ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 9 July 2008

Janji Mak Hayam

semalam akak telah janji nak post gambar child fish itewkan ..tp kawan akak x tau ni..kalau kawan akak tau ni..harus akak kena cerca..sebab dia ade kuasa besar...kepada kak bed yang nak tabur duit kat ruang tamu silakan..sebab akak baru deal ngan CEO maybank tadi ..dia bg akak candle light dinner dalam peti simpanan duit bank itew...so amacam kak bed...

akak tau ko mmg cantek dan memukau kak bed..wajah mu yang ayu mampu membuat semua child fish terbeliak tengok ko...figure ko yang macam gitar tu mmg membuatkan hati child fish cair..tapi ape nak buat..kita kena ber tarung..gitew....ops lupa lak kak bed..semalam kawan akak ade bg tau yang si child fish ini ade black belt karate...tu akak terkejut tu..takut dia kerajang kita berdua kak bed..harus terpelosok dalam dinding...tp akak rase ko xpe kot kak bed..kuasa duit berada dalam tangan mu..so karate semua ni pasti kalah kalau ko tunjuk berkepok-kepok note seratus dalam tangan ko..itew yang ko cakap kat akak kan...pasti berjaya...

p/s : gambar child fish hanya akan di letah di blog dalam masa 24 jam shaja..atas alasan keselamatan akak dan akak bed...takut ia akan membuatkan sesetengah pihak marah dan memcerca akak..selepas itew gambar ini akan di keluarkan dr blog...

kerana terlalu kemaruk sangat...akak telah mengedit gambar akak bersama dia...wah feel nya akak...saje je nak bg feel awal....


tengok body dia..ko x menagis ker....grrrrr

gambar atas ehsan kurmila kurmili production

Let's SHOPPING Uollss!