ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 7 December 2011

tadaaaaaa..... akak kembali

amboi berdebunya blog akak ni....berkurun x bukak blog ni...secara terang akak cakap akak mmg malas...hahahah...

ari ni tergerak lak nak tulis jap...

dalam akak diam2 x tulis2 blog ni tersedak-sedak akak orang asyik duk nyebut nama akak...senduk..senduk...rupanya2 orang duk cakap akak kat blog du luar sana..gitewww

ko mampu orang cakap ko ajar pakai tudung?... kalau ustazah Qomarijannah.. dia pun x ajar orang pakai tudung ko...

ahad lepas akak duk lah bilik2 surat kabar..akak terjumpa tajuk ni " Syed Ali , azam pitt berpelukan"...eeee sapa ni...korang kenal ker....sape tu... pemain congkak negara ke...


ha ko...MAMPU... Alton John pun x dapat liputan cam ni tau... kelas ko Raja Nurfatimah Mawar... bunga bungaan sangat ko

kenapa diorang berpelukan?....oh gitewww...diorang sejuk ke peluk2 ni....

diorang tu artis lah... dan akak mmg kenal diorang.. sian diorang gosip2 PANAS cam tu..x baik paper ni tau... tutup periuk nasi orang tu...

akak xde lah baca sampai abis sebab akak selalunya kalau bukak paper akak bukak segment sukan, bursa saham and keputusan nombor ekor je.......gitew...x ke ko gila...

ade akak baca dalam tu katanya jiran dia nampak mereka berpegang tangan dalam lif kat rumah diorang...

setahu akak stakat flat 5 tingkat tu ade ke lif?... baru buat ke... PROPA sgt...

setahu akak jiran kawan akak tu mmg rapat ngan diorang..selalu bertegur sapa.. ujung2 jiran mengadu bagai kan...propa wartawan tu tau....


eh mane ada akak duduk ngan dia..akak duduk ngan Seman anak pak wahan yang jual cencalok bawak pokok ketapang yang kat ujung simpang tu lah... pandai2 je korang ni

kalau bab mesra tu akak tak tau..sebab akak jumpe diorang pun kira2 berapa purnama sekali..maklum lah akak kan lebih selebrity dr mereka berdua..so akak lah lagi popular kan... ko mampu mengaku popular...hahahhaah

ape pun akak rasa apa yang tulis kat paper Bpop tu x betul tu...

x baik aibkan orang..satu malaysia baca tu.... buat lah citer lain... macam kenapa muka kak pah makin petola ker.... kenapa Rohana jalil buat muka mirip Jalil hamid ker... sapa artis suam2 kuku bangang bersanding sorang kerana takut laki di kenali ke...lagi bagus....

bangang sangat bersanding sorang kat pelamin sebab laki VVIP katanya... kalau dah gila mmg macam2 tau... sapa aitis tu ?... nor shela?..sapa tu... aku rasa ACAPAN lagi dikenali dr dia..feeling lah pompuan tu...sedehhh...

ape pun wartawan kat luar sana..kalau lakukan akbar pun x yah lah buat melampau2... orang tu ada mak bapak cik kak oi... sedara mara duk tanya... ko nak tolong jawab ker....

kepada dua artis yang digosipkan tu sabar je lah yer... ada hikmah tu... " ibarat gosip Tushie di akhbar x sempat nak tarik napas orang dah lupa"... masalhnya korang kenal ke sapa tushie?... hahah ibaratnya cam tu lah..paham!....x lama orang lupa lah tu...

so kena lah sabar...tu baru BPOP kalau MELODI yang buat cerita tu... alamatnya ..bungkus kain baju pi kenya jer...xde orang kenal...

akak harap kepada artis yang di gosipkan tu..sabar yer..banyakkan doa... sesungguhnya orang yang teranaiya dan beriman pasti doanya di dengari allah...

beriman ke masalahnya....

ok uollss akak cau dulu... nanti akak tulis lagi yer.... cau cin cauuuuuu

Let's SHOPPING Uollss!