jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 28 October 2008

YERRRR AKAK BERWAJAH HANJENG !

tahniah uolsss sebab bersikap jujur dengan akak..thank uolssss...akak saje je nak tengok same ada akak ni cantek ker tidak?...akak saje je letak survey kat blog akak..ianya terletak di bahagaian atas blog akak..sape yang perasan mesti dah undi dah...tengok ape orang kata tentang wajah akak ini..adakah akak cantek?..adakah akak woman?...mari lah kita saksikan resultnya...


wahhhhhh nangis ni..keputusannya akak berwajah hanjeng rupanya....77 orang iaitu 82% mengatakan akak berwajah hanjeng...dan yang lain tu adooo....tahniah uolsss sebab undi..segala undian anda memberi erti kepada akak..mulai hari ini akak akan mula makan tulang..dan sape yang bersentuhan or cium akak diharap menyamak bibir nya ok..sebab wajah akak macam hanjeng uolss....

ni akak kena kumpul duit banyak2 ni...oprate bagai nak gila ni..bg meletup...supaya ranking kecantikan akak naik balik..opsss lupa lak..sape ek yang undi wajah akak macam hanjeng ni?....x sabar akak nak ngok muka diorang..adakah macam bidadari..adakah macam rusa..atau pun same je hanjeng macam akak gak..ape pun...akak ucapkan.......

tahniah uolsssssss sebab undi muka akak macam hanjeng!......

perlukah aku berlaki?


akak sering tertanya2...perlukah akak berlaki (boyfriend)?...kadang2 tu ade gak teringin nak ber boyfriend...tp ape kan daya wajah akak ni sedih...x cantek..pondan lak tu..layak ker?kadang2 tu rase sunyi je...tp ape nak buat dah tu nasib akak kan..tp akak syukur akak ade kawan2 ngan family akak pengubat rindu...

kadang2 akak ngok pondan2 lain sibuk ngan laki masing2..kalau ternampak or terdengar tu ade gak kadang2 jelous...tp akak pikir2 balik perlu ke jelous...mmg susah nak cari orang yang paham akak ni..lagi akak ni bukan lah manusia yang sempurna..ade sesetengah tu geli lak bila dengar pondan..its not becoz of sex...its because of sometimes im so lonely .....


i rather kill my self than let pondan warok like u tackle me...eee geli....


yer lah naluri pondan2 ni kan macam perempuan so paham2 je lah...ade sesetengah pondan tu bila nampak jantan comel sikit..dengan gigihnya sedaya upaya nak teckle..tp akak bukan cam tu..akak light2 jue..kalau orang nak kenal akak ok je..kalau xde ...xde lah akak dok gigih nak cari kan...so let it go by the flow...gitew kan...

banyak benda lagi yang akak perlu fikirkan kadang2...pasal duit..pasal masalah sendiri..so akak rase baik xde boyfriend lagi baik..buat tambah beban..kalau dia kaya dan sanggup spedo (sponcer) akak lain lah..ni adoooo...dah lah akak ni berwajah sedih..nak cantek harap photoshop je...tu pun xde gak orang nak kenal..ape pun sekarang ni akak masih selesa ngan diri akak sekarang..cuma nak perbaiki kewangan je...mmmm ade sape2 tau mane ada keje best2 gaji ribu riban tak..reccoment sikit...

Let's SHOPPING Uollss!