jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 8 September 2008

kuiz hari ini....lets teka uolss




dr gambar yang akak paparkan di atas..ape yang anda boleh simpulkan..ape kaitan ketiga2 gambar di atas...ake sesuatu dengan gambar ini...ingat ini kuiz.... sape teka dengan jawapan yang betul akan diberikan duit raya...sape salah kena serahkan pakwe or laki masing2...dan kalau anda lelaki serahkan diri pada akak...jikalau ape2 berlaku akak x tanggung jawab....larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Mencekik like no tomorrow !

gitew tema nya....mmg sedap...ape yang sedap?....kisahnya begini akak ngan x-student sekolah menengah vokasional pertanian rembau sesi 97/98 ade buat majlis makan2 buka puase restoran nelayan tasek titiwangsa sabtu lepas..so ade lah 16 orang semua nya...yang lain sibuk katanya..mane yang ade anak bagai ler...mmmm lantak ler....

so sorang kena bayar RM 35... and makan sampai pengsan..ape lagi uolss..akak mmg lah suka seafood..akak n zizi amik ketam ngan udang banyak gila..rase macam lepas menjaring kat laut je banyaknya....so meja akak penuh bagai nak gila..sebab dia restoran nelayan so banyaklah seafood kan..nasi2 pun ade tapi akak lebig memfokuskan kepada udang dan ketam itew..makan ala2 steambot le..ape pun tak kisah ler..yang penting akak harus makan setaraf dengan duit RM35 tu nanti rugi uolsssss.....tp yang sedih tu makan mmg bagai nak gila..air yang yang dia bg air mineral cup kecik je..kalau nak air lain kena beli lain..hanjeng x...ape pun x kisah..yang penting ketam n udang tu...hahahahaha....

gitew..sape2 nak buat reservation call no tu ek....cepat selagi stok masih ade..hahahahah

wah bagai nak gila makan ni..harus tamak di bulan puase kay..yang penting akak kenyang..mahal tu oi....


gitew di dalam bekas inew le di rebus makanan itew uolss....sorry yer ni paru trip rebusan pertama..ade 9 trip lagi...


ko tengok pinggan akak..bagai nak gila banyaknya..ni baru 10 minit masuk buka..still makan lagi ni..wah ape lagi cekik time.....


dr kiri ratna sari (isteri abu), abu zuhrah n zizie...

awin n kekasih hati...tengok depan2 mmg comell..sempat akak masuk bawah meja tadi...mmmmmbuat ape bawah meja tu?....teka lah...

dr kiri....awek black yang bisu (sebab senyap je), black , rony, akmal n anis

dr kiri suhaimi (bujang), iqbal (berkahwin anak 1 dah ), anis (anak dara), akmal (berkahwin anak dah 1), reezberry (bekas ratu cantek kenya - janda anak 5) and abu zuhrah (berkahwin)


sebelum balik pose lah kenang2an katanya....kenape lelaki2 yang akak minat waktu kat sekolah dulu x datang..sentap tau...kalau x leh feeling2... ni yang datang semua muka sedih... bila akak datang akak ngok semua muka kawan2 akak dah rupa bapak2 orang...nasib baik akak ni feel n look 10 years younger n masih bergetah...ape pun thanks uolsss...sebab sudi datang....

Let's SHOPPING Uollss!