jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 3 November 2009

HITAM

td akak pegi bayar bill company... mmg azab nak cari parking time2 lunch hour ni...rase macam nak menjerit je...

nasib baik ade anak ikan comel kat telekom td..dapat gak melega kan hati akak yang panas ni...

tengok duk tunggu giliran..ade orang tegur akak..."reez....buat ape kat sini..lama x jumpe ko"...malas nak jawab buat ape kat telekom..x kan nak jawab " hye..ngah menyangkul ni..nak menyangkul kat luar panas..tu menyangkul dalam aircon ni"...ape lagi bayar bill lah cik kak oi....

then dia cakap kat akak...." hey gemok ko sekarang ek...ade orang bela ek"...soalan membunuk ni...ape lagi akak pun jawab..." aha..ade orang bela..mak n bapak aku bela ..bagi makan babi sekor sehari..tu gemok tu"....

tu xpe lagi then di tanya soalan yang paling membunuh jiwa dan raga akak " kenape aku tengok ko ni makin gelap..ko ni keje tar jalan ke...gelap betul..."....
x ke menggigil soalan tu kena tuju kat ko...ko x tau ke aku ni hari2 duk tepek ubat pemutih kulit!...

trus akak termenung seketika..pernah ke aku ni putih....???...akak ni mmg di lahirkan je trus hitam cam kuali..bila lak aku ni terputih plak...

xpe lah hitam pun hitam lah....cantek ape?

berlian ape paling mahal di dunia?....belian HITAM

sape betina paling kaya ?..oprah winfrey kulit HITAM

sape model hebat cipta american next top model?...tyra banks model HITAM

ape sebab betina2 omputih buat baring kat tepi laut macam ikan sepat masin? sebab nak HITAMkan kulit supaya bila kulit hitam susah nak dapat cancer kulit

dey apa pasal u tara cakap u mau hitam macam aci punya kulit?..kinapa tara sibut mau jadi macam aci...


ops bila teringat ape aci tu cakap trus PITAM <----- buang P...ITAM....ayo yo aci kita sama lah!

Let's SHOPPING Uollss!