ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 30 April 2013

Jalan2 Cari Nahas

hi uollsss...

ari ni akak nak cakap pasal Jalan Jalan Cari makan... bukan nak kondem tapi rasa marah...

ahad lepas akak ngan kawan nak p tengok wayang di U8 shah alam.. so dekat lah dengan TTDI shah alam kan... so sementara tunggu wayang start ada lagi 2 jam lebih...

sorang dr kawan akak ajak pi makan.. dia kata ada satu restoran dia tengok dalam jala2 cari makan.. nama restoran tu  Restoran keluarga AFC (Anjasari Fried Chicken)...

dia cakap best sebab pengacara tu makan beria-ia.. resepi keluarga katanya... ala2 fast food melayu cam tu.. kita mesti lah kena support business melayu kan...

so sebab dua kawan akak tu lapar kitorang trus gerak ke kedai tu...


sampai je akak tengok orang agak ramai ..mungkin sebab masuk JJCM kot... so kitorang pun masuk.. kat luar ada 5 meja dalam ruang yang amat sempit....kat dalam penuh sempit

suasana ini adalah khayalan yer.. pelsu sangat

akak duduk and dua lagi kawan akak order... counter order makanan ala2 fast food gitu.. tapi makanan dia akan serve. akak tunggu dalam setengah jam macam tu baru air sampai...akak minum float.. kawan akak order coke and sorang lagi akak x ingat apa.. tapi yang sampai adalah sarsi float dan air sarsi.. di tukar sendiri oleh restoran dengan alasan coke dah abis...


orite..tunggu punya tunggu satu makanan sampai.. spegetti meat ball.. rasa x sedap presentation sedih.. meat ball dia besar guli ada dua ketul...seratus kali lebih baik makan kat kedai biase yang serve spegetti ni..


then sampai pulak chicken chop.. lagi sedih... x tau nak gambarkan cam ner...

yang penting yang serve yang lap meja kemas meja adalah kanak2 sekolah rendah.. akak pun heran cam ni punya servise ke deserve masuk JJCM...

then tunggu lagi stengah jam sampai satu makanan yang akak x tau gambarkan apa.. kawan akak kata dalam gambar kat counter tu nampak sedap... afc chicken bite...tapi yang sampai 2 helai daun salat yang kecil dengan lebih kurang 10 ketul ayang goreng kunyit ..potongan dia pun ada besar ada kecik...di curah dengan sos yang ala2 keropok lekor..rasa manis...dia curah terus belambak atas ayam tu..what is that?... 

akak pun x tau nak cakap cam ner dengan restoran ni... nama ..review dah membangkitkan selera..tapi bila datang sedehhh..

kepada orang2 melayu kat luar sana yang nak bukak restoran... tolong lah meniaga denga ikhlas..kalau makanan sedap..puas hati..layanan bagus pasti ramai yang datang lagi nak makan..kalau macam ni lah caranya... first and last lah gamaknya...

terus terang akak cakap..beli ayam kat pasar malas lebih baik...

sorry akak bukan nak kondem business orang..tapi kalau cam ni bukan akak je marah..semua pun marah.. ni namanya jalan2 cari nahas... masih banyak perlu diperbaiki sebelum semua pelanggan lari dan x moh datang lagi...

p/s : to JJCM lain kali x yah nak propa sangat..resepi keluarga lah apa lah..kalau macam ni punya rasa..maknyanya resepi keluarga ko sedehhhhhh!

Monday, 22 April 2013

kalau dah kedekut tu..kedekut jugak

hey blog buddies,

sebelum kita mula ni kata2 pembuka kata kat ko..."sah ko ni bangang kedekut taik idung masin"

akak nak tanya ko!... ko tau x yang setiap sabtu adalah hari tanpa plastic bag. terutama kalau kita p 7-eleven, Giant, tesco bagai.... diorang akan charge 20sen utk satu plastik.. betul kan...

akak rasa semua tau kecuali ko cacat dan x mampu bangun hanya mampu terbaring kat umah....atau pun ko mmg totaly bangang...

bukan apa kadang tu akak rasa kenapa lah manusia ni bangang sangat.. beli barang punya banyak tapi bila cashier tanya nak plastik bag 1 harga 20 sen trus geleng kepala...sanggup ni kepit magie, telor bagai ni celah ketiak.. selalunya yang kedekut nak mampus ni adalah cha ya nun alip..

punya lah kedekut sampai kan sanggup pelok beras ngan barang lain ni demi nak membayar 20sen tu...

then bila cashier tu cakap..barang u banyak u amik lah pastik so x susah u nak bawak... then jawapan dia..." hey 20 cents is money too..why i need to pay extra 20 cents...we must support the campaign , if not u just a useless citizen".. cakap sambil bongkak .. feeeling hidup...

walaupun ko hanya beli beras kampit kecik, magie, telor 10 biji dengan coke satu botol..kan berat tu ..lebih mudah kalau ada plastik...

ujung2 5 langkah dr cashier beras ngan telur ko terhempas pecah terabur... padan muka ... rasakan...

then bangla security tu pun bahan ko ..." u xda mau bayar itu 20 sen..sekarang sudah rugi"...sebab kan sentap agaknya..dia biar je beras ngan telur tu kat lantai ..then ko berambus...

so sekarang campaign mana lak ko nak ikut... kalau dah dasar kedekut tu..matilah 20 sen pun mampus ko x nak bayar...

tapi ape nak buat kan..itu duit ko... pilihan terletak di tangan anda.. dan bukan di kepala lutut

Gwiyomi

morning uollsss... meriah ke tidak hari uollss...

hari ni akak nak cakap satu benda yang tengah hot skarang ni...

GWIYOMI...

akak pun x tau kenapa tetiba semua orang nak buat video gwiyomi ni... kadang tu rasa nak bantai je diorang ni

asal bukak je FB banyak lah yang feeling cute buat gwiyomi ni.. semua feeling2 comel sgt.. persoalannya kiut ke?

lantak le asal ko bahagia..

x lupa juga banyak pula warga2 rogayah embong yang buat gwiyomi dengan perasaan dalam hati yg dia cute sgt.

tapi sapa yang muka bisa..cam penyamun tu usah le buat gwiyomi ni.. takut jadi mimpi ngeri kepada sesiapa yang menontonnya nanti.
ape pun tu hak korang nak buat ke tidak..

tapi akak teringin lak nak tengok hotmama buat gwiyomi.. bukan ape kalau hotmama buat mesti video tu jadi ubat kurus..tiap kali tonton je muntah...larikkkkkkkk

p/s: korang jangan berangan nak suruh aku buat gwiyomi ni.. x kuasa


Wednesday, 17 April 2013

ko ni retis ke?

hye all !... 

sejak akak post pasal jamu susuk datra yang lepas..ramai gila bagi komen..mana yang maki ..mana lak yang suka..

yang penting " ko maki aku lepas tu ko taruk iklan ko kat comment tu.. ko jual lak barang"... vinatang sgt perangai penjual jamu ni.. lepas tu sebelum buat iklan tu maki akak kaw kaw ni... lepas tu setiap daerah lak dia punya ejen pi iklan.. wei komisyen aku mana?... hahahah

patut lah zaman dulu2 makcik2 kampung ni menyampah dengan pompuan jual jamu..rupa gini gamaknya perangai... 

lantak lah korang... semoga duit jamu ketat korang tu leh buat kaya..simpan duit banyak2... leh jadi macam Kak ton..

ok lah kita tukar topik ek..tak nak lucah2 lagi... kita berubah pada cerita yg lain...

tajuk kita hari ni  " ko artis ke?"

bukan apa ..ada kawan FB akak (Ross Idris) bg cadangan sebab dia sakit hati benor dengan remaja2 yang entah datang dr mana tetapi ada yg like nya hingga ke puluhan ribu... mereka bukan selebrity tapi self-proclaimed celebrity...

Hey Ross ..dah muka ko sedeh xde lah orang nak like ko banyak sangat...

tapi mmg betul kata Ross Idris ni... sedangkan akak ada kawan artis..  fan pagenya sedeeehhhhh je tahap likenya...  dah capai suam-suam kuku pun susah... tapi budak2 ni..ribu2 ko... kalah fan page "we love kak senduk"... sentap...

akak bg contoh : 

siapa ayoi ni ?.. anyone know him?.. akak rase macam masih sekolah... dia ni artis ke .. ko tengok berapa ramai like dia tu..
 

tengok setiap komen dia ada berapa komen..sapa yg komen tu?





sapa budak pompuan mata buntang ni... ada sapa kenal dia?... dia ni model biji mata ke.. model kanta lekap pasar malam ke... yg pasti semua gambar mata terbeliak..sembelit kah ko dik?


yang pitam tu bila ko type nama dia kuar list ni..bape banyak FB dia ada... ko tengok list bawah skali tu.. berapa follower?... 70,514 followers ok... syed ali ko ada follower banyak tu?



tergamam akak ..sapa korang ni sebenarnya... feeling artis sangat... artis malaysia menangis tengok berapa banyak like korang ni... 

ke mereka ni mmg artis....tapi akak x kenal pun.. kalau mereka artis..x masuk majalah mangga pun!

ape pun mereka ni bukan lah artis.. mungkin hanya lah feeling artis... kenapa mereka begitu banyak komen? banyak like? akak pun x tau... post2 mereka pun setakat feeling chantek je... tapi review dia kalah artis kita yang dah terkenal...

ahhhhh yg penting semua nak feeling artis... walaupun mereka hanya orang biase.. biarlah..hal mereka...itu yg mereka mahu.. 

"asal ko bahagia ... walaupun "

p/s : hey hotmama.... page kek ko yang lazat benar tu ada orang like sampai ribu2 ke?... larikkkkkk

Friday, 5 April 2013

Jamu yang Melampau Hikmatnya !

PERHATIAN 

ARTIKEL INI ADALAH UNTUK PEMBACAAN YANG BERUMUR 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA.. SAPA YANG DI BAWAH UMUR MASIH NAK BACA ..BACA LAH..ADER AKU KESAH... KALAU TENGAH BACA KO KENA LEMPANG..AKAK X TANGGUNG

hello2 uolssss...

akak sekarang ni amatlah gajah..x tau kenapa makin gajah..selera makan x putus lah..sluar makin banyak yang harus di humban dalam longkang sebab x muat...

tengah duk google akak terbaca statement ni .. " SEJAK I PAKAI JAMU AKU DARA..SUAMI I JARANG NAK KUAR MALAM.. ASYIK NAK BERMALAM JE.. BAHAGIANYA "

amacam gampang x bunyinya... dulu laki ko asyik kuar rumah je sebab ko dah longgar cam getah spenda lama ker?.. bangang sangat...

so akak klik lah link tu... tu dia  JAMU SUSUK DARA...


dulu ada pembaca blok akak si "Coklet Cinte" suruh akak tulis pasal ni..tp akak rasa macam merepek jer.. ten bila akak baca .. terkezut akak..

so kita cerita skit... ni jenis2 produk dia

1.JAMU SUSUK “PENGANTIN DARA” rahsia sejak tahun 1850 RM65
2.JAMU “AKU DARA “ RM48 (40biji)
3.SUSUK " kekal dara" RM36 (6biji)
4.MAGIC POWDER “SUSUK DARA” Masker Vagina RM25

yang penting..nak termeninggal akak tengok cara penggunaannya.. nak dara semula sangat lah katakan.. ko mampu sejak tahun 1850 ko.. mak syak bini panglima zaman dulu pun pakai jamu ni

Cara penggunaan :

1. Masukkan 2 kapsul kedalam faraj yg ternganga dan longgar.

Langkah satu: dalam keadaan mencangkung 
Langkah dua: dengan menggunakan jari 1 kapsul ditolak menggunakan jari sambil menarik nafas. ke bahagian kanan rahim. Dan 1 kapsul kebahagian kiri rahim. Pastikan sampai betol – betol ke penghujung yang paling dalam rahim.

amacam ada berani ? kalau dah buat cam ni dah dara balik akak x tau lah...
dan paling meninggal sekali akak baca kesan2 dia...

Kesan -kesan :
1. Rahim akan terus mengecut.
2. Laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
3. Bibir faraj akan terus menjadi rapat.
4. Bila pertama kali selepas penggunaan. Isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat dan nikmat seperti pertama kali bersetubuh.

Kesan dialami suami dan diakui :
1- mengalami pengalaman bersetubuh seperti dara 100%
2- mengalami seperti kepala zakar disedut dan dikemut.
3- keadaan dinding laluan rahim keseluruhannya berpasir menambahkan nikmat kegelian maksima seperti pertama kali bersama.
4- pencapaian klimaks maksima rasa sempit menyeluruh dari kepala hingga ke pangkal zakar.

ko baca tu lepas makan faraj ko bertukar menjadi kertas pasir yer..parah ni

sorry akak bukan nak bercerita pasal lucah..tapi ini kebenaran yang akak baca...kalau ada ubat cam ni kenapa banyak jantan tua masih nak kawin anak dara muda yer... apa kata beli je utk bini ko yang herot tu..pasti macam anak dara..

macam2 produk kita tengok kat pasaran..kalau cam ni lah kesan dia..akak nak email kat pengasas dia..cuba pi jual kat artis holywood sana... akak syak diorang mesti beli ber kontena2 sebab diorang ni bukan lagi tahap getah spenda lama..tapi dah tahap menguap x tutup mulut...

sapa yang teringin nak beli sila beli... kalau menjadi ubat ni..tolong lah  share2 lah dengan ahli getah spenda lama yang lain...

sekian terima kasih...
hi all..

Thanks to  Hafizah Osman kerana memaki akak laju2 x update blog.. sakit benor hati ni..rasa nak aku sagat2kan je muka ko kat tebing longkang sana...

ok lah ni kisah minggu lepas..sapa dah tau kira ni cerita lebih detail lah yer. sebab akak ada letak kat FB akak ari tu..dan mendapat komen yang agak gampanglicious sangat dari follower akak yang terchenta itew (WALAUPUN)...

citernya gini... kakak akak ajak p buat pasport kat shah alam..kompleks PKNS...sabtu bukak ko..tapi kena datang subuh2 sepie ko..lepas subuh dengan telekong2 aku rempitkan ke imegresn sana... sampai dalam kul 6.45 cam tu..gila ko dah ada yang beratur kat luar imegresen tu..

aku syak akak ngan laki dia yang beratur betul2 depan cermin pintu tu datang sebelum subuh..entah-entah siap sembahyang depan pintu imegresen gamaknya.

so akak sampai kakak akak trus meluru sebelah makcik tua yang tetiba sound kakak akak " beratur blakang..nampak ada budak lelaki blakang tu ngah duduk..dia datang dulu"..kelas ko makcik.. mak syak budak laki blakang tu anak ikan makcik tu..

so kitorang pun ok je lah.. lebih kurang 5 minit lepas tu kedai gambar pun bukak..akak jadi orang 1st amik gambar..sebab xde gambar kan..hasilnya wajah akak cam gampang..so penjenayah..sebab awal pagi kan..bare face without any makeup...

so lepas amik gambar..10 min lepas tu semua duk beratur depan pintu tu berpusu2...

then drama pun bermula...

kehinggan pagi itu telah tercemar..akak yang sedang mengaji ketika menunggu gilar itew telah terhenti..


kehinggan pagi itu telah tercemar..akak yang sedang mengaji ketika menunggu gilar itew telah terhenti..

ada sorang betina feeling ni bertudung.. trus pose depan potong barisan..then.. ingan x akak yang datang paling awal tu un memulakan kata2 manis menghiris kalbu ujung2..

akak awal : cik tolong beratur blakang yer..ramai lagi yang datang awal..

 dengan pose berdiri tanpa berganjak dia memulakan kata2 menyakit kan hati

betina feeling : its ok.. i know ( sambil jeling ) ..my son is over there.. u dont bother ( sambil feeling-feeling2 anjeng)

akak awal : yer lah kalau macam tu beratur lah blakang.. x kan nak potong barisan pulak ..( sambil makcik tua yang sound akak akak tadi join venture mengiakan kata2 akak awal tadi)

betina feeling : its not your business.. u think you own this place ?

akak awal : yes its not mine but please.. please mind your language ok.. muka je cantek tp xde adab

betina feeling : ko ingat ko cantek..

akak awal : FUCK YOU

akak feeling : FUCK YOU TOO


akak terkesima..akak sebagai pemakai tudung labuh malu dengan sikap dua wanita tadi


akak n kakak akak terkesima uollsss... x sempat nak snap.. akak pun x tau sapa yang salah... akak nak join carutkan tapi akak takut imej suci akak terjejas kan...akak tengok je...

buat malu je.. dah lah ramai..betina feeling tu dah ada anak besar cam 19 tahun cam tu...mesti anak dia bangga ngan mak dia kan..

IM SO PROUD OF YOU MUM


Let's SHOPPING Uollss!