jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 5 January 2009

Tangkap musang!

pagi ari ni mase akak kat opis ade one of the customer call...selalunya inquiry tentang serangga n termite lah exspecialy kan..maklum lah we all kan no 1 termite Eliminator kan...so sape2 ade termite or bug problem..leh lah contact2 akak kay...di jamin rumah korang yang bersarang anai2 tu dapat dihapuskan uolss...amboi sejak jadi ratu anai2 ni promote je keje aku kan...

tp hari ni akak dapat call lain skit...orang ni name dia Mr Genesan dr pj...di call akak dan request company akak pi umah dia tangkap musang....uuuuuu berdebar akak..ko biar betul abang yenna oi...mmmmm akak pun x sure ade ke service company akak buat macam tu ek..setahu akak setakat ular tu ade kot...mmmm akak pun terkompius uolss...company akak ni termite eliminator ke jabatan perhilitan...tak tau lah pulak akak...

yer nanti akak tangkap musang tu akak buat fur coat..mesti meletup...



lepas tu siap bg tau musang tu kat atas bumbung umah dia..dia cuba halau tapi musang tu x nak lari...mmmm...so dia suruh company akak datang kejar n tangkap musang tu..ape kata ko bakar umah ko..pasti musang tu akan mati rentung bersama umah ko abang yenna oi...tak pun akak kena turun padang and jadikan diri akak sebagai unpan musang tu..akak kan pose2 mak ayam pasti musang tu kuar terkam akak kan...musang kan makan ayam..entah lah nanti akak tanya bos akak yang bijaksana lagi memukau itew..pasti dia ada jawapan yang akak ingin...

bila cakap pasal musang ni trus akak teringat main musang kejar ayam mase kecik2 tu...akak lah selalu jadi ayam..tu yang dah besar ni berangan2 and pose2 mak ayam tu...

Let's SHOPPING Uollss!