ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 3 April 2009

soal jawab tentang pastic surgery

hye semua ...hari ni kita bersama Doktor Nurul Senduk untuk membahaskan beberapa topik yang berkenaan splatic surgery atau enjet mengenjet....so kita boleh bincangkan topic ini bersama ok...ok ade ape2 soalan pada doktor?

letih lah berdiri..i duduk kat lantai ek...

siti zaleha 61 tahun: Doktor ..nama saya kak leha..saya telah berumur lingkungan 60 an..adakah layak untuk saya membuat pembedahan plastic doctor..saya merasakan muka saya ni agak kendur..dan ape kah prosidur yang digunakan untuk menegangkan wajah saya...

doktor: kak leha...tahap umur tidaklah menjadi masalah untuk membuat pembedahan plastik..umur bukan lah penghalang..kalau ade ongkosnya semua leh jadi yer...ok kita kat sini x nak bincangkan hal ini dalam konteks agama..kalau bab agama sebut je pembedahan plastic pasti hukumnya haram kan...

kita tarik sampai tegang yer

so macam kak leha..saya tengok wajah kak leha tahap kedutnya mmg tahap maksima...bak kata tahap kedutan kak leha ni mmg tahap di pinggir2 kubur ni...bak kata orang tahap2 kak leha ni sebanrnya di pinggir sejadah je tempatnya..tp memandangkan kak leha ni tahap sedar diri amat kurang so kita boleh buat...kalau nak buang kedut mmg banyak..mau setahun saya kena bertapa untuk buang kedut kak leha ni..ape yang boleh kita buat adalah kita akak streach kulit kak leha sampai xde kedut..then kita buang mane kulit yang lebih tu..amacam boleyy?..then tegang lah kembali muka kak leha itew macam kulit epal gitew...so ade 5o ribu kak leha..kalau dah ade leh buat apoinment ngan saya yer...kalau takat ade 10-20 ribu baik kak leha pi daftar kat tabung haji pi mekah je lah yer...


nurul Jannah: wahai doktor yang comel...saya dah berkahwin dan suami saya selalu komplain kata tetek saya ni seiras dengan tetek kucing tahap kebesarannya..adakah boleh saya membesarkan tetek saya?

doktor : kalau ade duit semua leh dik non oi...ko nak besar mane..besar kelapa..besar tembikai..semua boleh...kalau ko rase nak implan tetek lembu ke tetek ko pun doktor leh buat kan..asal ko mampu..kalau ko nak buat tetek lembu..bukan ko leh netekkan anak and laki ko..jiran, pak mertua, anak jiran..semua leh ...

mari2 tembikai sekilo 3 hengget..mari2 murah2

Puteri ziyanti hemeed : saya berumur 25 tahun..saya rasa bibir saya agak nipis..boleh kah saya membuat pembedahan pada bibir saya doktor..bagi nampak tebal ala2 di sengat tebuan gitew doktor..

Doktor : orang kata bibir nipis orangnya romantic...tp ko ni spesis ape doktor x tau...kalau ko nak tebalkan bibir ko x payah bedah bagai..saya akan suntek bibir awak ngan sejenis cecair..lepas tu bibir awak akan mengembang 3 kali saiz asal...amacam excited x?...lepas dah tebal bukan lelaki je geram tengok bibir ko..malah lembu pun jelous ko ade bibir lebih tebal dari dia...


rokiah mat saman: saya adalah seorang pencinta haiwan..bak kata semua binatang saya suka..so saya nak adaptasikan muka saya kepada muka kucing kesayangan saya yang telah di lenyek lori tahun lalu..so doktor leh buatkan...



Doktor: oh awak..sape name td...mmm..x kisah lah sape name awak..saya bak membinatangkan wajah orang or menghanjengkan wajah orang ni mmg kepakaran saya no 1... awak nak buat muka awak macam kucing?..bolehhh...saya leh buat kan..kalau awak jadi buat nanti saya akan buatkan lebih skit....bukan setakat kucing je yang saja jadikan awak..saya juga akan buat bibir awak ala2 buaya..telinga ala2 ungka..and saya bagi percuma bonggol ala2 unta..then pasti bila orang tengok pasti tau u ni pencinta binatang..x yah cakap pun org dah leh tau...amacm pandai kan saya....


Rubiah 69 tahun : doktor saya bangkang kata2 doktor tu..saya rase kecantikan itu datang dr dalam..dan saya berpegang pada kata2 kak nita yang mengatakan dia cuma makan ulam2 dan amik air sembahyang je...tengok muka dia tegang cantek dan muda je...makan carrot banyak supaya mata terang sentiasa...

doktor: ko biar betul kak biah..ade yang aku bantai kang kejap lagi..saje je ko nak hanjengkan aku supaya semua client aku lari kan...ape pun saya pun kurang pasti..mungkin ianya benar...kebetulan pulak kak biah... kak nita ada kat klinik saya ni...ape kata kita tanya kak nita sendiri betul ke tidak..so kak nita bg tau sikit kak biah ni cam ne u jaga awet muda u kak nita...


kak nita : kak nita lebih banyak makankan ulam-ulaman yer..kak nita mmg mengekalkan makanan organic yer..untuk dapat kulit yang cantik dan menawan....kak nita juga banyak gunakan air sembahyang yer..sebab tu wajah kak nita berseri2 bak remaja 18 tahun kan..malah tegang sehinggakan kak nita ketawa, menagis or ape saja ..riak muka kak nita sama je...tengok lah kak nita ni..walau pun umur kak nita ni boleh dikategorikan sebagai manusia2 di pinggir kubur..tapi kak nita tetap sihat gitew...betul tak abang mahathir...


kak nita : bagi mata pulak kak nita makan carrot banyak2 yer...supaya mata kak nita terang..kak nita ade ladang carrot yer di las vegas dulu..ari2 kak nita membedal carot je..tengok lah mata kak nita ni cantik bundar..cantik kan...bahagian bibir pulak kak nita sapukan dengan bisa tebuan tanah....sebab tu terjueh je bagai nak gila..sexy kan..kak nita cadang lepas ni nak sapu bisa ular tedong lak..dengar2 tu teknik terbaru..pasti lebih tebal nanti...


Doktor: ko puas hati kak biah..ni buat aku nak naik hantu ni...amacam dah puas?..ape pun sape nak buat pembedahan tu sila buat appointment yer...ok lah doktor pegi dulu..ade orang nak operate buat telinga gajah ni..doktor begi dulu...ok kak bed u leh masuk bilik bedah sekarang.. kita akan mulakan pembedahan lahi 5 minit yer...

cerita pagi...

hey uolsss... miss me?...sorry lah beberapa hari x hapdet..almaklum lah akak ni busy wonyah..mmg awal2 bulan ni mmg busy uolss...xde ape2 akak nak cerita arini cuma akak nak cerita sikit pasal sekolah anak buah akak...

pagi tdi akak di call oleh kakak akak dan suruh akak anta anak dia pi sekolah..sebab abang ipar akak ada kerja luar ..so x leh anta anak dia ke sekolah...so siap2 dengan baju keje amik anak buah akak and then rempit ke sekolah dia...

bila sampai je kat sekolah tu akak tengok ramai anak2 ikan ke sekolah...elok2 ikan kat sini..ikan emas, ikan lumba2..kira ikan2 perhiasan yang lawa2 lah...ini sekolah ikan ke ape ni..comel..so akak turun kan dia then akak bg lah dia tambahan duit belanja kan..almaklum lah makcik dia ni kan baik..makcik katanya...

mase anak buah akak tu turun je kereta..kawan2 dia dah ade kat depan sekolah tu..lepak2..biase lah budak lelaki tingkatan 5..feeling2 dewasa kan...akak siap dengar budak2 tu cakap .." eiii tengok tu Zar**f naik kete ngansape tu..lain macam je aku ngok yang bawak kete tu..macam auww je.."...terkesima akak...nak akak cercakan ..budak2 pulak..tp comel budak tu..xpe akak maafkan...akak yakin bila dia dah abis SPM dan dah abis sekolah nanti ko mesti cari akak kan...awas...

yang akak pelik tu semua orang duk pandang akak?..kenape uolss...muka akak ni nampak bapok sangat ke?...akak pecah lobang ker uolss?...ke muka akak warok sangat?...masih2 terpikir ni..mmmm..akak dah pakai sarong lelaki pun orang masih dapat cam akak ni wanita istimewa...mmmm

bukan takat gadget yang canggih budak sekarang..perangai pun dah canggih...

dek ok jangan kan laptop canggih..zaman akak dulu kalau sape mampu beli komputer tu kira dah kaya sangat lah tu..komputer pun x tau guna zaman tu...

akak tengok budak2 sekarang pi sekolah bergaya dan stylo tul..zaman akak dulu semua skema je..sekarang ni semua dok bergaya dengan beg mahal..fashion2, kasut, gaya rambut, dengan sorang satu ade handphone...siap tu ade bawak laptop pi sekolah...hebat tul...zaman akak sekolah dulu skema je...almaklum lah akak kan belajar kat korea..lain le budaya kat malaysia ni...gitew...korea nya aku....

ini lah uniform sekolah akak dulu..bayangkan akak tengah pakai..santek kan...

Let's SHOPPING Uollss!