ahli geng kongsi senduk

Tuesday, 26 June 2007

Kentut ! eee bucuk ler uolll! Lariiiiiii!

ini kalau terkentut ni akak tak tau lah dia punya bunnyi cam ner!..lari uollll!





KAREKTOR MANUSIA BERDASARKAN KENTUTNYA.



1.Orang TIDAK JUJUR-Orang yang kalau kentut lalu menyalahkan orang lain.



2.Orang BANGANG-Orang yang menahan kentutnya sampai berjam-jam.



3.Orang BERWAWASAN LUAS-Orang yang tahu bila harus kentut.



4.Orang SENGSARA-Orang yang ingin kentut tapi tidak boleh kentut.



5.Orang MISTERIUS-Orang yang kalau kentut, orang lain tidak ada yang tahu.



6.Orang GUGUP-Orang yang tiba-tiba menahan kentutnya bila tiba masa nak kentut.



7.Orang yang PERCAYA DIRI SENDIRI-Orang yang selalu mengira kalau kentutnya bau harum.



8.Orang SADIS-Orang yang kalau kentut di ranjang terus dikibaskan baunya ke ranjang orang lain.



9.Orang PEMALU-Orang yang kalau kentut tidak bunyi tapi lalu merasa malu sendiri.



10.Orang yang STRATEGIK-Orang yang menyembunyikan kentutnya dengan tertawa terbahak-bahak biar orang lain tidak dengar.



11.Orang BODOH-Orang yang kalau habis kentut menghirup nafas untuk mengganti kentutnya yang keluar.



12.Orang PELIK-Orang yang kalau kentut di keluarkan sikit-sikit,sampai bunyi "tit-tit-tit"



13.Orang SOMBONG-Orang yang sering mencium kentutnya sendiri



14.Orang RAMAH-Orang yang senang mencium kentutnya orang lain.



15.Orang yang tidak senang BERGAUL-Orang yang kalau kentut sembunyi.



16.Orang AKUATIK-Orang kalau kentut di dalam air sampai bunyi "blekuthuk-blekuthuk"



17.Orang ATLETIK-Orang kalau kentut sambil mengeluarkan tenaga dalam.



18.Orang JUJUR-Orang yang mengaku kalau habis kentut



19.Orang PINTAR-Orang yg boleh menandai bau kentutnya org lain.



20. Orang MALANG-Orang yang nak kentut tapi terkeluar taik....






aksi erotik! katanya



akak boring sangat hujung minggu ni..so akak pun amik kamera terus pose erotik ngan kak bee...pose ini agak binatang skit..tapi akak suka u all...akak ngan kak bee mmg pantang jumpe kamera u all..pasti pose katanya...ni belum lagi kawan akak yang lain...

ni baru skit ualll...karang akak bg tengok terperanjat plak u all....ahaks



ini pose kekuda lemas namanya...terkangkang terkobak gayanya..sape nak belajar meh sini!



Friday, 22 June 2007

Maskulin edisi Julai 2007

u all nak tau..pg tad mase akak nak pi keje waktu br abis mandi..ade orang ketuk pintu bilik akak bertubi2..! akak takut u all..mane lah tau ade orang nak rogol akak pg2 buta ni kan..akak pun bukak lah pintu dengan keadaan berkemban..rupa2 nya si ali (kawan serumah akak) yang ketuk..sibuk dia pg ni..siap menyapu lah ape lah..rupanya ngah gembira...gambar dia yang dia modeling kat karangkraf untuk majalah maskulin tu dah kuar dah..dia bgi lah akak ngok..ade lah dalam 5 6 muka surat.dalam ruangan expresi fashion graphic katanya.. ..selalunya akak tengok ali ni biase jer..kekadang jelak gak..yer lah ari2 mengadap muka dia jer..tp bila akak ngok dalam majalah tu..dia comel giler u alll...bernafsu akak tengok dia..rase macam nak tanggal jer kain kemban akak tu dan menampakkan susuk tubuh akak yang agak tempayan retak ittew..tp akak pun tumpang bangga lah...kawan akak jd model kan macam akak jugak..akak tanya dia sape yang pagi2 dah pi beli majalah maskulin ni..dia kata kawa akak si haizat...(motif* pi beli majalah maskulin tu pagi2..mmmm nape yer..????).akak terus cakap ngan dia bulan depan akak pun masuk dalam majalah gak...tp majalah Joran..akak mengutarakan cara2 memancing anak ikan..dia suka u all..pasti beli katanya..u all pun kena beli gak tau..ahaks



ini lah gambar dia u all..tp gambar yg atas sekali tu yg dalam maskulin tu..kalau u all nak ngok pi lah beli majalah maskulin tu..tak reti2..sesiapa nak or minat kat ali tu bg tau akak yer..nanti akak kendeng2kan untuk uoll!

Lawak manja kak senah!

Mak Minah dan Pak Mat ada 4 organak perempuan yang sangat disayangiiaitu Siti, Seri, Murni dan Suri.Satu hari mereka berpakat utk kawinkananak2 ni serentak.Selepas selamat diijabkabulkan,ke-empat2 anak tu pun bercadang untukpegi honeymoon. Siti pegihoneymoon ke Pulau Langkawi, Serike Pulau Tioman,Murni ke Pulau Kapasdan Suri ke Pulau Pangkor.Sebelum pegi Mak Minah dan PakMat berpesan, nanti jgn lupa hantarberita pada mak dan ayah. Ceritakanmacam mana honeymoon korang. Takpayah tulis panjang2, *pakai kod iklanaja dah cukup*. Ringkas,padat dancepat. panjang lebar Mak Minah memberiarahan pada anak2nya.

Seminggu lepas tu depa terimalahsurat dari *Siti* yang bertulis*Standard Chartered* . Tercari2lahkedua suami isteri ni iklanStandard Chartered dan bila jumpatersenyum le kedua2nya membaca iklanyang bertulis *Besar, teguh danperamah..*Bahagialah Si Siti rupanya..

Esoknya terima pula surat *Seri* yangbertulis *Nescafe*. Carilah iklanNescafe dan tersenyum lagi keduanyamembaca iklan yang bertulis*Nikmatnya hingga ke titisan yangterakhir*Bahagialah Si Seri rupanya...

Selang beberapa hari kemudian,tiba pulasurat *Murni* bertulis *KFC*. Carilahiklan KFC dan tersenyum keduanyamembaca iklan yang bertulis *HinggaMenjilat Jari...*Bahagialah Si Murni rupanya...

Seminggu berlalu, tiada surat dariSuri, Mak Minah dan Pak Mat dah risau.Dua Minggu... tak ada jugak..masukminggu ke tiga baru sampai surat dari*Suri* dengan isi kandungannya *AIRASIA*.Bergegas le Mak Minah cari iklanpenerbangan tu sbb tak sabar nak tauapa yg dh jadi kat anak bongsunya.Bila dibaca. Mak Minah dan PakMat terkulat2 tak tau nak senyum ataumenangis.. Apa motto iklan itu...??*7 KALI SEMINGGU..3 JAM SEKALI..NON-STOP!!*ini macam bole tcabut skru pinggang..lawak...lawak. ..wakakakaka.

p/s: kalau akak plak tag akak adalah loreal.. because i'm worth it!

Wednesday, 20 June 2007

Dulu waruk sekarang metetup!

akak pun nak join lah u all..leh tak..agak2 leh jd cantik macam ni tak...



!!berapa lama kita kenal ... Mempengaruhi Kemesraan....... betul ker...?!!

Sebelum Tido:
6 minggu: selamat tido sayaaang, mimpi indah2 ya, mmmuach.
6 bulan: tolong matikan lampu tu, silau aah.
6 tahun : Sanasikit lah... tido kalau tak mengepit tak bole ker???!

Pakai Toilet:
6 minggu: tak apa, u masuk ler dulu, i tak kisaaahhhh
6 bulan: masih lama lagi ke nih?
6 tahun: brug! brug! brug! (suara pintu digegar), kalau nak bertapa pi lah gunung ledang sana!!

Balas SMS:
6 minggu: iye sayang, jap lagi i sampai ruma,sayang, i belikan murtabak favourite u ye sayang..
6 bulan: trafik jam aah
6 tahun: k..

Dating process:
6 minggu: I love U, I love U, I love U.
6 bulan: Of course I love U.
6 tahun : Iyalah!! kalau i tak cintakan u, buat apa i nikah ngan u??

Pulang Keje:
6 minggu: Sayaaang, i dah balik nih...
6 bulan : I'm BACK!!
6 tahun: Masak apa hari ini??

Hadiah (ulang tahun):
6 minggu : Sayang, i harap u suka cincin yang i beli untuk u ni
6 bulan : I beli lukisan, nampak sesuai dengan suasana ruang tengah
6 tahun : Nih duit, u beli sendiri lah apa yg u nak..

Telefon:
6 minggu: Baby, ada yang ingin berbual ngan u di telefon nih
6 bulan : Eh...your call...
6 tahun : WOOIII TELFON BUNYI TUUUHHH....ANGKAT AAAAAHHH!!!

Masakan:
6 minggu: Wah, tak sangka i, pandai u masak.rasa pun sedapppppp...!!!
6 bulan: Kita makan apa malam ini??
6 tahun: HAH!! LAUK INI LAGI?

Memaafkan:
6 minggu: Sudahlah, tak apa, dah pecah pun, nanti kita beli lagi yang lain, eh
6 bulan: Hati-hati! Nanti jatuh tuh.
6 tahun: Orang dah bilang berkali2 pon tak paham!!

Baju baru:
6 minggu: Aduh sayang, u seperti bidadari dengan pakaian itu
6 bulan: Lah.. beli baju baru lagi?
6 tahun: DAH BERAPA RIBU HABIS BELI BAJU TU???

Merancangkan Holiday:
6 minggu: Macam mana kalau kita jalan-jalan ke Amerika atau ke tempat yg u nak honey?
6 bulan: Kita ke Bukit Bintang aje ler ....senang sikit tak perlu naik flight...
6 tahun: JALAN-JALAN??? DUDUK RUMAH AJE TAK BOLEH KE? BUANG DUIT JE!

TV:
6 minggu: Baby, kita nak tengok cite apa malam ini ?
6 bulan : Sekejap eh, citer bagus ah.
6 tahun: JANGAN TUKAR2 BOLE,TAK

Tuesday, 19 June 2007

Mata memandang, mata melirik, matalah puncanya...oh mata mata!

Akak x tau nak tulis ape harini..yang penting akak terlambat pi keje arini..akak sampai opis kul 12.00 tghari..ahaks...suka hati mak akak jer kan...malam td pi lah lepak2 kedai mamak ngan kekawan akak yang wok (cogue). lepas lepak nak plak pi chatting jap..walaupun dah kul 3 pg..mmmmkul empat akak balik terus ngok dvd cerita hantu zombie katanya..tp bukan zombie kampung pisang ok..x sesuai gitu... ngah tengok akak terus tertido...akak rase ,ase tu dah kul 5 pg kot..bila akak bukak mata jer ops..dah pukul 11 pg u all..kalangkabut lah akak mandi n terus meluncur laju bersama kete akak yang comey itu...sampai jer..akak ngok xde sape kat opis...semua kuar..bos akak yang ala2 pemalas nak datang opis tu pun belum bangun tido lagi kay..bos katanya..

semalam akak ade terbaca blog kawan akak ni..dia pecah rahsia name akak kat khalayak ramai..name tu akak guna untuk pi interview n berurusan ngan kerajaan jer...kelas kawan akak ni jaja name akak kan..nanti dia...bukan akak malu ngan name akak tp name tu ..ehem ehem lah kan..tak sesuai gitew...tak pe akak ade banyak point nak kenakan dia plak...siap sedia uolll...akak akan bawak tentera abrahah datang menyerang gitew...

ini lah dia kawan akak itew..name dia lela...kat kl ni jer name dia lela..bila dia balik kampung jumbang tu mak dia panggil dia lempeng..tu akak pelik tu kan..kalau lempeng itew kan nipis kan ..tapi kalau akak lah..akak rase yang sesuai bg dia adalah roti bantal..sebab sedikits gebu gitu..ahaks..jangan mare yer lela...


ini lah kawan akak yang dikatogorikan dalam pondan paling meletup u all..Name dia meen tahrin u all..dia ni wartawan tau..kalau dah wartawan tu paham2 jer lah mulut kan..pedas uolll



ini lak deligasi kekawan akak yang lelaki nya...lelaki ker...dr kiri..Camey, haizat, hafiz n ali..mereka ni kekawan akak dah lame dah...walaupun diorang ni lelaki tapi mulut mereka uoll dah macam mulut pondan uoll...kalau cakap hati2 kay..pasti ada jawabnya..ala macam pemidato kebangsaan lah katanya. nampak jer macam ni tapi diorang ni semua berbakat. ada yang pengacara tv, pelakon, excutive, manager..pilih mane satu u all..semua single tu..single ker


ni lak kawan mak yang di ketogorikan sebagai mesin pengubah suai..buakan ape u all..kawan akak ni mekap artis profesional yau..banyak filem n drama dia dah buat make-up..kekadang tu akak ade gak suruh dia mekap akak.dengan sentuhan dia muka akak nampak berseri gitu..tengok lah muka dia tu..kan bersinar gitu..dah macam ibu peri dah besinar2..name dia miss vieda areena tajudin..mak pun pelik bukan name bapak dia Alias ker..ape ape jer lah


ini pula best friend akak..name dia Miss Bee@ laila isabella@puff mummy n memcam lagi lah u all..akak dah kenal dia ni sejak akak masih lagi pantang gitu...macam mane tu..kawan baik akak ni ade satu perangai gitu...dia pantang jumpe camera ngan internet..dia boleh lupakan segalanya...biarlah dah kesukaan dia kan..akak hormat gitew...love u miss bee


ni plak kawan akak yg bernama haimi...atau emy jer..meletupkan badan dia..terpesona akak tengok...dia ni sabar orangnya..bak bawang putih lah katanya...tapi pantang jumpe camera gak..tak tau lah kekawan akak ni..eleh..akak pun same kalau jumpe camera pun macam tu gak ahaks

walau macam mane pun rupa bentuk kekawan akak tiew kaka tak kisah..sebab meraka adalah kawan akak yang sejati, kenuk kurus, tinggi rendah, warok...semua ok lah..susah senang bersama kay...love u all forever...

Monday, 18 June 2007

akak kembali ualll!

sorry lah beberape hari ni akak x dapat bak update blog akak..akak nya modem rosak u all..manje2 jer akak pose kat opis without internet...bila dah bleh online ni akak terus jer update blog ni...

diu tiga hari ni akak ade beberape citer yang akak nak bg tau u all...hari ahad ari tu akak ade berjempe ngan satu mamat ni..dia bawak kete BMW u alll.... mz8 lg...mulanya akak makan lah kat satu kedai mamak ni...pastu akak ngan kak bee yang memekai skirt jeans atas pehanya pun catwalk lah cari tempat nak portkan punggung pelsu kami ni...cari punya cari ade satu meja kat belakang..port baik punya..siap lampu kuning yang bakal mencatikkan wajah akak ni..akak pun order lah air..pastu waktu akak minum2 tu ..si mamak baiu ketiak ni kata ade org bg no phone kat akak..akak terperanjat u all...bagai nak gila
1st time ade org buat akak cam tu...
akak cari mane orang nya...aka pun miss kol no tu..tup tup...orang tu sebalah meja akak jer...akak pun cuba lah tuleh dengan pose manja n senyuman kambing akak..mak oiii handsome gila u all..ala2 pakistan gitu..rupanya2 arab u all...pakai baju putih kolar biru..pakai cargo pant n loffer...handsome..dia ngan kawan dia..pastu akak pun ajak lah dia lepak satu meja ngan akak..si bee dah pose paling manja dah mase tu..akak pun same...dia kata name dia mirul...akak pun memperkenalkan name akak liz n kawan akak bee...dia kata ngan akak pasni nak pi mane ..akak cakap x tau agi xde plan..dia ajak akak jalan2 naik kete dia n bee naik kete kawan dia...akak pun setuju jer...handsome u all mane akak x nak...bila pi kat kete dia..ya allah...BMW z8 series u all...siap leh bukak bumbung u all...alangkah manjanya akak terasa...nak nangis pun ade u all..1st time in my life akak dapat naik kete cam tu...pastu di ajak akak jalan2 pi kl..u all ronde2 katanya ok jer...akak pun pi jer lah...pastu akak request ngan dia akak nak bawak kete dia leh tak...dia bg ualll...nak nangis rasanya....bila akak bawak jer kete tu akak rase macam akak dalam mimpi jer...alangkah belagaknya akak ngan dia ..pastu dia ajak akak ajak balik umah dia lah kat hartamas...paham2 sudah lah ape yang berlaku pastu....dia siap bg akak duit pastu ..ahaks
bukan melacur kay,....nafkah duniawi katannya... minggu depan dia nak ajak akak pi singapore ngan dia..ahaks sukanya akak...


yang kiri tu kiki and sebelah dia tu jamal( jamal tu yang akak jumpe tu)
patutlah kaya u all bapak dia ade pelanta minyak kat kuwait..jangan mare ok

ini lah kete yang akak naik itew okey...


Tuesday, 12 June 2007

Pondan Cantik & Pondan x Cantik (Waruk!)

banyak pondan kita lihat kat malaysia ni perasan cantek...kekadang tu mmg cantik pun..tapi banyak jugak yang x cantik..dr segi rupa , perangai, tingkah laku, tahap kebinatangan dia pun harus di ambil kira....ade yang berangan yang dia lah paling cantik didunia lah ade yang dialah yang ade laki paling meletop walau pun sbnrnya laki dia tu bawak lori...macam2 lah perangai pondan ni...yang akak tak tahan tu ade yang dialah paling hot sekali kat tempat tu..padahal dia tak tahu selori orang kutuk sampai nak muntahlah tengok tingkah laku dia tu..ade jugak yang rase dia baik sangat lah..ala2 malaikat lah konon padahal hati busuk macam lori sampah...tapi ape pun mereka ni ada hak masing2 nak perasan cantik pun..yer lah kalau nak tunggu org puji 3 tahun setengah pun belum ade yg puji..so jalan terbaik puji aje lah diri sendiri sampai jemu..ala macam akak buat lah ...puji sendiri jer u all....



Pondan cantik ni ade beberape jenis gak. ade yang mmg betul2 cantek...ade yg separuh cantik and ade yang sikit jer cantik...tu tak termasok jugak yang baik budi pekerti lah...macam tu lah kaedahnya...pondan ni kalau dah rase cantik dia ade attitude dia sndiri..pose dia lain macam skit... dia tak pose lebih2, pose pun ala2 women gitu...yer lah dah cantik katanya...kekadang tu pakai kain buruk pun dia nampak cantik...macam kawan akak yang kat cheras tu..muka dah mcm pompuan pose lah bru bgun tdo pun jantan siap lumba lari nak rebut dia...tu yang akak jelous tu..akak plak kalau bgun tido jantan pun lumba lari gak..tapi lumba lari jauh2 takut katanya..maklum lah cantik skit jer dari param...ahaks...ok ler...



akak ade lah jengok2 dalam myspace tu...ramai rupanya pondan kat myspace tu cecantik belaka kan..akak menangis lah tengok ..siap jiran akak yang penyibuk tu nangis jugak la bila tengok akak nangis...ade yang pose baring, pose terlangkup, pose tepi , bersanggul, mengurai n memacam lagi lah...tak larat akak nak menyebutnya..bak kata mmg cantek lah...dia orang ni plak bila bercakap ade style plak...kalau yang sombong tu bila kita tanya macam pura2 x dengar jer...pastu bila kita tanya dia lagi dia akan jawab" ye nyah mak tak dengar tadi..ape dia ulang balik" tu kekadang akak hangin tu...tak dengar ker sajer jer malas nk layan..geram kan...tapi ade skit jer lah yang maca tu..banyak nya ok...tapi bila akak pi plak pertandingan ratu ari tu..akak tengok ramainya bapok2 kat kl ni..wah..meriah..yang herot ade, yang gajah ade, yang sengau ade, yang muka cantik tapi suara macam hon lori ade..memacam ler..ade gak yang badan macam lori nak pakai lak baju sexy2 lak tu...akak ngok dah macam tangki air perumahan dah...ade plak yang bila pakai baju macam sial..suruh jer merangkak terus jer jd binatang...kelas kan...kalau rase diri tu kurang elok utk di pandang tu cuba2 lah pakai yang elok2 skit..yer lah cuba lah buat sesuatu..misalnya kalau badan tu macam nangka..pakai lah baju yang boleh menampakkan diri tu macam ciku ker..kalau x dapat nampak macam ciku nampak macam sempedak pun ok lah kan..x lah buruk sangat...

tapi akak naik marah bila nengok satu ciptaan ni..dia bermisai berjangot, dressing bila pompuan tengok mmg cair lah..tetiba terliang liuk...siap pakai faundaton pun ade gak...menyampah akak...pastu jalan n gaya mengalah kan pondan..tapi x mengaku pondan lak tu..gay bottom katanya..wek! cuba pi kawasan pendalaman skit...dan jejalan skit depan org2 kampung or bebudak..mesti dia tahu ape akibat nyer..dorang x cakap "gay bottom, gay botom!" , tapi ape yg akan di dengar adalah pondan pondan pondan!..sedar lah..kalau nak jadi macam laki buat lah bebetul..ni perangai macam keji lah...ni ade pulak tu yang bila nampak pondan dia gelak plak..eee..pantang akak..akalau akak berkesmpatan mmg akak akan pastikan kulit dan daging meraka akak pisahkan ok..siat2 kulit tu...mereka tu hipokrit..betul tak...tapi ade akak kesah...lantak ler...ala kekawan rapat akak pun ade cam tu jugak..tapi harus lah kena keji selalu kan..harus u all...ade gak sejenis ni..dia pompuan betul tapi dressing n cara cakap dah macam pondan plak..pelik tu..akak terkompius plak..memacam kan...


cuba u all tengok pondan2 kat atas ni...akak makan hati..bila akak tengok jer gambar dia orang ni akak terus jer nangis...bila agaknya akak nak cantik macam ni yer..agak2 muka akak yg macam loi tanah ni leh jd cantek tak u all!


Monday, 11 June 2007

Tunggu bagai nak rak!



ni akak nak citer lah skit tentang hujung minggu yang sungguh best.... cadangnya mak , vieda, bee and kak nita nak lah pi karaoke kat ktv kat bukit bintang tu ...siap bagai nak rak ni...masing2 pakai rambut wig kepok2 ala2 rossa.... semua telah di sponser oleh agong touch collection katanya...yang penting ratu paling jelita miss bee pakai skirt pendek...sungguh memukau katanya... katanya...


tapi ape yang pentingnya , bila dah beli air and keropok bagai nak rak jugak. sampai jer ktv tu mak pun terus lah nak daftar name...terperanjat u all bila dia kata .." sila tunggu yer cik, bilik kecik dah penuh, giliran cik yang ker sembilan yer"...sembilan u all!..mase tu dah pukul 1 pagi dah...tunggu punya tunggu nak dekat kul dua dah , giliran akak baru turun no 6...ape lagi u all angkat kaki ler..nak tunggu lagi ker...buang mase...terus lah jejalan sekitar kl dengan mempamirkan rambut sponcer itew...boleh?


ini lah wig yang dikatakan itew


Friday, 8 June 2007

cur jagan x cur!




ade ker kawan mak cakap bila cur nanti rumah ade hantu..masuk akal x..akak bukan ape malas nak bertekak ngan akak2 yang berjanggut misai ni..tapi xpe ..tu lainnya citer..arini mak pi lah chat kat mirc tu..tetiba ada jantan ajak mak main..mak mintak lah bayaran tapi u all...dia kata muka mak macam cekodok..ade ker u all macam cekodok...ngok skit...




mak ngok macam zaiton sameon jer... tak baik jantan tu...


tapi bila dia bagi gambar dia kat mak...aduh! mak rase nak melancap jer time tu jugak meletup u alll!..mak dah buat apotment ngan dia nak berzina malam ni..sape nak ikut...























Let's SHOPPING Uollss!