan bos akak mencekik sambil mengumpat ade lah orang lalu lalang kat kopitiam tu...yer lah kan semalam ari jumaat..so sebagai perempuan kitorang x lah kisah sangat nak pi sembahyang jumaat..pose je kat kedai makan...then ade lah 3 orang budak lelaki berumur dalam sekolah menengah lah...dalam tingkatan 3 or 4 cam tu...pakai jubah putih, seban sebesar pemelok besarnya dan celak mata hitam...akak rase dia pakai celak MAC lah..sebab warna dia gelap n akak suka sangat dia buat mekap mata...gitewww kan..dia pakai celah mata macam orang2 tablic tu le...

bos akak baju silver : Nyah check it out 3 oclock, 3 guy with big turban...so turn me on..i love alim2 hanjeng guy..sexy kalau mak berzina ngan dia...haruslah doggy style..

akak baju merah : oh tuhan...ko jangan gila2 sundel...harus lah ko pakai purdah lepas ni uolss...tp harus colour pink kan..(sambil isap rokok macam perempuan sundal)..eh bukan sundal mmg sundal ker?

so sebab ko tu budak lagi and ko pakai serban besar n celak mata mengalahkan orang pakai eyeshadow tulang tu tentu lah orang akan pandang kan....akak pun pandang lah sambil dalam hati berkata " Ya Allah bagusnya budak2 ni, muda2 lagi dah rajin ke masjid untuk sembahyang jumaat, bagusnya...alhamdulilah..mesti budak2 sekolah agama ni"...so akak tersenyum2 tengok mereka..bukan kutuk tp syukur...

jantan baju biru : eh samad ok ke ke kita pi grammy award pakai serban ni..x kena marah ker...

jantan baju putih: diam lah..mak nak pakai dress td sundel..tp mak aku basuh lak...sentap uoll

jantan baju hitam : nyah...mak ade bawah dress lebih dalam beg..jap agi kita tukar..wig pun mak bawak

bila dia lalu je kat sebelah meja akak n bos akak akak terdengar budak tu cakap "bengang tul aku...Apahal semua pandang2 ni nak kena sepak ke"....haaaaaaa?...terkejut akak...wah adik2 berserban ini bermulut hanjeng rupanya..dia cakap dengan nada gengster bercakap..

luar je nampak alim..tp rupanya berhati binatang..ko mmg monyettttttt

habis tu dah ko pakai macam tu mesti lah orang tengok hanjeng.....nasib baik le akak x naik hantu..kalau tidak ade aku bukak serban ko tu aku jadikan kain pario kat ko nak...wah luar rupa alim...tp rupanya berhati hanjeng rupanya....tulah manusia ni kita kena selam hati budi dulu..jangan suka buat andaian sembarangan je...

Let's SHOPPING Uollss!