ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 19 October 2009

akak di front page

hye uolsss..ape kabar?..chantek ke tidak?...


tadi kawan akak call akak, dia kata akak menjadi model front page satu website yang digemari oleh abang2 , adik2, akak2 dan sewaktu dengannya...


sejak kecil akak sering menggambarkan akak menjadi model yang menghiasi majalah vogue, 17 megazine, bazaar..tp apa yang akak dapat hanya di laman web adik2...


ok lah tu..tp seram gak...dah lah akak kat muka depan..akak mmg lah ade subscribe web tu..tp sekali2 sekala je akak masuk.... ade lah gambar2 akak dalam tu pose2 model..tetiba web hos letak gambar akak kat muka depan..kena mintak royalty ni kan...ape pendapat korang...





akak menggambarkan diri akak di muka depan majalah vogue.....




ujung2...tu dia..kau tak menangis tengok muka ko kat front page tempat nak log-in...hey jangan gila2 tau...




takut pun ade..maklum lah kalau orang nak sabotaj ni macam2 kan....so maknenya muka akak ni kormesial lah kan...
xpe lah akak sabar je..mane lah tau lepas ni elite agency amik akak jadi model mereka...ha..korang bila lagi?

Let's SHOPPING Uollss!