jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 1 December 2009

macam ada konek dalam mulut!

hey uolsss..chantek ke tidak?....sorry lah akak lama x update blog..sebab akak malas..akak nak feeling chantek je minggu ni walau pun akak x chantek...hahahah
ari ni ini akak nak cakap skit pasal senyum.....korang suka senyum..korang rase korang chantek kalau senyum?...ko ni jenis suka senyum x?


akak pelik lah orang2 yang kedekut senyum ni..feeling2 kekwat x nak senyum..kenape xleh senyum ..ade konek dalam mulut ko ke?...


kadang2 tu kita duk sibuk lah senyum kat orang ujung2 ..balasanya muka macam pukimak...

hey anjeng ko susah sangat ke nak senyum

mane ade mak kekwat..mak senyum lah ni uolss

tadi akak pi lah MAS anta invoice...dah lah kat MAS tu parking macam sial...akak terpakse lah catwalk jauh bagai nak gila..dr tempat parking ke opis tu macam berjalan kaki dr bus stand kelang ke masjid india..jauh ke tidak...

melecet kaki akak..haus tumit high heel akak...2 tiga kali lah akak menyungkam ke tanah...tak ke haru...tapi demi syarikat akak gagahkan diri..boleh ke tidak?...


dah lah sepnjang akak bejalan tu banyak pulak anjeng2 yang duk menyalak..geram akak...

dah lah penat ..banyak pulak check piontnya nak kena amik pas...amik pas pertama kena lak anta kat check poin dua tukar pas...pastu ade lagi lak tu..

Hey ko ingat aku ni masuk pertandingan mencari harta karun ke ade sepuluh check point ni...yang penting setiap checkpoint nak amik pas ni..semua orang2 di kaunter itew muka macam cuka...kalau chantek xpe buat muka macam..ni muka dah lah macam Ayapan sembelit..lepas tu buat muka ketat..kekwat sangat

x nak senyum satu hal....terima kasih pun susah nak sebut...lagi2 bangsa biru campur kuning campur merah campur kelabu campur coklat tu...(cuba campurkan pastu jadi warna ape?)..kalau dah ade pangkat...x leh dah nak cakap melayu..cakap ingelisje ok walaupun bunyinya lain macam... lepas tu x boleh senyum ok..kekwat ni..x tau yang bedak ko tu kelabu..geram aku...



pompuan blonde: nyah mak nak tanya kat mane mangunan admin?...pompuan itam: could u speck in ingelis please!

nasib baik lah antara 5 check point tadi ade sorang tu senyum dan baik hati..hilang lah rase marah akak kejap...

kadang2 tu kita ni sibuk duk senyum kat orang... bukan senyum tu tanda kita gatal..kadang2 tu senyum itew tanda kita hormat...susah ke nak senyum.... kalau ngan jantan hensem x payah suruh ko x tersengeh dari jauh kan.. bukan setakat mulut atas je yang senyum mulut bawah pun siap tersengeh-sengeh...kannnnnnnnnn

Let's SHOPPING Uollss!