ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 26 April 2008

Pondan Vs High Heel

agak2 bila mak pakai high heel tu nanti brad pitt minat tak kan mak?..walau pun muka mak adooo tp kerana heel ajaib tu..pasti muka mak cam Anjinglina jolie nanti..i feel like natural woman

sape kata hanya Diamond are girl best friend...akak teliti balik ade dua tiga lagi tag yang bebunyi seperti Foundation are Nyah best friend... or High heel are Bapok best friend...gitew la gamaknya...tp mmg betul ...high heel n pondan ni mmg xdapat di pisahkan. kiranya kalau drag x pakai high heel ibarat kehidupan tanpa cahaya lah gamaknya..gitew kan..

sape berani pakai akak bg hadiah...tp dengan syarat..pakai kasut ni n kena lumba lari dengan kuda...sape menang akak belanja...

ape pun akak perhati sejak akak jadi pondan sejak tahun ke 7 masihi..pondan dan high heel mmg kawan rapat...walaupun kebanyakan pondan berkaki akak gajah dan lebar seperti dulang atau name lainnya saiz kaki kakak cinderella...tp kegigihan mendapatkan high heel bersaiz kaki mrk akak amat kagumi..kebanyakkan kasut permpuan ni bnyaknya paling besar saiz 9..tp pondan2 ni banyak nya berkaki saiz lebih dr sembilan..maklum lah pondan2 ni kan bersaiz model2 katanya..walaupun kan...so kena lah berkerja keras..mencari kedai yg menjaual kasut bersaiz besar seperti VINCCI... nasib baik kaki akak saiz 7 je..gitewkan...


wah akak lah bakal puteri raja...tp high heel ni tranparent lah..nampaklah kutu air n pecah2 kat kaki akak ni..ade aku kesah...


ade aku kesah ko pandang aku..aku punya suka lah nak pakai heel warna merah ngan baju polis...bukan aku beli pakai duit ko..yang penting aku FEEEEELLLLL..wah ..canteknya aku

tp di sebabkan kepayahan mencari saiz yang ideal..kadang kala pondan2 ni main belasah je pakai kasut yang bukan saiz...contohnya kaki saiz 12 pakai kasut saiz sembilan..gitew...sape tu..mmm pasti dia akan dapat cr high heel di arab nanti..perempaun arabkan besar2 kan..opssss mati lah akak...walaubagaimanapun cr dan teknik menyembunyi saiz kasut di mata masyarakat harus di ambil berat..contoh macam kalau pakai high heel kaki terlebih jagan lah pakai skirt or seluar singkat..nanti pecah lobang kaki besar dr kasut...so macam2 cr nak sorok supaya x pecah lobang...


makcik jangan buat saya malu n jgn biar saya sepak makcik nanti...pakai sport shoe pun nak terjatuh..i pakai high heel maintain je..ape lah makcik ni..kata ratu kebaya tahun 1964!


tp jagan pulak dah pakai high heel tu ko jalan bersepah lak..harus kena cerca...dan jalan dengan confident n hati2 jagan jadi cam Miss Ghana 1998 yang tergolek ...hati2 uolss..jgan buat malu kay

oh mak ko terbalik...ape ni..runway ni licin lah..bukan salah i pakai high heel 14 inci tau...

lagi satu kehebatan pondan2 ni mmg tidk dapat di sangkal lagi..apabila mampu berlari dengan high heel 6 inci dengan pantas bila di kejar polis atau jais...gitu kan.gigih ni..yang penting x jatuh ni..ko boleh ker hotmama?..kalau orang lain pasti dah patah kaki..x caya pi lah ngok pondan2 kena kejar polis..high heel tu dah macam kasut sukan je..akak rase lah kalau nak suruh pondan masuk acara lumba lari..suplykan sepasang high heel n polis..pasti juara...kannn...akak sujud..dan akak masih lagi dalam proses menuntut tp x past2 lagi ni...

nyah lari nyah rushing..lariiiii....jais nyah..polis nya..pecut lagi.....


wah lari sambil bergembira...feelnya lari pakai high heel...la la la la

walau sebesar mane pun tubuh, tinggi cam galah ker, kaki besar ker...high heel tetap di jadikan pilihan..x feel gitewkan bila dreg pakai flat shoe..x feel woman katanya...n akak nak pesan kat pompuan2 tu belajar2 lah pakai high heel...baru nampak stunning...akak x paham perempauan2 sekarang..balik2 kasut flat..sedih ko...baik ko kaki ayam...


walau pun mak x drag..tp mak nak pakai high heel gak..uhhhhh....woman nya aku..cam baru dapat pahala jer kegembiraan ini rasanya...

Let's SHOPPING Uollss!