ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 30 December 2008

Berdebar2 uolsss!



hey uolll..selamat menyambut tahun baru hijrah uolss...dan selamat tahun baru 2009 uolss...akak harap semua berbahagia...
sempena tahun baru ini akak nak bukak buku baru dalam hidup akak...dah 3 tahun akak duk berasingan ngan parents akak..tahun baru yang indah murni ini akak nak buat azam baru...Ari ini dengan bangganya dan megah serta riak manjanya akak mengumumkan yang akak officialy nya telah berpindah balik ke rumah parents akak...

keputusan ini akak buat setelah akak berpikir 100 kali baik dan buruknya..tp setelah di analisis 95% adalah baik...alhamdullilah syukur..moga hidup akak lepas ni lebih baik dan sejahtera hendaknya...

akak berazam akan menjadi anak dara yang lebih baik, lebih sopan santun, lebih woman dan mendapat tunjuk ajar dr mak akak..."mak jadikan lah senduk anak gadis dambaan setiap jantan di dunia ni mak"...orang selalu kata yang mum know better kan..so harap2 mak tolong senduk yer....


oh tuhan...panjangkan lah umur kak senduk, cantekkan lah dia, murahkan lah rezeki dia, bahagia
kan lah dia dan keluarga dia......ops jagan lupa bg lah dia laki..sian dia kesunyian..tp yang kaya tau

semoga hidup akak lebih baik...semoga rezeki lebih bertambah..semoga dipanjangkan umur..dan bahagia sentiasa....begitew juga akak ucapkan untuk uolss..semoga uolss bahagia sentiasa uolss...



selamat tahun baru 2009 uolsss



p/s : untuk baby bee and kak bed...nantikan akak menghiasi istana kolang lak pasni untuk lepak2 dan cur curan....dulu korang selalu lepak umah akak kan..sekarang time akak lak uolss...

korang suka kan bila akak suruh vote poll ni kan..nampaknya akak paling menghampiri gajah kan..so tahun baru ni azam akak ingin menjadi lebih kancil...awas korang..kak bed ngan hotmama votenya kurang dr akak yer.... sebabnya diorang tu mmg dah gajah...nampaknya akak kena berusaha lebih keras untuk menjadi kancil kembali.....

Tuesday, 23 December 2008

Monyet VS Anjeng

akak ade satu video nak share ngan korang..rancangan extravaganza nama dia...mmg kelakar gila...akak rase senario pun x selawak mereka...kalau uolss nak tengok lagi ade banyak kat youtube...akak yakin ianya mmg kelakar..kalau korang rase x kelakar korang mmg bukan manusia..tp hanjeng... enjoy uolsss...







amacam kelakar tak uolss...akak bg kak bed tengok video ni kak cyber cafe uolls.. nak runtuh dengar kak bed ketawa dalam cc tu...macam petir...

Cina Bukit Buat Statement!

hey uolsss...arini akak nak buar review skit tentang hp cina bukit... sape cakap cina bukit ketinggalan zaman...malah lebih advance uolss...semalam akak kuar ngan jantan pi jalan2..then dia singgah lah kedai hp..yer lag tengok2 hp baru untuk dibeli....so akak terpana melihat satu hp cina bukit ni..trus akak terberangan yang akak ade duit yang berkepok2uolss..walhal dintis...akak kagum uolsss..akak rase sekarang br bebrapa jenama je ade feature cam hp ni...kelas uolsss


cuba ngok sikit..camera hp ni adalah 8.0 megapixel uolss....korang punya hp berapa megapixal?...nan ado kan..tp hp cina bukit ni 8.o uolsss...kagum akak...hampir2 terkincit akak kat kedai tu....terus rase macam nak jual tanah belakang umah mak akak tu buat beli hp ni.... siap leh letak 2 simcard lagi... dah lah cina jual hp ni mmg cute..hampir2 akak termengorat dia...tp sebab akak memikirkan akak ni x putih dan berbadan gergasi..harapan untuk diurat kembali oleh cina jual hp inew adalah mimpi uolss....kalau tidak harus akak dapat free je hp ni uolss....


cuba korang ngok hp ni..siap leh zoom gitew...dah rupa camera digital uolsss...akak termimpi2 nak dapat hp ni uolss...tp bila akak bg tau kawan2 akak yang kaya2..yang duit berkepok2, yang so up to date ni..jawapan mereka adalah..." eleh hp dr cina ni bukan bagus pun, cepat rosak..lagi satu malu je jenama x kenal ni"...gitew..kan..tp bila akak jeling hp dia...hp zaman nabi yang ada camera 1.5 mega pixal je uolss..hahahah..ko sedih sundellll.....ape pun lantak lah uolsss...akak mmg jatuh cinta ngan hp ni...

kalau korang banyak sangat soal ape yang ade kat hp cina bukit ni..korang bace je lah feature dia kat atas ni...ko nak suruh akak terangkan harus terbelit2 lidah akak nanti...


akak ade soalan kepada BOS akak yang baru beli hp nokia yang belom kuar lagi kat malaysia tu..ape name hp tu..mmmm nokia 5800 xpress music touch screen tu...bape mega pixal hp tu nyer camera uolss?....3.5 je uolsss?..mmmm sedih uolsss....touch screen?...hp cina bukit ni pun touch screen uolsss....maknanya uolss lebih bukit dr cina tu....lalu akak terus bersimpuh dan terus berpantun ....
Abang sasa bergigi taring,
tp bersimpuh main barbie doll,
hp canggih jenama hanjeng,
harga berbaloi lagi murah x macam hp uoll.
tengok lah nanti kot2 terpijak duit seguni ke..leh lah akak beli hp ni..ade sape2 nak sponcer..harga hp ni RM800 lebih je uolssss.....



Saturday, 20 December 2008

Ternak lembu...ko mmg hanjeng

semalam mase akak ngan bos akak ngah buat keje dengan gigih dan dedikasinya...then akak dapat phone call...dengan lemah lembut selembut sutera akak mengangkat telefon itew...gini ceritanya...

tutttt tutttt
tutttt tutttt (bunyi telepon)

akak : hello

orang itew : hello ..ini en S******l ke ?...

akak : Yes ...sape ni...

Orang itew : saya rahimah dr dot dot dot marketing (lupa name company tu)..kami dr syarikat pelaburan yang menguruskan proses penternakan lembu susu di malaysia...EN S*****l terpilih untuk menghadiri seminar kami...

akak: mane ko dapat no phone aku ni...(kasarnya bahasa)

orang itew : saya dapat dr data base syarikat kami...so tu saya nak buat update ni..sy pun x pasti
akak: bila mase lak saya minat bela lembu susu ni...

orang itew: macam ni en s******l..kami akak menyediakan satu seminar selama 45 minit untuk menerangkan syarikat kami...then kami akan bg sijil penyertaan..seminar ini akan diadakan di portdickson..so boleh saya slotkan name en esok pukul 2 petang....

akak: eh ko ni mabok ke ape ni..ade aku cakap aku setuju ke..ni business ape ni...

orang itew : business ini amat senang..en cuma perlu labur duit dengan syarikat kami..selainnya kami uruskan..kami ada ladang di kluang johor..so encik cuma perlu kutip untung bulan2 je...

akak: wahai kak senanh oi...umah ko xde tv ke..aku tau ini semua pembohong..ko nak telan duit orang ramai ek...tv semua dah kuar yang ni pembohong..ko lagi nak tipu ek...ko jagan sampai aku bantai ko...

orang itew : errrr...mmmmm....

akak : kenape ko tergagap2...ko jangan gila2..jangan buang mase aku ek...byee..


ade ke i yang cantek memukau lagi menarik hati ni di suruhnya bela lembu susu..dan akak bukan lembu susu ok..tp i cuma menyusukan jantan2 yang berotak lembu je...meh menyusu meh...


mentang-mentang lah akak buat entry pasal badan akak semakin lembu..dan dan itew lah ko talipon aku pasal ternakan lembu susu..sape lah punya keje ni...harus aku tau aku bantai puas2 ni...ade ke akak yang vogue dan meletup kebabom inew di suruh join venture bela lembu susu... ke ko nak aku yang jadi lembu susu tu..trus terkompius tu...ape pun ko mmg hanjeng...

Thursday, 18 December 2008

spender jantan (18SX)

korang suka x ngok jantan pakai spender..ker korang prefer jantan x pakai spender..i mmg turn on kalau nampak jantan pakai boxer..wah menitik2 peluh jantina (jantan dan betina) akak...bukan ape...akak yakin yang lelaki ni leh kita kategorikan persenolitinya melalui spender diorang..ape kata uolss?...

tp sebenarnya akak x kisah lah spender ape jantan pakai..maknenya kalau dah sampai tujuk spender kat akak tu maknenya paham2 je lah..berzina lah uols...astagfirullah hal azim...
kadang2 tu bila pi shopping2 tu akak ade lah lalu kat tempat jual spender tu..ter ghairah akak bila ngok kotak2 spender jantan yang sexy2 ite..rase nak je masuk kat dalam kotak spender tu...gitew kan...tp akak ngok ade gak pompuan yang terbeliak ngok kotak2 spender tu..bila akak pandang buat2 benda lain..keji tau pompuan tu..mesti desperate tu..kannnnn


akak paling suka nganjantan pakai spender cam ni..so fungky and style..lagi satu harus lah lemang lebih menonjol..


wah sape nak pakai ni..ni namenya spender kantong sakti...

akak ngok jantan2 ramai pakai boxer cam ni je...harus lah terkontang kanting benda tu..masuk angin katanya..kelas....


wah macam tarzan...



meriah...semagkuk ko...



oh sayang armando..i love u



ni pun akak suka..sexy..kemas


ni lagi lah akak suka..sanggup berbunuh ni kalau berebut ngan kak bed...




ni bg yang ade bontot mantap je ok..bontot x cantek lupakan je lah


sape nak pakai ni..sapa pakai akak bg hadiah..tp kena tunjuk depan akak je...di ingat kan lelaki straight sahaja..pondan n gayboy harap maaf yer..tp ade ke jantan straight nak apaki ni...



mesti korang nak tanya akak pakai yang mane satu kan..akak mesti lah pakai panty ok..ropol2 ade reben..kata pompauan kan...


Monday, 15 December 2008

Sah Akak Adalah Gajah!

sah dan amat sahih uolsss....akak rase ari tu akak timbang akak dah turun 5 kg..so akak lompat2 manja lah..gembira siap celeburit makan aiskrim bagai nak gila kan..ujung2... nampaknya timbang yang akak timbang tu adalah timbang yang hanjeng ok..timbang yang menjaga hati lah kiranya...timbang penipu...hanjeng punya timbang...sentap akak..br akak pasti yang akak ni dah gemok macam lembu...ujung2 ianya di sahkan dengan jelas uolss...

tengah hari td mase kat opis..akak nak kuar lunch n bos akak cakap ade kawan dia nak datang opis..so dia suruh akak tunggu jap..takut orang xde kat opis..then tunggu punya tunggu datang lah nyonya ni...umur dalam 40 plus lah...dia jual barang kesihatan katanya...ape that dia borak ngan bos akak dalam meeting room...entah ape dia sok seok sok sek kak bedah dalam meeting room tu......ujung2 bos akak bg tau nyonya ni umur 6o+ ..wah hebat...siap bos akak kata pompuan tu macam madonna...yer modonna sangat...madonna bukit (adaptasi dr cina bukit)
tup tup dia kuar n bawak timbang yang leh kesan lemak lah ape lah segala..canggih timbang tu uolss...so bos akak pun cuba lah benda tu..so blood presure lah ape lah...then giliran akak lah uolss...berdebar akak..harus lah roboh timbang tu nanti...
belum naik timbang tu lagi si nyonya ni dah complain kata akak ni gemok uolss...sentap akak...awas ko nyonya...ape pun nak gak tau pe jadi kan...then timbang lah...lepas tu ape jadi...??..nak tau..x yah lah...lupakan jelah...







nak tau ker?..menyebok lah korang.....








x yah lah.... lain kali lah.....








segan lah uolsss.... mmmmm nak citer ke tak ek...












jangan ketawa tau...










nak menghanjeng kan aku lah tu kan....akak tau korang ni mmg lahar tau...







berat akak 73.2 kg (sah akak adalah gajah)- tahun lepas akak 59kg ok...naik 14.2 kg
tinggi 174 cm
alah susah2 ngok lah gambar kat atas tu....siap tulis berat ideal semua ok..siap ade borang ok...

yang sentap tu berat n kandungan akak di tafsirkan kepada Biologi age akak adalah 37 tahun... kiranya cam ni lah..berat akak sekarang sebenarnya adalah berat orang umur 37 tahun... ...sentapppppppppppppppppppppppppp..i 19 ok..i yang chantek jelita ini dikatakan mempunyai berat orang umur 37...itew hotmama ok....

tp dia bg tau akak yang akak punya metabolisma akak sangat bagus..lagi sajtu akak tinggi...kalau akak bersenam sikit je pun akak mudah shape up body akak..makan jaga..minum kena banyak..and tido cukup...itew kata nyonya tu...tp orang lain kata ape?.....nangessss!!!

mulai esok akak nak puase....diet ..n bersenam bagai nak gila...

so mulai sekarang makanan adalah musuh ketat akak dan bersenam adalah rakan sejati ku....



tengok ni gambar akak tahun lepas..runcing..cengkong...kurus...berat 59 kg..kira ok lah sebab akak tinggi kan...

ni gambar terbaru...muka besar dulang..badan macam lembu...pipi macam kueh pau...perut buntal macam gajah..opsss sorry kak bed...

Saturday, 13 December 2008

Bila tengok cermin akak nampak lembu!

hari sabtu lepas akak bangun lah tidur..then akak mandi nak pegi keje..then akak terpandang lah cermin kat umah akak..alangkah terperanjatnya akak bila akak ngok seekor lembu..rasa nak pengsan..terperanjat akak..lembu sape ni kat cermin tu....akak trus lari ke luar..akak panggil kawan akak...
hey uolsss....akak nampak lembu kat cermin...semua panik..kenape ade lembu dalam rumah akak..semua pelik..bila akak tunjuk kawan2 akak lembu tu kat cermin..semua megeluh lega....rupanya lembu kat cermin itew adalah akak uolsss...akak telah gemokkkkkkkk.....waaaaaaa......xnak x nak...

tolong bg tips cam ner nak kurus.....cepat uolsssss tolong akak....waaaaaa......

harus lah akak jadi geng perempuan ni pas ni..wanita gajahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Wednesday, 10 December 2008

Nasib Si Bapok!

kisahnya begini...akak letak lah profile akak dalam myspace..yer lah untuk sape2 yang nak bekenalan ngan akak...walaupun akak bapok..akak ade hak nak kawan sape2 kan..walaupun muka akak ni nan ado..haruskah akak ni di double standart kan...

untuk meramaikan orang meng add akak dalam myspace akak ni..akak tukarlah name akak kepada jameela dato yasin..yer lah market kena baikkk kan..orang kita ni kalau tengok anak dato semua nak pakat add..diorang x tau yang akak ni anak dato tua yang ade 6 orang cucu..bukan dato pangkat uolss...

then mamat kat atas ni add lah akak...then dia ni ingat akak ni perempuan betul..then akak ni anak dato..ingat anak dato je banyak duit kan..cetek betul pemikiran diorang ni..rase nak bantai je...kalau anak oarang biase pun leh kaya gak hanjenggggggggg.....


tak bleh blah message dia kat akak...then bila akak bg tau yang akak ni bukan anak dato sebenar n akak ni bapok..trus marah kat akak..wah cakap geli lah ape lah...oooo ko ingat kalau aku anak dato aku nak sponsor ko ke hanjeng...then ko ingat duit akuni ade segunung..ko tak tau aku ni dikatogorikan sebagai manusia yang sering dintis sundel...
ooo kalau aku bapok ko geli lah yer..xpe aku x kisah...kalau ko geli yang ko merayu kat aku mula2 tu apesal hanjeng...lain kali ko baca profile aku tu betul2 bongok...then ko tau lah sape aku...ko baca profile aku tu hanjeng jagan trus tengok gambar je..penat aku type..
"People always confuse of me that i'm a real girl...i'm not..i am a Simple and easy going Trans girl (Nyah)! i'm not pretty and i just ordinary person..i believe that beauty is come from inside..and if u have very beautiful heart i believe its will complete ur outer look.. i love movie and music...love to have so many friends...very happy go lucky person..love to explore the mean of friendship.. My rule are very simple "IF U WANT TO BE MY FRIENDS, U MUST LOVE THE WAY I AM, NO MATTER HOW I LOOK LIKE, WHO I AM AND WHERE I COME FROM"....as simple as that..if u looking for georgeous, pretty, sexy, big boobs, sex etc...u are not that type that i want to be friend...no matter where u are..who u are ..how rich u are..how sexy u are..remember that... "
ha tu yang aku tulis..ke ko tak paham bahasa ingeris sundel...dulu suruh sekolah ko main2..sekarang bila suruh baca inggeris ko terkebil2..ko mmg hanjeng kurap......

Sunday, 7 December 2008

slamat hari raya Korban


slamat ari raya korban akak ucapkan uolss....semoga berkorban selalu...so doakan akak dapat korbankan anak2 ikan raya ni yer uolss...

Saturday, 6 December 2008

Pakai Serban tetapi hanjeng

semalam waktu lunch dalam kul 12 lebih akak ngan bos akak lepak lah kat kopitiam bawah opis akak..cam biase lah lapar bagai nak gila...so orderlah nasi rendang kencana dewi ayam rendang kan..fuh sedap tu....

sedang akak ngan bos akak mencekik sambil mengumpat ade lah orang lalu lalang kat kopitiam tu...yer lah kan semalam ari jumaat..so sebagai perempuan kitorang x lah kisah sangat nak pi sembahyang jumaat..pose je kat kedai makan...then ade lah 3 orang budak lelaki berumur dalam sekolah menengah lah...dalam tingkatan 3 or 4 cam tu...pakai jubah putih, seban sebesar pemelok besarnya dan celak mata hitam...akak rase dia pakai celak MAC lah..sebab warna dia gelap n akak suka sangat dia buat mekap mata...gitewww kan..dia pakai celah mata macam orang2 tablic tu le...

bos akak baju silver : Nyah check it out 3 oclock, 3 guy with big turban...so turn me on..i love alim2 hanjeng guy..sexy kalau mak berzina ngan dia...haruslah doggy style..

akak baju merah : oh tuhan...ko jangan gila2 sundel...harus lah ko pakai purdah lepas ni uolss...tp harus colour pink kan..(sambil isap rokok macam perempuan sundal)..eh bukan sundal mmg sundal ker?

so sebab ko tu budak lagi and ko pakai serban besar n celak mata mengalahkan orang pakai eyeshadow tulang tu tentu lah orang akan pandang kan....akak pun pandang lah sambil dalam hati berkata " Ya Allah bagusnya budak2 ni, muda2 lagi dah rajin ke masjid untuk sembahyang jumaat, bagusnya...alhamdulilah..mesti budak2 sekolah agama ni"...so akak tersenyum2 tengok mereka..bukan kutuk tp syukur...

jantan baju biru : eh samad ok ke ke kita pi grammy award pakai serban ni..x kena marah ker...

jantan baju putih: diam lah..mak nak pakai dress td sundel..tp mak aku basuh lak...sentap uoll

jantan baju hitam : nyah...mak ade bawah dress lebih dalam beg..jap agi kita tukar..wig pun mak bawak

bila dia lalu je kat sebelah meja akak n bos akak akak terdengar budak tu cakap "bengang tul aku...Apahal semua pandang2 ni nak kena sepak ke"....haaaaaaa?...terkejut akak...wah adik2 berserban ini bermulut hanjeng rupanya..dia cakap dengan nada gengster bercakap..

luar je nampak alim..tp rupanya berhati binatang..ko mmg monyettttttt

habis tu dah ko pakai macam tu mesti lah orang tengok hanjeng.....nasib baik le akak x naik hantu..kalau tidak ade aku bukak serban ko tu aku jadikan kain pario kat ko nak...wah luar rupa alim...tp rupanya berhati hanjeng rupanya....tulah manusia ni kita kena selam hati budi dulu..jangan suka buat andaian sembarangan je...

Monday, 1 December 2008

Abang Perancis Datang Lagik uolss

pagi td sebelum start keje akak check email akak..then akak di kejutkan dengan email ini...its been a while kan...so akak nak tanya pendapat korang..haruskah akak jumpe dia?

it a email from my ex-boyfriend from france Encik Theodore Macauley

harus ke akak jumpe dia?..adakah peristiwa menolak kete sambil drag dalam hujan kat bukit bintang akan berulang kembali...rase macam nak jumpe..macam tidak..kompius akak...
akak takut gak kalau akak jumpe dia kang terkepam2 akak kete rosak lagi..haruskah akak naik public transport..or jalan kaki je uolss..harus kurus bila akak sampai kl jalan kaki..yer lah jalan kaki dr puchong to kl..pastu kejang tengah jalan..trus hanjeng...
korang rase haruskah akak jumpe dia...?

Diner akak yang agak sedehhhh! bukan agak lah..mmg sedih pun

sabtu lepas uollss akak ade diner ngan mas..yer lah get together with the engineer katanya..so company akak pun di jemputlah kan...yer lah kan akak ade bg tau yang temanya adalah "World Culture" kan...so sebagai manusia yang menurut perintah dan inginkan glamor dimane saja...harus lah akak pegi nanti ikut tema kan...so balik je keje ari sabtu tu half day..trus p belli barang nak p diner tu..yer lah kat palace of the golden horses katanya..so kena lah all out kan...


so ini lah gadis cantek yang di pertugaskan untuk menolong akak bersiap...so mula2 akak nak pakai baju puteri jawa..tp ujung akak dah tukar kepada pakaian wanita korea ...senang skit nak siap kan...so akak pun ape lagi siap lah..mekap ala2 wanita korea gitukan...thanks kak cam tolong akak buat rambut akak malam tu..muah muah...

korang perhati betul2 invitation tu..ape tema dia "World Culture" kan..dress code tengok..world ethnic cultural costume...ikut tema kay..nanti x leh masuk katanya...so miss korea here i come...


so mekap lah ala2 wanita korea katanya..pink2..bulu mata tetap kan....buruk kan...



bila dah siap gini lah gamaknya..siap headgear lagi...tp waktu nak pegi tu akak x pakai lagi..sebab x muat nak drive nanti...hahahah





pose lah sedas dua sebelum pegi..check lighting effect bagai...macam mane nak buat entrance nanti..nak bg all the people turn the head on me....katanya...


ujung2 bila akak sampai je kat ballroom tu..akak masuk je...mmg semua orang pandang akak..adakah sebab akak cantek?..adekah akak paling meletup....tidak uolss...tp sebab akak lah diantara 10 orang yang dtg dr ratusan orang itew yang mengikut tema ....yang lain pakai baju biase.....sakit benor ati aku....yer lah dah le pondan..baju korea warna pink lak tu..masuk2 diner baru nak mula..harus lah semua tengok akak..rase macam artis...semua oarang amik gambar akak..yer lah sempena pondan paling berangan pada malam yang adoooo itew...



tengok tu rakan seopis akak...cantekkan world costume mereka...baju kurung n baju batik...hanjeng sangat tau..kalau tau cam ni akak pakai dress tom abang saufi je tau....



cuba ngok betul2 kat tengah gambar ni..ade sorang pompuan pakai kimono..tu yang akak dapat spot yang lain entah le mane thah...


ha ni lah bos akak...bila akak tanya ape tema baju dia ni..dia kata baju bunga2 kecik...baju angola or ala2 afrika katanya...yer afrika sangat kan...nape x pakai cawat je uolss..baru afrika katanya...tahniah uolsss..


ni sorang lagi opismate akak...tema pe uolsss...jawa ke uolss.....entah le.....baju batik katanya....



ni dia door gift yang di berikan kepada semua....ha set manicure katanya...yer...kelaskan..harus MAS amik je surviner dr dalam kapal terbang buat door gift kan..tahniah MAS...u are so cretive.....

ini menu untuk malam tu....wah macam2 ni..akak dah excited banget ni...sebab mmg lapar..

pembuka selera uolss...sup kambing...MAS ni mmg kambing kan..ade ker mula2 bg makan sup kambing...nasib baik akak lapar..kalau tak mau aku mandikan korang ngan sup ni...akak dah lah x makan kambing sbnrnya..tp sebab mmg lapar tahap dewa..akak bedal je lah...


ni macam2 lauk...entah lah..xde yang betul sedap..semua rase light2 je...kira ok je...lauk sotong dia akak rase macam hanget skit...

ni lak bubur sagu mata ikan ngan santan....cuma nak bg kelas ..dia campakkan lah buah kiwi ngan strawbery tu..walhal x sedap mane pun...so international katanya..walaupun...

ujung2 uolss semua makanan tu rase dia nan ado..sedap lagi aku masak..eh kata hotel 5 bintang...tp apesal makanan rase hanjeng...ape pun telan je lah..lapar le uolss...opss baik korang tukar dr lima bintang ke 5 hanjeng..baru sesuai...

ha tu dia diva of the day..mmg lah akak paling diva ..tp dia ni up skit lah...dayang nurfaizah..akak rase malam tu dayang je lah penyelamat diner tu...yang lain agenda dia mmg hampeh...kelas lagi akak buat pertandingan ratu kat umah kak bed dulu....tp dayang walaupun akak dengar dia macam sakit tekak..tp suara dia mmg superb...oh dayang....akak sayang kamu...diner ni macam x well orginize le...dia punya intisari rancangan sangat lah sedih..lawak bodoh all the time...ape pun orang dah ajak...ikut je lah...banyak cakap kang kena saman lak kan...
sebab kan akak rase janggal dengan pakaian korea yang meriah bagai nak gila ni ..akak cau cin cau awal..nak tunggu best drees or lucky draw?...mmm x payah uolss....semua tu yang sudah pasti staff MAS je yang menang...kroni sangat...ape pun akak bg bape bintang ek diner ni...mmmm camner nak cakap ek...kalau satu bintang tu dibelah kepada seribu...akak amik 3 suku bahagian dr bintang tu...ha tu lah ranking dia...
tahniah uolsssss

Let's SHOPPING Uollss!