jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 24 April 2010

pap pap pap bunyi dia

hye uollsss..sorry lah akak lama bertapa...x sempat nak update..akak mmg sibuk dua tiga minggu lepas...dengan exhibition DSA lagi..busy uolsss...

pagi2 buta dah bangun..balik lewat lak tu..exhibition kan korang tahu lah kan macam ne..kene bardiri sepanjang hari...

bila balik mesti penat..then u need a beauty sleep untuk menceriakan hari esoknya kan...tapi bila ko elok2 tido tetiba ko dengar sesuatu yang merengsakan di sebelah bilik uolss cam ne...

sebelah bilik akak adalah rumah sewa mak akak.. so bilik orang tu bercantum ngan bilik akak..so kalau dia batuk pun leh dengar...

tengah akak duk syok membuta..badan letih..kaki lengoh2..tetiba akak terdengar bunyi aaaghhhhhh.... merengek... terus terjaga...then merengek lagi...

akak tertanya-tanya bunyi ape tu...then rengekkan itu ade lagi...sambil di susuli dengan bunyi pap pap pap..kuat lak tu....korang paham2 je lah kan bunyi ape kan malam2 cam tu... sambil dengar bunyi lelaki berdengus....

akak mmg dah sedia maklum yang sebelah bilik akak ni mmg kaki projek...ari2 lain akak x kisah sebab akak x letih..bi badan letih ten dengar bunyi2 cam tu..kan jadi rensa kan...

kalau ari2 lain akak suka uolss..bunyi tu buat akak jadi gersang..mmg akak dah tau time dia..dalam kul 2-3 pagi..tu lah time dia....

ayooo bising uolssss

tapi bila ko dah letih bunyi merenget ko tu buat aku naik hantu kan...malas nak cakap banyak akak pekop bantal terus tidur...

esoknya akak tanya mak akak sape indon yang duk sebelah tu...sebab akak x sure yang mane satu..sebab ade dua pasangan duk umah tu...sedang duk akak borak2 kat beranda akak..
ade pasangan lalu....then dia tegur mak akak... then terus jalan kebelakang...

then mak akak cakap..yang tu lah duk sebelah bilik ko tu...

akak terkesima ...sebab dia ...

pakcik & makcik ok

ape rahsianya..jamu perapet ke uolsss!

Let's SHOPPING Uollss!