jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 30 January 2009

kawan lama yang sungguh hanjeng!

td akak pi lah bank nak pi bank in cheq company...then mase akak kat counter nak amik nombor tu ngah tulis2 akak tengok ade lah sorang pompuan ni...pakai baju warna merah hati...pakai baju mengandung..besar dah perut dia...bila akak amati macam kenal je

then akak rase dia macam kawan sekolah akak dulu...akak tanya lah staff kat situ.." excuse me' tumpang tanya perempuan tu name dia MUHAINI ker?"...pompuan tu jawab..."yer cik..kenape kenal ker?...mmg le kenal..kawan akak kan...then perempuan tu datang kat counter amik no tu...akak pun excited lah kan....

so akak pun tegur lah " hye u muhaini kan...kenal i tak?..saya S........L lah...."..and then dia pandang akak semacam je..then siap jeling n cebik bibir ..then buat muka sombong macam pukimak....wah terus akak sakit ati..akak cuma bersikap mesra..ape lah salahnya senyum ke..or cakap hye ke..tu pun dah cukup..ni siap buat muka, jeling n cebik bibir...hanjeng punya pompuan mengandong...awas ko aku pijak perut ko mau kau terberanak kat bank ni nanti...

ala bukan dia x kenal akak..laki dia pun kawan akak gak..sebaya akak gak..laki dia mmg cukup baik ngan akak n kak cam ....kenape kiranya dah keje kat counter tukang bagi nombor kat maybank tu..kasta ko dah jadi tinggi ker?...awas ko...sakit nor ati akak...

then lepas akak berurusan kat counter tu..akak turun lah bawah balik then terserempak lagi dengan dia...then dia senyum ..then akak pandan dia atas bawah atas bawah and cebik bibir pulak kat dia...and trus blah dengan kekwatnya sambil catwalk ala2 supermodel...

hey perempuan ko ingat ko jaga kounter tiket tu ko hebat...ko ingat ko cantek..to tu dah lah buncit..awas ko...aku lagi cantek ok...

nah rasekan...ape persaan ko bila orang buat ko cam tu..best kan..aku tau ko tu megandung n org mengandung ni kan kadang2 moody..tp ade aku kesah..ko cuba buat muka cam hajeng..ko ingat aku x leh balas..awas ko...ari tu kak cam dah bg tau akak yang perempuan tu dia jumpe kat bank...kak cam dah bg tau yang dia sombong cam sial..akak x caya lah kan...yer lah mane lah tau mase tu dia ade masalah ker ape kan...rupanya mmg hanjeng...

sayang jangan ler...i kan ngan buncit ni..kalau main kang terberanak pulak i nanti..abang pi lah cari pondan mane2 puaskan nafsu abang tu..sayang relakan...pi lah chatting ker, blind date ker...


hey pompuan awas ko..laki ko tu mmg baik gila ngan aku...aku goda laki ko pasni n main dengan dia baru ko tau nasib ko...dah le laki ko tu jelas2 ngah gersang bape bulan dah kan..awas...ko tunggu yer ..tunggu...dont mess with senduk ok..gitewww

Let's SHOPPING Uollss!