jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 29 April 2010

beware!

geram - geram....

buka ape..ade sorang mamat ni..dia mmg cute..akak dah kenal dia lama dah..akak agak dah 7 tahun kut... then mmg dah beberapa kali jumpe...

akak mmg crush ngan dia.... dia x lah cute gila..tp akak suka...

then satu ari tu akak chat ngan dia kat ym... dia kata nak ajak akak kuar...then dia kata dia kena jumpe akak x leh lewat . sebab malam dia nak tengok bola...

then dengan sepantas kilat akak dress up..yer lah..orang yang kita suka nak jumpe kan..kena lah dress for sukses kan..walaupun...

then bila dah siap..akak sms dia..." awak nk datang sini kul bape?"

then dia x balas...akak sabar mayby tengah drive kot x sempat balas...sebab dia kata dia mmg nak kuar td...then lepas 1/2 jam akak sms lagi.." mane u ni..i dah siap ni"...

then 10 min pastu dia blas " sorry tadi pegi jogging...penanti..ni baru balik"... akak pelik. dia ni nak jumpe akak ke tidak ke...

then dia sms akak" boring kan...rase nak main futsal lah"...akak sabar lagi...malas nak marah sebab nanti akak nampak cam desprate...so akak tukar baju..cuci mekap..pose depan laptop..and bukak YM

akak tengok dia YM...akak Buzz dia..dia jawab

mmg sah dia nak main2 kan akak....

so akak nak idea dr korang..cam ne akak nak kena kan mamat ni..bg dia rase yang dia buat tu salah dan dia menyesal..plz help me...



akak nak idea yang kaw kaw punya....

Let's SHOPPING Uollss!