jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 15 November 2007

Rambut dan maksudnya

Rambut adalah mahkota setiapp insan..jikalau rambut azab maknenya x cantek lah orang tu melainkan pakai tudung..model di atas mengatakan bahawa dengan rambut sampah seperti itew..miss world pun boleh nampak macam binatang...


Kenali diri melalui rambut oleh Dr.Saodah Majid (pensyarah Vaterina Universitas Pontianak Indonesia

1) RAMBUT LURUS -
Celeburti - Mis Amor,

bijak, feeling2 woman, seorang yang happy, bergaya, cemburu,dan pandai mengila jantan dan bijak dalam menguruskan jantan tanpa bantuan bapok2 yang lain


2) RAMBUT KERINTING TEBAL-
Celeburti - Anita Orkid

kurang bijak dan sering mintak pijak, degil, cemburu kuat, romantic walaupun ado,banyak pergaulan dan susah
dalam menyelesaikan masalah diri, tidak suka termenung, suka lelaki kerajaan, pandai cikcur

3) RAMBUT KERENTING NEGRO-
Celeburti - tutttttttttt

bijak memijak, ego, cemburu buta, pekak, tuli n sume lah, romantic walaupun , memilih dan mudah mengamuk (awas),
susah hendak selesaikan masalah jikalau soalan itu soalan matematik dan bahasa inggeris


4) RAMBUT IKAL MAYANG-
Celeburti - Sis Nita Biawak

bijak memijak dan mengalakkan orang di pijak, berfikir sebelum melakukan sesuatu(kekadang jer) ,berfikiran terbuka katanya, banyak
pergaulan (harus lah kalau x nanti din tis uolls), dan mudah memaaf kan seseorang dengan kesilapan lalu (tetapi umpatan hebat akan menyusul).

5) RAMBUT HALUS/LEMBUT-
Celeburti - kakak Wartawan

bijak sangat (adooo), memilih, pemaaf, manja( manjanya aku!), tegas dan cepatfeeling woman
dengan bersungguh-sungguh.


6) RAMBUT SIKIT-
Celeburti - Baby Bee

bijak mencari kebabyan dalam diri, sentiasa berfikiran negatif pada seseorang (mak tak cakap yer, i copy jer dr internet ni), ego,dan pandai
membuka perniagaan walaupun kecil (urut n cik cur).

7) RAMBUT PERANG-
Celeburti - Kurang pasti

kurang bijak, berfikiran terbuka dan suka buka pakaian, pemaaf,sangat sosial dan bijak lari daripada masalah.dan busuk!( nasib baik akak dah hitamkan rambut!)

8) RAMBUT TEBAL-
Celeburti - Kak Haizita

bijak mengangkat peti ais, degil, cemburu (ini akak leh konfom kan..iannya benar), romantic, kasar pada wajah, banyak kawan, dan pandai
mengambil hati seseorang ketika sedang lapar.


9) RAMBUT KUSUT-

sangat bijak, berfikiran terbuka, banyak pergaulan, garang, susah nak
memaafkan seseorang, dan pandai dalam mengurusan sesuatu tanpa
pertolongan. (kalu nak nmpk bijak mcm empunya pesen rambut gini....
usaha kasik kusut rambut korang....)

10) RAMBUT BERUBAN-

kurang bijak, suka termenung, sosial sikit,berfikiran terbuka dan pandai
selesaikan masalah diri..Maknanya dah kertu..awas

11)TIADA RAMBUT-
(Botak) ..kesian

12) RAMBUT WARNA KEMERAH-MERAHAN ATAU
KEHIJAU HIJAUAN -
itu rambutaaannnnnnnnnnnnnnnnnn..... Huahuahuahuahua

..........Jangan mare :)

Let's SHOPPING Uollss!