jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 23 March 2011

mari beli uollsss

terkesima, terpesona, terpegun, terkentut, terkincit dan segala bagai ter lahhhh gamaknya....
apa yang akak terpegunnya?....tungguuuuuu....

sedapnya x terhingga, menarik hati...sekali gigit..pasti nak gigit lagi...its like sex uollsss...if taste it u want more...gitewwwww kata-kata jahanam sangat....

di adun dengan bahan2 rahsia...di adun dengan rahsia nenek moyang sejak 100 tahun yang lalu..cerita keenakkannya telah di sampai sesegenap benua...bolehhhh....

mari- mari jengok and beli kek Hotmama...

kesedapannya sebarisan dengan kek secret recipe uolssss....

dulu akak hina betina ni buat kek...akak cakap kek betina ni rasa kek kedai puchong perdana (kedai kek ni , kek dia rasa jahanam..x kira lah perisa apa ko beli rasa dia tetap akan membuat anda pening serta merta)....

tapi sekarang pompuan ni buat kek...marvelous uollsss..akak terkesima...leh pitam dengan kesedapan dia...akak syak menuntut ilmu ngan marta steward ni...

mmg sedap...pasti uolsssx menyesal...coklat lebih mencurah-curah...strawberry segar yang di petik sendiri dari ladang..pasti uollsss jilat papan kek tu....percayalah...






Snikers Cheescake (bukan kasut sneaker uollss), Mars cheescake, Oreo Cheescake, Tobleront Cheesecake...kelas nama cheescake dia kan (angkat kedua-dua tangan ke bahu sambil mata pandang ke atas nampak mata putih dan bibir terjuih)

saiz 7 inci. tau x besar panjang mane...ala korang mesti tau 7 inci kan...korang biase kan tujuh inci kan..sedang2 sedapppp...sedang2 lemak tuu..kannnn..herganya RM 55 ringgit..murah kan..

lagi satu 9 inci..sais negro gitew..besar tu uollsss...herga dia RM 70 je..murah banget uollssss..bahan dia meriah..coklat pekat..rasa sedap...puasss...

ape lagi uolsss order sekarang....selagi pompuan ni termampu..jagan pulak hotmama ni kusta sebab banyak tempahan baru uolss nak order..maknenya tahun depan lah baru dapat...

nak tengok gambar kek yang lazat itew leh lah jengok kat blog hotmama . kalau korang jumpe betina pakai baju merah muka ala2 megan fox dukung anak, tu lah blog dia...

so selesai sudah tugasan akak sebagai promoter kek hotmama..kalau nak order tu sebut2 skit nama akak...dapat bahan2 atas kek tu lebih uollssss...

ييننا يينن

ko mampu tajuk entry tu tulisan jawi..sapa x paham lantak le...


semalam akak tengah buat kerja...boss akak kuar makan..so akak pun incharge lah opis...

then ade orang ketuk pintu...akak pun pi lah bukak...

seorang yenna yenni di pintu...akak lemparkan senyuman...bukan sebab akak taste yenna ok..tp sebab dia tetamu...

dia x senyum pun lantas berkata " r...... mana (nama boss akak)..."

so akak ckap lah bos x ade..senyum tidak ape tidak..belagak sungguh...

then akak tanya " u sapa..kenapa cari encik r.......yer.."..

uollss tau ape yenna ni cakap....

"i datang nak mintak kerja"......gampang ke tidak...

ko x reti adab ke..x reti cakap elok..dah lah tengok aku atas bawah atas bawah...ko kenapa?

so akak cakap..u need to fill up the form 1st..then i will past it to my boss...

then dia balas "u sapa ek i nak jumpa R...... ada hal penting nak bincang pasal position i"..dengan nada keras..macam bagus...then office mate akak tengok je..diorang pun rasa yenna yenni ni macam sial...

akak bagi borang.." tolong isi then bg i balik"..dia isi..

akak tengok expected sallary 4k-6k... bley...hebat ke ko...

siap bagi sijil..blaja kat preston university usa katanya..ade aku kesah...!

then dia tanya akak lagi " berapa gaji kat sini ek kalau i nak jadi specialist"...gaya dia cakap macam ko konpom je dapat kerja kat sini kan...

akak cakap...itew subjective..u kena interview baru kita leh cakap...dia pandang akak then dia buat muka macam sial...

akak panas hati..tp akak cool je..ko x tau aku ni sapa dalam opis ni brani mati ko buat perangai...

akak tanya " u ada experiance dalam bidang ni ke"...

dia x pandang akak pun..then dia bunyi "huh" tanda ya...kepala bapak ko...

lepas abis tulis borang ...akak pun amik borang dia..then akak cakap..tanpa pandang muka dia "...nanti i akan call untuk interview..kalau xde maknenya kita xde vacancy untuk u"...

akak pun pas kat boss akak..semua duk kutuk yenna ni kerana feeeeeeeeeling n belagak..bos akak kata orang macam ni jagan lah mimpi nak keje ngan kita..belum apa2 dah tunjuk lagak...

sorry yenna ...ko jangan mimpi...borang ko..akak and ayu raudah (nama baru somah. nama ni pangilan kat opis..mampu?) dah buat sampan kat longkang...

puiiii

p/s: bukan racist...motip ko nak feeling2 sangat kenapa..kalau ko ade adab bukan je aku senang hati nak terima...bos aku lagi suka...ko mmg typical ييننا يينن yang bila hebat sikit je..dah feeling lebih...

Let's SHOPPING Uollss!