ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 21 August 2009

aku bangang ke ko bangang?

hey uolss siang tadi akak anta bos akak pi airport uolss..then ari ni kan ahir puase..so sempat lah gak lunch kat marry brown katanya...

akak ngah feeling2 peramugari uolsss

mase bos akak tengah order makanan...akak pun cari lah port...tengah akak tengah pose chantek kat meja ...ade sorang mamat ni dengan beg besar datang duk meja sebelah akak....muka agak comel...nak kata cina bukan..nak kata india or melayu x gak..ala2 kacukan lah gitue .

then dia menyapa akak..." hye how are u?...may i know what is the time for kuala lumpur now...?"...


then megah dan gayanya akak menjawab dalam slang british..." its 2.15 pm now..so where are u come from..and where are u going?"

dia senyum kat akak dan menjawab..."i'm from singapore and going back to singapore"...

akak pun senyum je kat dia..then akak terpikir...eh bukan ker time singapore ngan time KL ni same..dia ni bangang ke ape...ker akak yang bangang ni...fening akak...terus akak feeling lagu M.Daud kilau ngan Ezlyn Feening!




Let's SHOPPING Uollss!