ahli geng kongsi senduk

Tuesday, 28 October 2008

YERRRR AKAK BERWAJAH HANJENG !

tahniah uolsss sebab bersikap jujur dengan akak..thank uolssss...akak saje je nak tengok same ada akak ni cantek ker tidak?...akak saje je letak survey kat blog akak..ianya terletak di bahagaian atas blog akak..sape yang perasan mesti dah undi dah...tengok ape orang kata tentang wajah akak ini..adakah akak cantek?..adakah akak woman?...mari lah kita saksikan resultnya...


wahhhhhh nangis ni..keputusannya akak berwajah hanjeng rupanya....77 orang iaitu 82% mengatakan akak berwajah hanjeng...dan yang lain tu adooo....tahniah uolsss sebab undi..segala undian anda memberi erti kepada akak..mulai hari ini akak akan mula makan tulang..dan sape yang bersentuhan or cium akak diharap menyamak bibir nya ok..sebab wajah akak macam hanjeng uolss....

ni akak kena kumpul duit banyak2 ni...oprate bagai nak gila ni..bg meletup...supaya ranking kecantikan akak naik balik..opsss lupa lak..sape ek yang undi wajah akak macam hanjeng ni?....x sabar akak nak ngok muka diorang..adakah macam bidadari..adakah macam rusa..atau pun same je hanjeng macam akak gak..ape pun...akak ucapkan.......

tahniah uolsssssss sebab undi muka akak macam hanjeng!......

perlukah aku berlaki?


akak sering tertanya2...perlukah akak berlaki (boyfriend)?...kadang2 tu ade gak teringin nak ber boyfriend...tp ape kan daya wajah akak ni sedih...x cantek..pondan lak tu..layak ker?kadang2 tu rase sunyi je...tp ape nak buat dah tu nasib akak kan..tp akak syukur akak ade kawan2 ngan family akak pengubat rindu...

kadang2 akak ngok pondan2 lain sibuk ngan laki masing2..kalau ternampak or terdengar tu ade gak kadang2 jelous...tp akak pikir2 balik perlu ke jelous...mmg susah nak cari orang yang paham akak ni..lagi akak ni bukan lah manusia yang sempurna..ade sesetengah tu geli lak bila dengar pondan..its not becoz of sex...its because of sometimes im so lonely .....


i rather kill my self than let pondan warok like u tackle me...eee geli....


yer lah naluri pondan2 ni kan macam perempuan so paham2 je lah...ade sesetengah pondan tu bila nampak jantan comel sikit..dengan gigihnya sedaya upaya nak teckle..tp akak bukan cam tu..akak light2 jue..kalau orang nak kenal akak ok je..kalau xde ...xde lah akak dok gigih nak cari kan...so let it go by the flow...gitew kan...

banyak benda lagi yang akak perlu fikirkan kadang2...pasal duit..pasal masalah sendiri..so akak rase baik xde boyfriend lagi baik..buat tambah beban..kalau dia kaya dan sanggup spedo (sponcer) akak lain lah..ni adoooo...dah lah akak ni berwajah sedih..nak cantek harap photoshop je...tu pun xde gak orang nak kenal..ape pun sekarang ni akak masih selesa ngan diri akak sekarang..cuma nak perbaiki kewangan je...mmmm ade sape2 tau mane ada keje best2 gaji ribu riban tak..reccoment sikit...

Thursday, 23 October 2008

tertipu uolss !

hey uolsss i bukan nurse lah...i pemandu lori ayam le...i pinjam je baju ni uolsss...


Seorang Nurse bernama Ratna menahan teksi. Sedang dalam perjalanan.. . Pemandu teksi iaitu Feddy asyik memerhati Nurse itu melalui cermin tengahnya..Merasa kehairanan.. . Nurse itu bertanya...

"Encik.. kenapa encik melihat saya begitu ??"

Feddy tersenyum malu dan berkata...
" Sebenarnya.. . saya selalu berfantasi.. ..maaf ya... saya sangat ingin mencium seorang Nurse..." "Oh begitu!! tak der masalah... encik boleh mencium saya.. kalau itu memang memberikan ketenangan buat encik... tapi saya ada syarat iaitu encik mesti masih single" kata Nurse...

Feddy gembira dan berkata...
"iya...iya, saya masih single".

Kemudian teksi itu diberhentikan di jalan sepi... Feddy terus mencium nurse itu selama 10 minit... kemudian mereka pun meneruskan perjalanan kembali.

Tapi feddy menangis teresak-esak sambil berkata...

"Maafkan saya cik... saya merasa bersalah... sebenarnya saya sudah berkahwin".

Mendengar penerangan itu Ratna tersenyum bijak dan berkata...

"Sudahlah encik... tidak ada apa-apa yang perlu di bimbangkan.. . Saya juga bersalah. Saya juga bukanlah seorang Nurse... saya adalah seorang Mak Nyah yang kebetulan dalam perjalanan menuju ke pesta pakaian beragam....tahniah uolsss

Promoter Jualan Yang mintak di sepak!

pagi2 buta ni dah ade yang buat akak panas hati...bukan ape...kita pagi2 kan mood masih dalam keadaan manja2 kan..mata masih ngantuk..rase malas nak keje semua ade kan...so dalam kul 9.30 akak kuar umah n singgah kedai mamak beli air bungkus..tp rase malas lah nak bungkus..so akak cadang pose kat kedai mamak je lah bekfest trus...

sedang akak pose minum and feeling woman kak kedai tu datang lah sorang mamat ni dengan muka yang agak #$%#*&# yang memerlukan pembedahan plastik sebanyak 18 kali....dia datang sambil senyum2 simpul sambil bawak bantal bentuk love....dan berkata :

selamat pagi adik comel...ape kabar saya azrie dr syarikat bla bla bla..ari ni adik comel amat bertuah sebab abang encem datang nak borak2 dan nak buat tawaran istimewa untuk adik comel...bantal love lebih kurang cam ni lah yang dibangga kan itew...

lantas akak terus menjawab : kenape u nak belanja i makan ker..ape yang istimewanya ....
dengan pantas dan sangat laju dia cakap...arini abang ade bantal yang boleh buat adik comel bahagia dan tido lena..abang tengok muka adik lesu je...dr jauh abang dah nampak adik ni fikiran x tenang kesunyian...macam kosongggggg je...muka pun nampak x ceria...kalau orang nak ngurat pun x jadi...kiranya muka adik sekarang macam xde seriiiiiiii....

wah muka aku xde seri lah.....wah pagi2 dah buat aku panas hati ni...ni ade yang kena tebar macam roti canai pagi2 ni kang..ade plak yang aku goreng atas kuali roti canai ni karang....

then dia terus menyalak lagi...." adik comel tengok bantal love ni (sambil joget2 dan nyanyi L.O L.O V.E.....L.O L.O V. E...dah rupa sial je ko ni....muka ko dah lah &^%%^&&* pastu perangai ko layak untuk aku penyapukan kau) ...bantal ni sangat istimewa..kalau adik baring atas bantal ni..jiwa adik akan tenang....hati jadi ceria..dalam bantal ni ade electronik yang boleh rakam suara adik..ade 50 lagu terkini..dan cuma guna 2 batery AA..best kan...so tido lebih nyenyak..muka makin ceria...mmg best lah dik...bantal ni pulak sangat lembut..isi dalam dia diperbuat dr kekabu istemewa yang di carik2 dengan tangan..so adik nak amik bantal ni bape..2 ..3?..leh bagi kat sedara ker..boyfriend ker..amacam...murah je...29.90 je..abang buat promosi untuk adik comel sorang je..orang lain harga lain...sebab adik ni lain dr yang lain...

cam sial je mamat ni...dengan rase panas ati dan ingin menjerit akak menjawab " dia ade lagu yer..mmm rumah i dah ade bantal lah sayang...u takde jual penyapu ker..sebab kalau u ade jual penyapu yang ade radio best gak..leh i penyapukan sape2 yang buat i rimas sambil ade lagu2..


abang saya jual penyapu ..pilih lah bang nak mane satu...ade macam2 warna bang..pilih je...semua ni diperbuat dr benang sutera..kalau kena lipas dengan penyapu ni..kira light2 je sakit dia...

trus dia jawab...." ok sayang..abang paham sayang x nak yer..takpe..lain kali kita jumpe lagi ek..(dengan muka seposen dia mintak diri)..ops lupa lak..leh abang dapat no telepon adik sayang ni..kalau abang rindu leh abang kol....

akak jawab...boleh bang amik ni...755 25 25...simpan tau

then dia kata lagi..no tu lain je..macam tau je ...nakal lah u ni....

dengan nada sinis akak menjawab..." abang tau no tu..yer lah ingat tau no tu..755 25 25..name i Siti Nor PIZZA binti Hut....call tau...

dia trus diam..sambil senyum2 kenyit2 mata kat akak dan berambus...lega akak..kalau dia tu tak poyo dan macam sial..mesti akak beli bantal dia tu 100 biji pastu akak sedekah kat umah anak yatim..ini tidak..introduction je dah menghanjengkan akak..harus ker akak layannnn..sorry lah uolsss

Tuesday, 21 October 2008

Pesan Abah !

seminggu ni mulai semalam mak n abah akak xde kat sini..mereka pi round trip balik kampung selama seminggu uolsss..yer lah raya aritu x dapat balik kampung..so mak abah amik peluang seminggu ni balik kampung kat johor..n trus masuk singapore...thats mean.......

MERDEKA....MERDEKA...MERDEKA....

akak cadang nak buat wild partylah....hahahah..ajak semua pondan dan jantan datang pastu buat party bagai nak gila...jahatnya aku..harus lah kak bed dan diva2 harus di jemput...tp adik akak ade..xpe adik akak sporting..ape kata ajak adik akak join sekali..lets adik ku kita wild party bersama2..hahahah



lepas tu kumpulkan anak ikan ramai2 suruh dia buat tarian bogel di majlis wild party aidilfitri akak tu...kelas gak..hidangan nyer adalah lemang daging...uuuuu sedapppppp....


harus lah akak yang muslimah purdah bagai ni kena make-over baru kena ngan party akak tu...so dari berpurdah...

akak kena pakai tudung biase....je jagan pakai purdah lagi...

then bukak tudung..sundal2 sikit...then isap rokok.....pose jalang2 skit...


dan akhirnya berpakaian sexy maut bagai nak gila..tunjuk lurah semua..baru kena ngan tema wild party akak kan..so sape2 bloger yang agak ingin berwild party ngan akak lets join uolssss...yang dah kawin pun leh join kay.... tetapi kena ingat pesan abah!......



tp tetiba akak teringat kata2 abah akak 5 - 6 tahun yang lepas..dengan kata2nya pada akak..." abah x kisah senduk nakal macam mane pun..nak kawan dengan sape pun..nak bawak kawan datang rumah ker..tp satu senduk kena ingat pesan abah..jangan mudah nak bagi bontot kat orang..itew dosa besar"...pengsan uolsss..akak terkesima dengan kata2 tu..tp ape pun akak redho.....X SANGKA KATA2 TU KUAR DR MULUT ABAH AKAK.. nangis uolsss


thanks abah kerana memberi periktirafan kepada senduk....thanks abah kerana memahami anak abah yang agak jalang manja2 je ni abah..senduk ingat pesan abah..akak senduk simpan dalam hati..tp abah...abah x bagi senduk main bontot kan..tp yang lain boleh kan ..so boleh kan bah..thanks abahhhhhh..u are so understanding...hahahah...sayang abah....so sejak dr itew..akak mendapat periktirafan dr abah akak yang akak officialy adalah BAPOK!..TAHNIAH..

Monday, 20 October 2008

Jameela Dato Yasin

yer uolss..bila kita mengaku yang kita anak dato mesti ramai nak kenalngan kita..bagaimane...kalau akak bgtau akak ni anak bekas tukang gunting rambut..diorang x nak kenal ker..yer la semua tu materialistik kan...hanjs tul...

dulu dalam myspace akak letak name...berrylicous lah...reezberry lah..susah tul orang nak coment and anta message..tp sejak akak tukar name jameela Dato Yasin...berpusu2 orang nak add..sentap x?...ape pun sebab Dato yasin tu kan...


Jameela dato yasin uolss..walhal adooooo..saje je suka2...korang dengki?..ade aku kesah


pastu ade lak yang tanya akak ni akak ni anak dato ker..then dia tanya lagi..father u dapat dato dr mane?..then dengan spontan akak menjawan..."Bapak i dapat dato dr abang i"..then jantan tu pelik..."father u dapat pangkat dato dr abang u..cam ner tu..."....jawapan penutup akak
"abang i dapat anak trus pangkat dato dapat kat bapak i..so puas hati"..trus senyap jantan tu...nampakkan..nak kawan akak demi kerana konon2 akak ni anak dato..dan anak orang kaya lah konon..sudah lah ko jantan ko lupakan je lah niat suci murni ko tu...lepas tu uolss nan ado call akak lagi..then dia sms akak "sampai ati u tipu i u kata i ni anak dato..." ko pehal?...cam sial kan


tengok je name akak jameela anak dato yasin semua dok nak no phone akak..kalau nak leh..sorang kena topup 30 henggit then i reply ur sms..hahahahah..

ape pun name saje dah leh buat jantan tergila2 kan akak...pas ni akak nak buat experiment lagi lah..best gak..hihihi

Friday, 17 October 2008

Amor kau buat diri ku tercampak jauh...

pernah x korang sering di banding-bandingkan dengan sesiapa..contohnya korang dibandingkan dengan adik korang ker..kakak ker kawan ker jiran ker...dan perbandingan itew adalah tentang KECANTIKAN.....

Semalam akak jumpe ngan sorang mamat ni lah...kiranya akak dah kenal lame lah ngan dia...mmg exited nak jumpe dia..sebab sejak akk pindah umah baru ni akak lum lagi jumpe dia..x tau kenape is like ade tarikan lah uollss..bukan sebab cinta tp sebab cr dia dah how he threat u buat akak rase special...

so deal punya deal..akak pun set lah nak jumpe dia bagai...so semalam akak lepak umah baby bee..so ape kata jumpe kat umah baby bee je..sambil datang beraya...so kul lapan setengah cam tu lapas ujan dia sampai...lepak punya lepak..borak punya borak...ter keluarlah soalan dr mulut dia...

"semalam i ngok u punya myspace..cantek gambar rambut baru u...i suka sangat "..wah hati akak berbunga2 bagai nak gila ni...terus terperasan wah canteknya aku....walaupun kan...then dia tanya lagi..."u ade kawan kan mane sape ek..mmmm lupa lak...ha amor"...dia close friend u yer?... mmm setiap kali orang tanya soalan ini pada akak..akak dah tau ape soalan seterusnya dan akak sudah tahu ape yang mereka mahu...trus akak tersedih ....then soalan dr dia seterusnya.." mula2 i x percaya tengok dia..i ingat dia perempuan tp bukan rupanya ... dia duk mane ek"...see soalan same kan...wah jelous ni jelous ni...tp perlu ker akak jelous...


awas yer korang..ini muka ori ok..xde suntik2 xde botox2 tau..akak kenal dia sejak dulu mmg muka dia cam ni..lahir2 je muka dah meletop...tahniah noksss


lantas akak cakap..."i kawan ngan dia dah lame sejak kecik lagi..dia mmg kawan i...kalau u nak kenal dia..u bg tau i leh kenalkan..no hard feeling"...hati akak berkata...kenape akak perlu jelous..kalau dia betul2 nak kawan ngan aku dia x kan tanya pasal orang lain..dan itu hak dia untuk buat pilihan..



trus akak cakap dalam ati....takpe tuhan jadikan seseorang itew dengan adil dan saksama.. mungkin kita x secantek dan seindah seperti ciptaan nya yang lain..tp kita ada kelebihan yang orang lain xde..kenape akak harus cemburu dengan kecantikan orang..sebab kecantikan itew sangat subjective...cantek atau tidak tidak menjadi hal..hati budi mencerminkan segala...Amor mak tau ko mmg cantek tanpa batasan..dan buat semua orang akan kagum...dan kadang2 mak rase nak oprate muka cam muka ko nyah...tp mak tau mak juga cantek walaupun xde sape yang pernah cakap kat mak...ape pun mak syukur pada tuhan nok...sebab mak dapat kenal ngan ko nok...semoga tempias2 cantek ko tu dapat kat mak sikit...tp kalau semua orang inginkan yang cantek ape pulaklah nasib pada orang2 x cantek macam mak ni...dan mak yakin..secantek mane pun kita atau seburuk mane pun kita..mak yakin kita ada keistimewaan tersendiri...


ini semua mengingatkan kata2 seorang kawan lelaki akak pada akak..kata2 nya cam ni :
kalau u nak kenal i u kena terima i seadanya..cantek buruk i...sebab i love my self and i like the way i am...i x boleh puaskan hati sesiapa sebab rupa dan diri i diciptakan sebegini..dan if u realy want to know me..u need to love what i have inside my heart not the way i looklike....

Thursday, 16 October 2008

Sentap ngan makcik Tua!

akak pagi td sebelum pi keje akak ke bank nak bayar duit kete..pastu apehal thah..ramai bagai nak gila kat bank tu...hari ni semua orang nak bayar kete ker...heran heran...so akak amik no...no akak 1067..dan no mase tu adalah 1005..berape banyak tu...bila akak tanya guard kat situ apasal ramai sangat org ari ni..dia jawab..."line x bagus ari ni..server lambat...tunggu lah..u sabar ek..!"pantat tul..sempat dia menhanjengkan akak...

so ape lagi one two go pi minum dulu lah kat kedai dekat2...tp kedai yang ade kedai cina..so beli air tin je lah...then akak pose lah tepi bank tu..then ade makcik tua yang umur agak2 60 lebih cam tu lah..pakai tudung kaler biru dengan anak tudung kaler merah..makcik u are so fashionable...dia duk belek2 hp dia..akak x amik port lah kan..tetiba uolsssss........




akak ngok hp dia N95 uolssss....siap ade cover lather lagi..wah makcik u are so up to date...nangis akak..hp akak pun masih hp zaman nabi...lepas tu yang buat akak rase nak bantai makcik tu..dia siap 3G uolss ngan cucu dia...rase akak plak yang outdated...kerana terlalu sentap ngan makcik tu ..akak pindah duk tempat lain...tp ati masih panas...


sambil siang ikan ni leh lah makcik 3G jap ngan boyfriend makcik kat perancis ni...


then dah tunggu kat bank tu kedat 40 min..bank pulak off line..jahanam betull....tension akak...mmg hanjeng..so kenalah pi lagi waktu lunch...so ambank...ko awas yer..kalau ko offline lagi tengahari ni...aku bakar bank ko...

Thursday, 9 October 2008

I'm Back uolllsssss!

ya tuhan malasnya nak update blog musim raye2 ni...para peminat akak duk kol, email, hantar surat, fax, anta burung merpati dok tanya kenape x apdate..suka ati akak ler...malass le ngok..dalam duk malas ni akak terbaca lah satu blog wanita yang umurnya agak senja nan merah gak lah...name dia singkatan dari perkataan gajah..cuba teka..wah dia cuba buat spekulasi tentang akak ngan kak bed bergaduh nak beranak le bagai... awas yer kak jah..nantikan serangan balas dr akak..

gambar mmg banyak tp malas nyer nak upload....para peminat akak bagai nak gila call..datang umah..anta surat suruh akak undate blog..walaupun kan....mane lagi jemputan ke majlis rumah terbuka lagi...majlis pertunangan kekanda kak bed lagi..sibuk2...dah macam isteri perdana menteri dah akak rase...

tu belum kira permintaan dr jantan2 yang akak terima..mane yang nak belanja makan..belanja lemang raya lagi..mmmmm busy busy...lain lah macam kak jah and cokelatkan..dia duk mengangkang kat umah layan lemang nansatu je..x le sibuk mane...akak ni permintaan mmg melampaui batas kemanusiaan akak.......

so untuk menghilangkan kerinduan korang pade akak yang agak comel2 manja ni..akak paparkan gambar akak waktu akak jd model seluar dalam victoria secret untuk uollsss..untuk sape yang dah kawin..plz print ..laminate kan gambar tu..dan letakkan dalam wallet laki masing2 ok..untuk pelepas gian laki2 korang di kala korang xde..jangan lupa letakkan no telefon akak di belakang gambar senang dia orang nak kontek akak...wahhhh gitew......ingat tu...terutama kak jah and cokelat....


akak suka gambar ni..sebab kueh karipap akak ngan kueh pau akak nampak lemak dan berkrim..pasti disukai ramai....

Let's SHOPPING Uollss!