jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 27 March 2010

Pop kuiz

ooooooooooooooooooooooooooo

wah start2 je dah buat whistle cam mariah carey....tp bunyi lebih mirip cerek air panas le....

lama x jumpe uolss di sini kan..maklum lah akak busy sangat uollll...lagi2 di usia senja manja2 ni kan..banyak habis kan masa di tikar sejadah....gitew kan....

kemarin akak bawak anak buah akak pi kedai..mak lum lah budak2 kecik2 ni banyak kerenah kan..mula2 janji nak beli air kotak kan..ujung2 keropok lah segala bagai jajan dalam kedai tu dia nak....kalau boleh nak tinggal je terus dalam kedai kan...

sedang akak sibuk melayan anak buah akak dalam kedai tu..ade lah pompuan ni ngan anak dia pun duk beli jajan ni kan...

then anak dia lelaki comel sangat...mmg cute..kalau besar tu potensi jadi anak ikan rebutan ramai lah gamaknya...budak tu berdiri statik tengok akak....akak senyum tp budak tu tenung je akak..macam ternampak bidadari kayangan kan..walhal macam hantu raya kan rupa akak ni....

then mak budak tu tarik budak tu..then dia tanya soalan cemu emas..yang sungguh mencabar jiwa...


"danish (danish katanya..feeling masyarakat sekarang bg nama anak kan...)..tengok ape tu...kenape danish tengok dia...danish rasa orang tu dia boy ke girl?"...theng ulang2 lagi "boy ke girl"

berani mati betina ni tanya soalan kuiz lak ngan anak dia tanya akak boy ke girl...ko saje2 lah nak tanya kalau anak ko dapat jawab ke tidak kan...pantat punya betina...

dont u ever pop that question depan pondan ok...awas....

akak terus naik hantu kan

akak panas ati..tehn akak tarik anak buah akak...then akak bg kuiz lak ngan anak buah akak...
" adik cuba tengok antie tu...adik rase dia anjeng ke babi?....

betina tu terkedu...then trus sound direct kat akak...

ko apesal kuang ajar ni bapok....(bapok ok....berani mati betina ni kay)

akak balas..."ohhhh yang ko leh tanya soalan kuiz kat anak ko tu aku ni laki ke pompuan tu apehal..ko saje je nak ajar anak ko yang aku ni bapok kan..saje2 buat anak ko konpius kan...ko nak biar nak ko cakap..dia pompaun tapi cam lelaki kan.."

betina tu diam terus berambus...


then anak buah akak pulak tanya akak.."kenape uda tanya anjing ke babi..dia kan makcik...."

pengsan akak nak jawab balik..sah sah aku pun sesatkan anak buah akak kan....terus dia pun terkompius kannnnn

Let's SHOPPING Uollss!