ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 23 May 2008

U are an ANGEL !

itulah yang terkeluar dr mulut akak...sebab dia penyelamat.....

kan akak bg tau yang kete akak buat hal tiba2 malam semalam kan...so akak bersedihlah...so akak telah mengambil keputusan untuk ambil half day today....sebab nak ngok ape kerosakan yang ada pada kete ferrari akak tu....

tiba2 .....kring kring kring...abang Dani call..eh nape tiba2 abang ni kol..akak pikir...mmmm..
akak pun angkat..so borak2 lah sikit..so akak bg tau lah yang kete akak rosak...then dia cakap tunggu yer nanti abang datang...terkezut akak dengan gayanya..gitew....

sejam kemudian dia trus sampai..dia terus bawak akak pi kedai kete...pastu kedai kete tu penuh orang...cam hari kereta rosak sedunialah...rase dia macam tunggu giliran nak jumpe doktor kat hospital kerajaan lah rase nya....tgu dalam sejam lebih cam tu..sampai lah giliran akak....




ape thah dia tukar bateri lah ape lah....tup tup..RM 200..gitew..lantas abang Dani..bayar...then akak cakap nanti cukup bulan akak bayar balik..dengan nada romantik dia berkata...sayang...kalau u ade duit u bayar..kalau xde u anggap je i tolong u ikhlas...wahhhhhh...terharu akak..lantas jatuh cinta..gitew...then kitorang pi makan2 n borak2...

anyway thanks Abang Dani...love u..muah muah

p/s : ade budi ade batas...ade hari boleh balas..kalau rase x boleh balas..akak balas ngan body..gitewww

Berkareoke Sekali lagi uolls!

hey uollsss.....semalam akak n kawan2 telah menjongket ker kareoke..biase lah ..kalau x berkareoke pasti suara akak ni akan gatal2 nanti....so kak nita belanja malam tadi...kitorang pun x rancang nak pegi sebenarnya..tiba2 je hafiz ajak..so lets je lah uoll....

ini lah tuan empunya diri yang belanja weolls malam tadi..thanks mak ayam...lain kali belanja lagi yer...yang penting hafiz mmg mempunyai vokal yang hebat....akak suruh masuk pertandingan dia x nak..lantas dengan kekwatnya dia berkata "kalau i masuk nanti semua hadiah i bolot"..gitew...nak kata ape?

so we all cal haizat n ali ajak join..nak ajak kak bee dia kuar ngan kawan dia lak..ngok bola agaknya....so kitorang pilah berlima..jangan di lupa ...MALAYSIA SONG BIRD kak cam pun ade...untuk memeriahkan majlis lah katakan....inilah malaysia song bird...cammy cameliana boboqs..kenyaringan suara dia leh buat orang pekak leh dengar lah...kelas x?



woi dah nyanyi ko leh lah tido dalam bilik kareoke yang biising ni..telinga ko ni tersumbat ker kak cam oi...meh akak cangkul skit

ada gaya x jadi artis?....tapi artis fun fair...

ape lagi we all gerak ler naik kete kancil akak yang comel itew dengan sardin nya....sempit2 takpe yang penting kareoke ni...yang penting kitorang kareoke 3 jam ni..then dapat free sejam untuk lain kali..yeeeeeeeeehhhhhh!

ko nyanyi ker ko tido ni haizat....tp suara dia ni pun merdu...sungguh ni..tp pemalu orangnya..dia kata dr dia jadi penyanyi baik dia jual laptop je...so sape nak beli call lah dia ek....sape 10 yang terawal dapat download lagu nyanyain haizat sewaktu pertandingan bunyi binatang tahun lepas..lets lah uoolls

the uoll..lepas hebat melalak bagai nak gila...kitorang pun nak balik..then tanpa di sangka2...kete akak buat hal..x leh nak start lak tu..sentap uollss....cam ner nak balik kul 2 pagi ni dr kl..akak agak pening....so akak pikir punya pikir..akak teringat ape kata makanik yang buat kete akak tu ...dia kata usik ni sikit benda ape thah kat enjin tu..so akak godek2 skit..ya Allah..boleh start uolss...alhamdulillah...so lepas ni akak nak tukar profession lah jadi makanik keta wanita...boleh?..gitew kan...

so kitorang pun balik dengan gumbiranya sambil nyanyi2 dalam kete..x puas kan nyanyi 3 jam tadi....

yang penting pagi tadi akak nak pi keje..akak start kete...rosak balik..x leh start uollsss..jadi macam malam tadi....akak check punya check..batery kete akak dah kong....akak ingat lah dah berape lama akak x tukar bateri..bateri tu pun dah rupa hanjeng dah...melayang duit lagi...mana akak nak cari duit ujung2 bulan ni...pening pening.......so kedudahannya akak telah mengcatwalk kan diri akak ketempat keje..patah gak lah kaki ni...ape pun itew sumua dugaan tuhan..aminnnnnn

Let's SHOPPING Uollss!