ahli geng kongsi senduk

Thursday, 27 January 2011

alkisah...ratu chantek punya susu anak yenna dapat nama

lapar sangat time lunch...capai handbag (wah handbag...ko ade?).. malas nak pi jauh2...giant kan ada..makan pun dah lewat..kul 2 lebih baru nak mencekik...

sampai giant trus pi singgah kfc..mencekik secara laju..telan bulat2 ayam seketul2..eh sejak bila aku pandai makan ayam ni ek?...bedal je lah

lepas makan jalan2... sampai satu tempat ...kedai sepit-sepit rambut..pose2 chantek tengok sepit ngan cekak..belek2 rak tu..stu2 aku cuba...

sampai je satu cekak ni chantek tp macam terselit kat atas lak...akak tarik tarik...grooooommmmmm trus runtuh satu rak...

ter kesima..terdiam..sebab ada set cermin semua jatuh pecah...matilah dalam poket ada 20 hengget je ni..macam mane ni...sebelah akak ade anak yenna lelaki dalam umur 3 tahun tengah tarik2 cekak siap ade rambut palsu tu..dia pun terkesima..anak yenna ini hadik2 ke...motip budak ni belek2 cekak rambut palsu...

lantas...akak bersuara.. "boy why u pull that rack"..



lantas mak dia datang x cakap banyak terus tampar anak dia..sambil bebelan bahasa ibunda sambil selit2 bahasa inggeris...feeeling..walhal anak ko paham ke...

akak pose2 kekwat..trus jalan..walhal dalam hati berdebar ni takut kena bayar...cabotttttt



macam halilintar akak lari..sampai je kereta....akak pelik..apa dalam genggaman akak ni...

eh...terbawak lari getah rambut plak...opssss

Friday, 21 January 2011

Awas lu

hamboi hamboi korang..aku x hupdate sikit kemain lagi cercaan bertubi2 yer...

ko nak tau sebab ape aku x hapdate?


aku busy buat ni ....

bley????

gila ke hapa...sebenarnya akak x bayar brodband lagi sundel..sebab tu lah jarang hupdate.. nak hupdate kat opis boss cerca nanti...PAHAMMMM...

jahanam mulut korang kan...nak kena cili...gitewwwwww....

ok lah..ni ade citer skit...

korang ingat x akan cakap yang ada bangla comel duk sebelah umah akak?
kawan dia lagi comel uollsss...dua tiga menjak ni kawan dia tu duk selalu bertapa kat umah dia...so pintu rumah dia betul2 mengadap dekat tingkap akak...

so ape je akak buat kalau akak bukak tingkap dia leh nampak....

ari tu betul2 kawan dia comel tu duk isap rokok... so akak pun duk lah libas2 rambut.. pose2 bedak skit...pakai baju seksi2..feeling2 bollywood kat dalam bilik bagi dia nampak...blehhh


nak bagi dia perasan lagi akak siap pasang lagu "dola dole devdas...bleh"...akak yang blah kanan tu kalau nak tau...

then uollsss dia perasan akak..dia tengok je akak.. dia senyummm...

ada respon ni...ia datang ke tingkap akak....

dan berkata.....

"Abang u pasang banyak bagus lah lagu"...

sentap....habis pixy akak tepek..dia panggil abang...

ape lagi tutup lagu tutp tingkap...

SENTAP...

rupanya dr pandangan dia akak cuma berwajah ini...matilah...

Sunday, 16 January 2011

hey uolllsss

sebelum uollss semua cerca akak..akak bagi sembah ratu dulu..memohon kemaafan katanya...


dah tahun baru dah..baru ingat nak hapdate blog kan..keji tul akak ni.. bukan ape uollsss... tahun baru akak di samut dengan demam yang amat teruk,,sehingga sekarang tekak akak masih manja2 sakitnya....

tapi alhamdulillah lah sebab tahun baru ni akak di kurniakan tuhan dengan kereta baru... kancil akak telah jual uolss...ala akak amik lori satu tan second hand je...senang nak bawak kawan2 mak yang gajah2..lagi2 hotmama..senang dia berdiri kat blakang lori..sambil kena tiup2 angin uolsss... ok lah tu....kan..nak amik inspira mahal sangat x mampu uollsss....

ok balik pada demam akak...demam dah ok cuma tekak akak ni x baik2 uollsss.... macam ade kahak kat tekak x nak hilang...macam2 ubat akak makan uolss... kawan akak cakap amik air limau embon kan semalaman then minum airnya..gerenti elok...

bukan embon kan aie limau je uollss... akak siap baring tido tepi pokok limau sambil nganga tepi pokok limau semalaman lagi...bley...tekak tetap sama...

..lagi makan madu..siap feeling pose depi sarang lebah dengan harapan lebah bersarang kat tekak pun dah buat uollsss...

then kakak akak cakap dia ada petu yang baik punya...amik kicap then perah dengan limau..makan pasti suara merdu kembali...gila ke hapa..ingat tekak akak ni ikan bakar ko nak cecah dengan air asam...matilahhhh....


tapi...harammmm tetap sama...tetap suara abang2 uollsss...muka megam fox suara aang bawak lori...bley...

oh know suara macam abang lori?....tidakkkkkk

ujung2 pi farmasi beli ubat..trus ok skit..tp masih gatal2 uollss...masih x leh nyanyi lagu listen beyonce dengan baik lagi...matilahhhh

ade banyak cerita akak nak tulis ..tp nanti ek...

pada sapa yang baca blog akak ..jagan meroyan ek..tunggu ek..ada citer sensasi untuk uollss nantii...


Let's SHOPPING Uollss!