jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 14 March 2009

Bidadara dari kayangan!

indah sungguh hari jumaat lepas..akak amat lah gembira...udara nyaman..suasana menarik...kenape akak gembira?....

hihih..kisahnya begini..dia adalah suplier satu produk yang boss akak beli...so akak lah yang kena prepare cheq untuk dia..then bos akak cakap ari ni dia nak datang collect cheq..so akak biase je lah..x heran lah kan...then semalam bila akak tinggal kat opis sorang2 ..dia call " hello saya dr company bala bla bla..saya nak datang ni opis awak anta barang..cheq dah siap untuk saya collect ke"...so ape lagi akak roger n out...

then dia sampai..pintu opis kunci so akak nak bukak lah pintu opis..tetiba uolsss akak terdiam..tangan akak terketar2...bibir akak terkunci...akak gigil uolss..hampir2 ter kincit....akak terpandang bidadara dr kayangan di hadapan akak...

ur my angel Dhan....

lantas akak bukak pintu sambil tune kan suara akak..dengan suara kepit tahap maksima dan manja akak menjemput dia masuk..akak rase suara paling woman lah akak pernah kepit..walaupun kalau dengar balik suara akak macam suara mesin tebu rosak....lantas dia menghulur tangan untuk bersalaman..lantas memperkenalkan diri nya.."hai saya Dhan..u sapa nama?...amboi sejuknya tangan"....mane tak sejuk uolss...menggigil ni...so akak pun melayan lah dia dengan ramah mesra bagai nak gila...

ape abang?...u tak nampak ker i woman ni uolss...nampak cam lelaki sangat ke i?...

then dia berkata lagi " abang ni riz kan ..encik R**** dah keluar ker?...lantas dalam hati akak berkata..."apa dia..abang?"..sentap uolss....walaupun akak dalam keadaan jantan mase tu tp ketahuilah Dhan bahawasanya saya ini perempuan..hati saya ini luhur seorang wanita yang lemah lembut.... mungkin awak nampak saya dengan uniform ni macam seorang jantan yang bawak lori..tp kalau awak lihat dengan mata hati awak..awak akan lihat saya adalah seorang gadis yang jelita, dengan kebaya nyonya nan ayu, dengan rambut sanggul dengan bunga ala2 Salwa Abdul Rahman...penuh dengan kesopanan dan kesusilaan...pa diaaaaaa....berangan ni..tp sebab kan ko tu comel..akak maafkan dia sebab panggil akak abang..sebab akak yakin suatu hari nanti dia pasti akan panggil akak cik adik or sayang...giteww....

percayalah saya ini adalah seorang gadis dhan..walaupun luaran saya macam pemandu lori..tp hakikatnya saya adalah sorang gadis jelita..

abang pun abang lah yang penting i fall in love with u...bedal lah...akak ingat lagi dia pakai baju warna meroon dengan vase kelabu, jean biru, pakai poshbag, bercermin mata bingkai berwarna maroon, rambut sikat kebelakang, tinggi orangnya...putih melepak...yang penting minyak wangi dia harum bak haruman dr kayangan..dia masuk je opis akak satu opis bau wangi...ohhh sungguh indah sekali...akak yakin sape2 tengok pun pasti jatuh cinta...asyik senyum je..adakah dia senyum sebab dia tengok akak ni pondan tak siap or dia pun dah jatuh cinta ngan akak...mmm tuhan saja yang tahu...

lepas sain cheq semua dia mintak diri..sebelum beredar dia cakap " nombor hp i ade kat resit tu ade kat resit tu..ape2 call i yer..mane lah tau leh kuar2 minum"...akak hampir pitam...dia ajak akak kuar minum..adakah ini benar?...

ape pun ko mmg cute Dhan...akak yakin suatu hari nanti kita pasti kuar bersama...walaupun kan..walaupun akak tau yang akak x kan kuar ngan dia kerana akak ni warok..tp cukup lah akak dapat kawan baru...bukan senang nak dapat kawan sekarang..so mane yang offer nak jadi kawan baik kita terima je...hopefully...

Let's SHOPPING Uollss!