jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 19 June 2008

Alkisah Si Penjual kitab...

ape yang uol boleh gambarkan mcm mane rupanya kalau orang jual kitab..mesti kita memikirkan tutup aurat..ala2 islamic, pakai purdah...dengar lagu2 nasyid..gitu lah gambarannya kan...tapi semalam akak telah pergi ker carefour subang ngan kak cam..saje jalan2 bosan kan...

mari2 semua ..beli kitab..selonggok 3 ringgit...murah2 ...mari mari

waktu akak nak turun ke arah kedai2..akak lalu satu kedai kecik kat tepi yang jual2 barang tu kan..akak nampak ade sorang perempuan duk diri kat situ ngah bergayut dalam telefon..muka agak bohsia..rambut style cina bukit..ade 3 warna..baju nampak perut skit..anting2 jurai2..tapi yang trend zaman bila thah...jeans ketat ade gliters2...so akak cakap ngan kak cam..ko ngok perempuan tu..mesti dia rase "canteknya aku" kan...

beli kitab kak...kita ade kitab baru ni kak..cara pemakaian wanita islam..cara menjadi muslimah sejati...meh leh beli kak murah je...kalau x nak kitab , kaset2 agama ada..syarahan dari ustaz ismail dictionary (ismail kamus) ada..belilah kak...

so sebab perempuan tu x ade kena mengena ngan idup akak..akak pun terus je masuk carefour ngan kak cam..lepas habis beli barang..kitorang pun nak balik..and lalu lah jalan tadi balik..bila akak lalu je kat situ ade satu kedai jual kitab2, buku2 agama, keset ceramah and nasyid... terperanjat akak ngok ..perempuan seksi tadi yang muka ala2 x siap tu..keje kedai jual kitab agama...akak and kak cam cuba siasat...samade betul ker tak..dah ala2 nora zain dah akak n kak cam ni....

mmg betul dia keje situ..sambil makan kacang dia duk kat gerai tu..sambil main2 hp dia...wah gitu kan...sape lah tokey kedai yang bangang sangat nak amik betina beruk tu keje kat kedai tu...akak x kisah sangat kalau perempuan seksi tu keje kedai lain..ni kedai jual kitab uolls...dah xde betina bertudung ker lagi nak jagi kedai kitab tu...so dengan selambanya akak n kak cam lalu kat situ sekali lagi dengan kata2 "wow so amazing" ni dah kira 7 wonders of the world dah ni...

kalau cam tu baik amik kak cam je keja kedai tu..sebab selalunya orang yang beli kitab2 ni orang dah kawin kan..so kak cam leh lah ngurat...yer lah kak cam kan suka laki orang...so ape lagi kak cam apply lah keje kat situ..gantikan perempuan sexy tu..akak tau kau x sexy sebab tu ko layak...opsss terlebih suda

Let's SHOPPING Uollss!