ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 7 March 2009

soalan yang sering ditanya kepada bapok

x salah uolss kalau bertanya..akak rase ni kali ke berapa pun akak x tau akak nak reveal pasal ni...mungkin ke 100 kali..tp ape pun setiap kali orang nak kenal akak semua tanya soalan ni..dah letih dah akak nak jawab..sape kat sini nak jadi PR akak sila isi borang....tolong jawabkan solan ini uolsss....x kira lah anak ikan , bapak ikan, mak ikan, semua keturunan ikan lah gamaknya yang tanya ni...jagan lupa betina berangan pun ade bertanya ok..awas....

soalannya berbunyi....

1) Awak ni pondan yer?...kenape jadi pondan ?...best ker?
- ko rase suka2 je ke nak jadi pondan ni...ko rase semalam akak lelaki sebenar yang ade makwe...kaki main bola atau pun mat rempit ker...ko rase akak bangun2 td tidur je tetiba menjadi pondan ke..ko rase semalam akak kening tebal dengan jalan keras siap ade janggut tup tup bangun pagi tetiba bangun esok kening dan tercukur janggut dah hilang, tetiba rambut ko yang botak semalam dah mengurai panjang siap kepok2 kat bawah ker... tiba2 jalan catwalk ala2 supermodel ker...ko rase semalam aku ade banyak baju jantan dalam almari tup tup bukak esok dah ade bra , skirt pendek n dress ke?...soklan ni mmg hanjeng...

ok uolsss..this is the last day i be a man..esok i nak jadi pondan ok..jumpe esok uolsss..x sabar mak nak jadi pondan ni...

wahai cik abang yang agak dungu...ko rase semalam aku lelaki str8 then membuat keputusan menjadi bapok dengan sekelip mata..ko ingat akak ni buat magic ker..ingat senang2 ke dr mencintai karipap titiba berubah mencintai keropok lekor lak...ia x di minta ok..ianya naluri ok...tolong buat kajian yer uollss...

tetiba je mak bangun pagi mak dah ade puki uolss...mak x operate ok..buki semulajadi ni uolssss..nak kata ape? walaupun mak berjambang bagai tapi mak berpuki uolss..korang ade ker?

2) kenapa awak x operate..kata nak jadi pondan!
- ko ingat senang2 ke nak buat keputusan nak operate..kalau ko rase dengan operate dr keropok lekor menjadi karipap ko leh jadi pondan hebat ko buat le uolss...cuba ko senaraikan 5 je pondan yang ko kenal yang telah operate...entah2 pondan2 tu semua propa..cuba ko selok sikit kat celah kelengkang dia...ko rase longkang kecil ke ko rase batang pinang....ko nak rase sangat cipap pondan ke..baik ko rase cipap perempuan yang leh dapat free sekarang ni..opssss...ko grooming je elok2 bg hensem sikit..mengesot bohsia kejar n tayang karipap daging diorang kat ko supaya korang leh terokai...siap bohsia yang tempang, yang buta, yang tua semua berebut tengok ko...

kejar uolss sampai dapat..ini lah peluang kita bohsia2 ni nak tunjuk karipap pada mamat ni..cepat bang selonggok 2 ringgit je... kejar uolss..

hey uolss tunggu mak..mak nak jugak..walaupun mak buta mak tau ape itu konek dan kegunaannya uolss....tunggu uolsss..

3) awak x kerja malam ker?
- ewah2 ....soaklan membunuh ni..ape kata ko cadangkan kat mak or kakak ko buat keje malam...sah sah ko ni pelanggan tetap para pekerja malam ni kan..sebab tu ko tanya kan...itu hak individu lah uolss...kalau ko rase pondan yang buat kerja malam ni hebat..ko pi je cari diorang...ko x layak kawan ngan aku kay..giteww...lagi satu ko tanya cam tu..ko ade niat nak join venture ke..so ape lagi pi beli bra , mekap n dress..akak yakin berebut siap jjem jalan nak tengok ko tepi jalan tu...

let lah langgan i bang ..RM 50 je...macam 2 pakej bang..pakej main, siap jadi pembantu rumah, siap jadi balaci pun ade..kalau abang langgan sekarang abang berpeluang menang set tv plasma 42 inci..x pun menang pakej pelancongan ke negeri arab...cepat bang sebelum tarikh tutup...

4) i nak kawan ngan u tp i takut lah..nanti u rogol i...pondan ni kan ganas kan?
- jawapan dr akak adalah " MAK KAU"...hanjenggggg sangat kan...ko ingat pondan ni harimau ker...ko rase pondan ni perogol ke?..,kalau ko rase nak kena rogol ko pose2 lah kat tepi pagar penjara..sure semua dalam tu teruja n horny bila tengok ko..semua nak rogol ko..almaklum lah lama x dapat tu....kalau ko nak gak rase gak akak rogol ko..meh sini..aku rodok ko pakai kayu burti..meh le kalau nak try...baru ko tau sedap ke tidak kena rogol...kimak tul...

ko nak tau ape itw rogol kan..meh aku rogol ko hanjeng....

x pun nanti akak buat satu kaunter pertanyaan ko leh datang tanya yer..x pun akak buat talk show ko leh jadi tetamu undangan akak...kepada sesiapa yang di luar sana yang nak tanya soklan macam ni kat bapok..korang lupakan je lah..sbelum korang kena hempok ngan penyapu..baik korang tanya diri sendiri dulu..cantikkah aku nak tanya soalan cam tu kat bapok...wasalam..

tetiba senduk naik hantu pagi2 buta ni..adakah senduk period...mmmm..berpuki kah senduk uolsss?

Let's SHOPPING Uollss!