ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 18 November 2009

akak di paku seperti pontianak

akak ngah pening dengan masalah yang melanda hidup akak ni...adik akak yang bengong tu dah buat perangai lagi.... awal bulan depan dia dah start ada pointment dengan pakar kat hospital putrajaya...hopefully kami sekeluarga buat keputusan yang tepat anta adik akak jumpe doktor.. doakan yer....

sebelum tu..hari isnin ari tu..jiran akak ade borak2 ngan mak akak...mak akak pun cik seri siantan lah dengan dia pasal adik akak ni...mak akak sampai dah putus asa dah..tp kami cuba untuk pulihkan adik akak...

then dia kata ...dia ngan family dia selalu pegi berubat ngan orang tu...so akak ngan mak akak pun pegi lah..akak ikutkan je...jiran akak tu ikut sama...ape lagi macam2 lah yang dibawaknya..air lah..itulah ini lah...so pegilah umah orang tu kat kapar kelang...

akak sampai je ade dia keluarga tengah tunggu...sorang tengah berubat satu lagi keluarga yenna tengah tunggu...akak tengok je cara dia berupat..dia ade tepok2 belakang lah semua lah..akak tengok caranya betul ...guna ayat quran..baca2 cam tu lah....akak tengok yenna tu perut dia macam besar je..nak beranak ker..motif?

i tok bomoh ok bukan mak bidan ok!

dalam mase pakcik tu berubat mata akak mengantuk sangat sempat lah akak pose baring kat rumah pakcik tu


akak pun pose lah baring tunggu giliran katanya

then sampai turn mak akak...so mak akak pun sok sek sok sek lah cerita masalah adik akak ni...then orang tu tanya..." ok sape yang saya nak guna untuk tarik tu"... akak pun blur nak tarik ape?.. adakah main tarik kali elyana?...

motif nama mak disebut disini?

then dia pandang tepat pada akak...dia ponted jari kat akak...

" Kamu yang rambut panjang tu kemari..."

tapi memandangkan akak lah wanita yang paling gagah dan akak lah yang paling chantek malam tu akak pun confident jawab " saya ke pakcik!!!".. so akak lah yang duduk depan pakcik tu..then dia urut2 belakang akak...

kenape saya pakcik?.....motif! saje tau nak amik kesempatan...


sebab akak adalah satu darah katanya..ade pertalian..so tu guna akak sebagai perantaraan..dia amik paku panjang sejengkal dia cucuk2 belakang akak, kaki...cucuk tengkok...ha cucuk tengkok...(pakcik saya ni bukan pontianak yer nak paku tengkok..sentap tau)...akak pandang pakcik tu..ko kenape...

pakcik tu mereung tajam kat akak..akak jadi takut....

trus akak capai tudung uolss pose muslimah depan tok bomoh tu...

then dia amik macam satu kayu kecil warna kuning then dia cucuk2 kat dada akak..sakit tu mmg sakit tp akak tahan..demi nak ubatkan adik akak katanya...then dia pegang limau ...kat limau tu ade jarum warna emas..dia cabut terus dia cucuk kat dua2 belah ibu jari akak...sakit lah kan..tp nak buat ape..katanya part of treatment...akak tahan...

then dia baca2 ayat alquran then dia tepok belakang n dada akak...so selesai....then dia bagi lah 4 paku yang panjang sejengkal tu kat mak akak...dia letak kapur kata suruh mak akak tanam...so selesai...derma nya pun ikhlas....so boleh lah akak curi satu paku panjang tu untuk akak paku pada kak Cam...opsss

sampai umah mak akak pun buat lah ape yang orang tu suruh..mandikan adik akak ngan limau..ade air baca2 skit..and tanam paku td... so malam tu akak pun berjimba-jimba lah seperti biase dgn harapan esok adik akak ok sikit dan nak pi keje....

tiba2 esoknya mak akak kol..adik akak berkurung dalam bilik x nak pi keje...macam2 alasan dia bagi..takut nak kuar rumah katanya...geram tak...

ape guna buat treatment malam semalam yang akak kena cucuk jarum n paku tu.....

Align Centerso sekarang ni useless lah usaha akak di paku macam pontianak semalam...? sentap tak?

Let's SHOPPING Uollss!