ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 8 July 2008

Persediaan Kedatangan anak ikan

wah uolls semalam housemate akak kata kawan dia yang akak suka tu nak tumpang tido umah..gumbiranya akak..macam rase nak jerit macam pontianak rasenya....

hari tu..akak balik keja..letih banget..apek dong badan gue...sampai umah je..akak ternampak ade cahaya di celah2 almari kat living hall akak..nampak macam susuk tubuh lelaki berbaju kuning...pastu rambut color2 skit..akak masuk je..trus kawan akak kenal kan dia kat akak...wah akak rase macam nak pengsan ..comel nya child fish ni..akak rase macam nak anak berzina je rasanya..tapi ape kan daya akak sedang berwajah vinatang laks mase tu..maklum lah balik keje kan..so muka mestilah agak vints skits kan..kalau akak tau lah ade child fish meletop kat umah...harus lah akak bergown bagai naik kat umah..kot2 siap pakai crown gituw...

wah..dah rupa ape tu..ape pun bila dia ngok tv akak intai lalu tepi pintu blik akak..mmg comel..akak buat2 pi dapur lah..keluar masuk keluar masuk...sambil tu akak buat2 nyanyi2 lah bg dia dengar suara akak yang merdu gemersik bagai burung kenari..kenari katanya...

sambil tu pose muka akak yang ala2 pembantu rumah indonesia ni..mane lah tau taste ngan muka perempuan indon ker..kan bertuah akak tu...jangan gila2...kawan akak plak akak ngok siap jegil2kan bjik mata suruh akak masuk bilik..wah marah nampak kawan akak ni...lantaklah..akak nak gak...haruslah lelaki yang kacak itew di cipta untuk akak bukan untuk ko..gitew kan..motifff?...maksud dia tu jaga tata tertip wanita rupanya...barulah akak paham...maafkan akak yer kurmila...opsss..siapa lak lah kurmila ni?..entah lah hanya rekaan je...

rupanya child fish ni nak suruh kawan akak buatkan resume..oooo..wah gitew x tau bua resume rupanya..umur baru je 20 tahun..mmg comel....sayang meh akak buatkan ..nak tak...upahnya cium akak sekali je..gitew...berangan la akak ni....ape pun akak x sabar kehadiran dia..wah harus la akak mula potong kain buat dress ni..sambil pilih sangul n cucuk sanggul mane nak pakai malam esok..wah..x sabarni...lupa lak..malam ni harus embunkan air ka atas..supaya bila minum suara lembut cam perempuan betul...eh lupa lak..akak kan duk apertment..keje gila ko nak panjat atas tingkat 5 tu...mau jatuh merasa lah kan...harus akak menjadi wanita paralimpik lak pastu..tidakkk..so akak batalkan lah niat nak embunkan air tu..akak suruh kak cam je lah jampi..diakan ade keturunan mak esah...akak yakin ko le buat.....

p/s: korang mesti nak ngok gambar child fish itewkan..nantikan nya esok..tunggu tau..akak kena sujud mintak kebenaran mak hayam dia dulu sebelum pose gambar dia..nanti akak kena cerca siap halau kuar rumah..matilah akak..opsss..sape mak hayam itew?...larikkkkkkk

sujud mintak ampun

wah akak telah di sangsang oleh blogger yang lain kerana tersalah petola ngan peria..ampun mak ayam..anak ayam sujud thailand mintak ampun...ala salah sikit je..x baik uolls....

semalam akak M.C..akak demam..so duk umah je..sian akak..so sambil rehat2 kat umah akak sempat buat sesuatu untuk tatapan uolls..tajuk dia rambut besar..saksikanlah...


amacam kak cam meletop tak...

ade rupe model tak?

prop yang digunakan adalah kipas angin besar, dinding pink dan adobe photoshop...hahahahah

uoll nak tau cam ner gambar yang asal ini lah dia.....


Let's SHOPPING Uollss!