jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 9 March 2009

Chantek ke tidak?

berangan adalah sikap yang ada setiap manusia..x kisah lah uolss jantan str8, pompuan betul, pondan mahupun pengkit...so ape lagi lepas ila reveal satu web ni leh mekap2 or tukar2 rambut akak segera buat uoll (thanks ila)..so cuti akak akak habiskan mengadap ni je uolss...

ini lah gambar lepas edit..agak2 rambut mane paling sesuai ngan akak..kalau sesuai akak nak tukar style cam tu..so ape lagi ini lah masenya uolss nak bg tau akak mane satu rambut yang paling sesuai ngan wajah senduk akak ni..dan yang mane paling hanjeng..cepat uolssss vote for senduk....

gambar 1

gambar 2

gambar 3

gambar 4

gambar 5

gambar 6

gambar 7

gambar 8

gambar 9

ala uolss saje2 ni...akak yakin akan ramai lah mencerca akak pas ni..tp x kisah ler..ini software je uolss...korang pun leh buat..thanks to ila http://zahiela.blogspot.com again..sonok sangat buat ni..ape lagi jagan lupa undi uolss...hahahaha
sape yang nak buat sila bukak ni... www.taaz.com

p/s: akak chantek ke tidak uolss?

Let's SHOPPING Uollss!