ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 8 March 2010

header aku suka ati aku lah sundel!

hey uollsss.... ape kabar uolsss...amacam chantek ke di bagi isnin ni...

atas pemintaan peminat....gitew..peminat katanya...akak nak post antara blog header yang pernah akak letak kat blog akak...

akak ni cepat boring ngan satu header je uollsss... bila lagi akak nak feeling ngan berangan uollss..ini lah masanya..inilah masanya akak edit gambar2 akak kan...supaya blog akak nampak ceria...katanya....

kalau ikutkan mau berpuluh lagi header akak dah buat..tp akak pun lupa mane akak save...

korang rase yang mane pilihan korang...dan korang rase antara yang mane korang rase akak feeling n berangan...


header 1 : promote opis katanya...royalty plz

header 2: hasil gabungan name akak katanya

header 3: feeling sexy walaupun sebenarnya badan ko berkerak kan

header 4 : feeling dato siti..tapi sebenarnya lebih mirip siti sifir

header 5 : feeling pose tepi tasik katanya...

Header 6: feeling berdiri tepi tasik..tp banyak orang x suka header ni

header 7: akak feeling model katanya...

header 8 : feeling tepi tasik pancing anak ikan katanya

header 9 : antara header yang akak paling suka

header 10 : feeling fazura ngan jantan meletop

header 11 : senpat promote blog kawan jual tudung katanya..tp ujung2 blog dia adooo

header 12 : akak berduet ngan beyonce..ade berani?

header 13 : feeling wanita muslimah..walhal ko sundel

header 14 ; paling kontrovesi..siap masuk satu blog ni dan akak di kecam hebat gara2 header ni..walaupun akak edit muka akak n badan mariah carey agak sedih...

header 15 : ni pun akak suka..simple but nice..waniat furdah katanya

header 16 : ni waktu raya cina ari tu....konsepnya opera cina..amacam cina x akak?...

so akak buat header ni pun suka2..akak mmg suka edit2 gambar ni....sape yang x suka tu ade aku kesahhhhh....


Let's SHOPPING Uollss!