jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 4 August 2008

Name Omputeh katanya....


akak dah citer ker lom pasal ade satu custoner cina yang gak hanjing di opis akak...hanjing cam ner?...sebenarnya x lah hanjing sangat..kira anjing lite2 je...pompuan ni name dia Vicky katanya nya..yer lah ko vicky..sebenarnya name ko ape thah kong hing hong ker..yer lah cina ni kan berangan nak name omputeh lah..britney chia lah, pamela san lah..hanjeng x?..name bagai nak gila vogue ni..muka azab..macam tapak kaki kerbau...berangan ni nak name omputeh..bila akak tanya kenape u mesti ade english name kat depan..dia kata "senang mau panggil ma"... senang ma ape..kenape mesti ader ma ma ma ha?...."mak kau"... lantas akak cakap kat dia.."hey kadang2 x sesuai lah name yang uolls pakai tu...contohnya name jennifer lah, britney lah, rebecca lah tapi muka macam aso jual sayor saje..kelakar lah..pastu akak gelak bagai nak gila...."...muka cina tu merah je bengang...pastu akak cerca lagi..."sebut R pun tak betul...britney jadi blitney, rebeccca jadi lebecca..hahahahah"...pastu dia jawab...aiya lu banyak jahat la....akak menjawab..."ade aku kesah" dia jawab lagi...."ape itu"...akak jawab soalan penamat.."ko mmg sedih..ko x paham diam..ok"ahahahahahah"...terus dia senyum2 manja.....

My name is Clistina yap (Christina)..i am 25 lears old...i stay in kampung balu..(kg baru)...muka sedih adehati nak letak name omputeh...name ko sepatutnya Pe Nyap Poo..baru sesuai


dia sentap terus uolls..pastu dia kata ok lah xmau cakap pasal iniew...kita cakap pasal lain..cakap sama lu kan kasi hati sakit...nanti anak dalam perut saya keluar..(mengandung uolls...) pastu dia gelak bagai nak gila..motip gelak..akak x paham maksud ko lah nyonya......mmm bebas

Pembotoxan

sentapnya akak..sejak dr hari jumaat smpai ahad..google buat hal plak kat tempat akak..lembab nak mampus...nak bukak blog ya tuhan berzaman..akak sempat makan, basuk kain, lipat baju, cari jantan, berzina, berzina lagi, pose tepi tingkap, bangun and baru leh buakak...apetah lagi nak update blog..sedih....web lain leh bukak..blog and google x leh lak..sentap bagai nak gila akak...
sebab x leh bukak blog akak bukak lah myspace..lawat blog2 orang yang cute2, yang comel2 terutamanya anak2 ikan yang banyak dalam myspace itew...tetiba akak termasuk dalam satu webmyspace ni..akak ngok dia punya picture banyak...and cantek2..biase lah gambar edit macam akak buat jugak..pondan ni cantek tp ade sesuatu yang pelik...yang akak notice pondan2 mmg suka buat cam ni...iaitu dagu yang panjang dan melampau...akak akui dagu akak juga agak panjang skit..x lah sampai azabkan..tp ianya original ok...xde botox2 ok...tetapi uolss..pondan ini dagunya panjang bagai nak gila...kenape ek mesti nak dagu panjang and runcing...cantek ke...akak rase pondan ini cukup cantek..kalau dagu dia x panjang pun dah menarik dah...

adekah bila ade dagu yang panjang bagai nak gila ni akak memikat ramai jantan..mmm entah lah..itew hak masing2kan..akak x leh komen uolls..nanti akak kena bantai...mungkin nak nampak lebih woman kot...kalau uolls tengok muka perempuan..mmg ada dagu yang runcing..tapi ia tak lah nampak pelik kan..like like je uollss..kalau dah macam petola panjangnya..sedihlah jawabnya...ape pun akak lari dulu yer..sape cari akak nak cerca akak..kata akak xde ..hihihh


hey uollss akak injek bibir akak..mmmg meletop x?...x lah akak nak cantekkan muka akak ni..yer lah ramai cakap muka akak ni cam monyet...ape kata uolss

i buat muka i sikit je..cuma mata and bibir je...x lah extream sangat uolls...so nampak natural kan....

i love cat very much..so i operate lah muka i cam kicing skit..wah now i feel so cateliscious..ape tu.entah lah

dulu raut akak sangat bisa....sekarang ni dah meletup dah..thanks Dr Wong..u make mylife so complete

name saya rosnah..saya dah tua..tapi saya kurang sedar diri..saya injek hidung saya bagi tinggi..supaya saya dikenali sebagai hidung tinggi...ape kata uollsss

dr tepi panjangnya satu pembaris panjang..mmm i rase nak panjangkan lagi satu pembaris...

Let's SHOPPING Uollss!