ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 29 April 2010

beware!

geram - geram....

buka ape..ade sorang mamat ni..dia mmg cute..akak dah kenal dia lama dah..akak agak dah 7 tahun kut... then mmg dah beberapa kali jumpe...

akak mmg crush ngan dia.... dia x lah cute gila..tp akak suka...

then satu ari tu akak chat ngan dia kat ym... dia kata nak ajak akak kuar...then dia kata dia kena jumpe akak x leh lewat . sebab malam dia nak tengok bola...

then dengan sepantas kilat akak dress up..yer lah..orang yang kita suka nak jumpe kan..kena lah dress for sukses kan..walaupun...

then bila dah siap..akak sms dia..." awak nk datang sini kul bape?"

then dia x balas...akak sabar mayby tengah drive kot x sempat balas...sebab dia kata dia mmg nak kuar td...then lepas 1/2 jam akak sms lagi.." mane u ni..i dah siap ni"...

then 10 min pastu dia blas " sorry tadi pegi jogging...penanti..ni baru balik"... akak pelik. dia ni nak jumpe akak ke tidak ke...

then dia sms akak" boring kan...rase nak main futsal lah"...akak sabar lagi...malas nak marah sebab nanti akak nampak cam desprate...so akak tukar baju..cuci mekap..pose depan laptop..and bukak YM

akak tengok dia YM...akak Buzz dia..dia jawab

mmg sah dia nak main2 kan akak....

so akak nak idea dr korang..cam ne akak nak kena kan mamat ni..bg dia rase yang dia buat tu salah dan dia menyesal..plz help me...



akak nak idea yang kaw kaw punya....

Saturday, 24 April 2010

pap pap pap bunyi dia

hye uollsss..sorry lah akak lama bertapa...x sempat nak update..akak mmg sibuk dua tiga minggu lepas...dengan exhibition DSA lagi..busy uolsss...

pagi2 buta dah bangun..balik lewat lak tu..exhibition kan korang tahu lah kan macam ne..kene bardiri sepanjang hari...

bila balik mesti penat..then u need a beauty sleep untuk menceriakan hari esoknya kan...tapi bila ko elok2 tido tetiba ko dengar sesuatu yang merengsakan di sebelah bilik uolss cam ne...

sebelah bilik akak adalah rumah sewa mak akak.. so bilik orang tu bercantum ngan bilik akak..so kalau dia batuk pun leh dengar...

tengah akak duk syok membuta..badan letih..kaki lengoh2..tetiba akak terdengar bunyi aaaghhhhhh.... merengek... terus terjaga...then merengek lagi...

akak tertanya-tanya bunyi ape tu...then rengekkan itu ade lagi...sambil di susuli dengan bunyi pap pap pap..kuat lak tu....korang paham2 je lah kan bunyi ape kan malam2 cam tu... sambil dengar bunyi lelaki berdengus....

akak mmg dah sedia maklum yang sebelah bilik akak ni mmg kaki projek...ari2 lain akak x kisah sebab akak x letih..bi badan letih ten dengar bunyi2 cam tu..kan jadi rensa kan...

kalau ari2 lain akak suka uolss..bunyi tu buat akak jadi gersang..mmg akak dah tau time dia..dalam kul 2-3 pagi..tu lah time dia....

ayooo bising uolssss

tapi bila ko dah letih bunyi merenget ko tu buat aku naik hantu kan...malas nak cakap banyak akak pekop bantal terus tidur...

esoknya akak tanya mak akak sape indon yang duk sebelah tu...sebab akak x sure yang mane satu..sebab ade dua pasangan duk umah tu...sedang duk akak borak2 kat beranda akak..
ade pasangan lalu....then dia tegur mak akak... then terus jalan kebelakang...

then mak akak cakap..yang tu lah duk sebelah bilik ko tu...

akak terkesima ...sebab dia ...

pakcik & makcik ok

ape rahsianya..jamu perapet ke uolsss!

Friday, 9 April 2010

anak buah lelaki.....aku jadi makcik lagi



hey uollsss sorry akak busy sangat...so x sempat nak hupdate....

semalam akak ipar akak n abang akak pi lah jalan2 kat putrajaya...cuti katanya..so pi ala manda lah bagai...so kebetulan jalan2 lah tengok hospital putrajaya kan..dia sekarang tunggu hari je...

tetiba sampai je depan hospital terus rase sakit nak beranak...kebetulan lah pulak...ape lagi terus lah masuk hospital..senang tul ko nak beranak kan..gitewwww

doktor kata cipap dah terbukak 3 cm...cam ne ek..doktor intai cipap dulu ke..akak pun x paham...cam ne dia ukur..pakai pembaris ke....

then akak tanya nak buah akak....3 tahun...

kakak nak baby ape..boy ke girl....
" kakak nak dua baby"

" kalau baby boy nak bg name ape.."

" kalau boy nak bg nama Adnan sempit"

"kalau girl ape lak...."
" kalau girl nama halimah jongang"

pengsannnnn

terpengaruh dengan tv tul budak2 sekarang ni...
so pagi td mak akak cakap akak dapat anak buah lelaki....

korang kan bijak kan bg anak nama....korang jangan bagi name yang x berpaedah lah ek....
abang akak nama anak2 dia yang lelaki semua start dr Haikal...so akak nak nama kedua...

Haikal ......................................? (sila isikan tempat kosong)

Let's SHOPPING Uollss!