ahli geng kongsi senduk

Wednesday, 25 June 2014

Promosi lets Puasa bersama Ephyra

hey uollsss.... 3 hari lagi nak puasa ni...

ni akak nak bg tau...kalau korang bertenaga di bulan puasa..minum air bebanyak tau... tapi supliment kena telan gak..

ari ni akak nak buat promosi tentang EPHYRA... akak makan ni... selain kulit melets..wajah juga akan nampak halus...ko tengok video2 akak dalam IG tu... ko nampak x kulit muka aku yg licin tu..apa lagi ephyra lah gamaknya.. mukak akak mmg hauk..tapi halus..ko hader...

keberkesanan ephyra ni mmg dah terbukti... semua tau... 

sapa yg nak gebu beli lah 3 kotak skali...mur mur 3..harga lebih murah dr tudung peridah ..mampu kan!

sempena bulan ramadhan ni Ephyra ada buat promotion..3 kotak 500 je.. jangan cakap mahal yer...akak pijak perut nanti...

3 kotak RM 500 jerssss


3 kotak untuk 3 bulan..dia punya kesan seawal 10 hari tau..so raya sempat lah santek..sapa2 yang hauk tu di suggestkan beli yer...

atau korang leh je layari kak shiema nyer blog... PROMOSI UOLLSS PROMOSIII...apa lagi lets lah...


kat bawah ni akak ada copy paste kan apa yg kak shiema tawarkan...gituhhhhhhh

so uollsss kenapa harus tunggu lets...beli...

kenapa uollss harus beli dengan kak shiema...ini adalah kerana

1. Free postage by Poslaju
2. Pengeposan di buat setiap ari untuk bayaran yg dibuat b4 12noon
3. Kak Shiema tak hold order.. sbb mmg ready stock
4. COD utk KL almost everyday, tertakluk kpd schedule delivery man kak shiema...maklomla delivery man kak shiema berkarier profesional... hehhee
5. COD Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kota Damansara adalah pd setiap Jumaat
6. COD Sungai Buloh, Subang Bestari, Saujana Utama setiap hari
7) Call le kak Shema 0126479747


ala uolls nak keterangan lebih lanjut lets layari


Let's SHOPPING Uollss!