ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 6 January 2009

kencan pertama!

kencan pertama?...maksudnya 1st date lah uolss..dalam bahase indon...bila sebut je 1st date ni akak teringat akak nyer 1st dulu..mase tu akak umur sweet 19 cam tu lah..sweetnya aku...mase akak muda2 dulu..akak pun masih muda sekarang ni..sekarang ni 21 tahun...muda kan...mesti korang x caya kan...

mase tu akak kenal mamat ni dalam chatting..mase tu akak baru2 berjinak2 di arena penchatingan itew kan.. cik cur ala2 dulu2 lah tu...mase tu Mirc je lah yang akak tahu bukak..and mase tu popular Pic-Link...kira2nya macam myspace lah sekarang hebatnya....so akak sentlah gambar akak yang drag ala2 x siap tu..bila akak ngok balik gambar tu mase nak menagis rasenya...macam sial...tp waktu akak rase dah cantek habis dah tu..meletup banget lah tu....tp sebenarnya ngeri uolsss....

abang cantek x saya?..agak2 macam perempuan betul tak..ade tak muka saya macamm umu kalthom zaman dolu2

then akak chat lah kat mirc..akak kenal ngan sorang mamat ni..akak dah x ingat sape name dia...waktu dalam chatting tu dia cakap dia tinggi , putih, ade kumis skit2..dalam bayangan akak tu wah dan encem banget lah tu....bila dia tanya akak plak...akak cakap lah akak ni tinggi bape, rambut camner...itew lah ini lah semua lah...kiranya dalam bayangan orang tu mesti akak adalah seorang pondan yang sungguh memukau dan pasti memeleleh air liurlah uolss....so ape lagi deal lah nak jumpe....

mase tu mane ade perasaan nak berzina ker ape ke..kiranya jumpe n minum2 lah..so akak tunggu dia kat stesen minyak...dah same dah rupa akak ngan mamat bangla keje petrol pump tu...akak cakap akak pakai baju itew lah macam2 lah..supaya dia reconize akak..then dia cakap dia bawak kete wira warna hitam ...so tunggu punya tunggu akak berdebar2 macam ape thah x tau nak cakap...nak terkincit pun ade...tiap kali nampak kete wira je akak rase nak terkincit..maklum lah 1st time katanya uolss...ujung2 sampai jugak lah mamat ni...dia yang datang tegur akak...wah orangnya mmg tinggi..putih...encem...so kiranya dia bercakap benar lah...

tp dia pandang akak semacam je..maklum lah mase tu dressing pun ala2 adik2 kan...then dia ajak naik kete...so pi lah kedai minum2..borak2 dia kata umur dia mase tu 28 tahun...then dia kata kak akak yang masih akak ingat sampai sekarang "u kata u pondan...x macam pondan pun..rambut pendek je..cam ni lah...bila u dah besar skit dah bela rambut panjang..dah macam perempuan u cari i ok"...then dia bayar air n blah...tp dia cakap elok2 lah...

talk to the hand pondan warok...

wah akak rase sungguh terhina ok...tp mase tu budak2 lagi kan so x amik port sangat lah...so sejak tu akak pasang angan2 akak akan berusaha nampak cam perempuan..ujung tetap warok sampai tua..so akak membuat keputusan menjadi wanita warok je..yer lah kalau semua orang nak jadi cantek lak..sian lah kat mamat hensem dan kaya yang taste kat perempuan buruk kan...so itewlah gunanya pondan buruk macam akak ni....

abang yang akak jumpe dekat 10 tahun yang lepas tu mesti dah kawin dan beranak pinak kan..so u dah tua ok...sorry yer..i akan cari u kalau u kaya je...lain lah kalau akak ni kak cam...so agak2 kalau abang tu jumpe akak sekarang dia terpikat x?....ape pun kalau akak jumpe abang tu akak akan cakap......

amacam abang i dah meletop ke belum?...cepat lah bagi tau abang.....

abang how do i look?..chantek ke tidak? rugi u tak kenal i dulu..sebab i ade sebuah lorong gelap yang paling indah yang abang x kan lupakan...tp kalau u nak tengok lorong gelap tu u need to bring ur torch light...hahahahah

pikirkan.....



ni akak ade clip yang akak hanjeng berkenaan 1st buat tatapan semua...

Let's SHOPPING Uollss!