jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 21 March 2009

tayar or tayar uolsss!!!!!!

ayooooo geramnya akak...tengah ujung2 bulan ni mmg banyak tul dugaan...tayar kete lak buat hal uolsss..geram akak dua2 lak tu...mula blah belakang blah kiri pancit je..dah satu keje nak kena pam..jap jap pam...pancit balik....dah macam kerja rutin lah pulak...geraammmm uolsss..akak syak dia bocor...dah lah pulak orang kat petrol pam tu gelakkan akak sebab menjadi pelanggan tetap mengepam tayar di pagi hari...mesti orang tu kata bongok betul pondan ni..dah tau tayar bocor pi lah ganti baru.....masalahnya akak tengah dintis bagai nak gila....nak sampai ujung bulan pun ala2 manja je..ape lagi nak tukar tayar uolsss...trus termeninggal akak uolsss....harus kah akak pose2 ayu depan kedai tayar dengan harapan di beri satu tayar percuma uolss?


bila akak tukar ngan tayar space pun cam tu gak..rupanya ari tu abang akak pakai kete akak pastu pancit dia tukar ngan taya space..dia x bg tau....walau pun ala2 bocor tayar tu akak tetap guna uolsss dan memandu dalam keadaan rempit uolss...setiap 6 jam sekali akak kena pam..wah siap tau jadual pam ni kan...gitew....


fenin uolss fenin...

dah kalau nak pi mane2 akak kena pikir 2-3 kali sebab tayar yang manja ni...mesti korang pelikkan..kenape x tukar je..bape sangat lah tayar kancil kan..maslahnya uolss akak ni DINTIS uolss..kan tengah2 bulan ni..selalu jadi macam ni tau..mmg menguji kesabaran...so sebagai solutionnya akak bawak pam tayar yang manual tu letak kat bonet..tiap kali benti kena pam..

pernah jadi ari tu dia leh plah kurang angin waktu akak perjalanan dr bukit jalil ke puchong...tengah2 highway lak tu..dah rupa bangla akak mengepam tayar tak tepi jalan...lupa dah perasaan malu semua..janji akak leh jalan balik kan...ade lah 3-4 kete benti tanya akak ape masalah..yang penting semua bg card tanya nak tarik kete pi bengkel ke x?...hanjeng tau...lain lah kalau benti membantu kan..ade pulak tu kete siap jerit " auuuwww tayar pancit nyah"...sial tul jantan tu...membara je...

sedih kan kak senduk ni...adoiii azab tul....korang mesti bijak kan..agak2 bape hengget tayar kancil ek..yang baru bape?..and yang second hand bape?...dapat tukar yang second hand pun jadi lah kan...kalau gaji or awal bulan akak tukar lah yang baru....lagi satu..kat kedai2 tayar yang biase tu ade ke jual tayar second hand ke?....malu lah pulak kan....kalau mahal maknanya ujung bulan lah jawabnya akak tukar...tunggu gaji...sekarang ni xdapet den nak nolong....ape pun konsepnya mmg ujung bulan lah uolss..sebab akak dintis..tamat.


Let's SHOPPING Uollss!