jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 1 December 2007

7 perkara Pelik tentang akak!

akak bosan sangat ari sabtu ni..bos akak pi outstation...so akan layan lah blog..so akak pun baca lah blog perempuan gajah iaitu hotmama yg x kemana hotnya itew...so akan nak tiru skit ape yang dia buat..
so kat sini akak nak bg tau 7 perkara yang pelik skit tentang akak...

1)Suka makan tempe busuk
mmg pelik kan..bukan ape makanan ni di interduce oleh makcik akak yang berada di johor itew..mula2 akak pun agak terkejut n siap maki hamun makcik akak itew kerana memasak makanan itew..dinhss uoll....ape itew..tu lah orang kata x kenal maka x cinta..
tempe ni kalau kita simpan lama dia akan jd sedikit busuk kan..tp x lah berulat..dia berubah bau dan agak lembik skit..akak suka masak dengan cekur, ikan bilis, cili padi yang di kisar..pastu masak dengan tempe busuk ni...akak x tipu uolss. kalau akak masak lauk ni ...akak n kakak akak sanggup bergaduh..kerana rase dia yang berangin n lazat..nak ngis rasanya..x tau lah kalau u olls x suka kan..tp ade aku kesah kalau korang x suka...kalau korang rse geli n jijik korang kena pikir ni...isap K***k, Jilat P***k, jilat B****t lagi keji kan uolls..pikirkan....awas...

2)Suka pegi kedai 2 ringgit
ini adalah tempat kegemaran akak..bukan ape kita leh beli banyak benda kat kedai ni...cuma 2 ringgit jer..akak ni bukan lah type yang branded2..akak x kisah...kiranya sampai orang kedai 2ringgit kat kawasan akak tu kenal akak lah..so kalau korang kata akak x kelas ..lantaklah..ade aku mintak 2 ringgit kat uollss ade..xde kan...so diam ok...

3)Sungei Wang plaza my favorite place to shopping
akak suka sangat tempat ni...akak rase kalau akak bawak 15 juta pound pun x cukup rasanya..macam2 ade kat sini..akak lagi suka kat cini sebab barang2 dia pelik2 n so in to me..adew orang kata shopping kat sini nbanyak cina jinjang n baju2 dia agak jinjang skit...adew aku kesah...bukan korang yang nak pakai ..akak..akak kurang skit kalau pi klcc or mid valley ni..akak cuma pi klcc n midvaleey kalau bf akak dr perancis tu datang jer...seba dia suka sangat ngan klcc..so akak pun kena lah belagak suka gak..love u Ted Mecauley...

4) Suka lelaki berbibir nipis n six pack
akak leh pengsan kalau lelaki cam ni tegur akak...sebab tu lah akak jatuh cinta ngan Ted Macauley ni..dia ade semua ni..walaupun dia dah 38 tahun..tp dia sayang akak dan akak sayang duit dia..ahaksssss..show me the money baby...

5) Akak berkawan ngan Ramai gajah
akak tak tau lah..rata2 kawan akak sekarang ni semuanya gajah2...akak pun dah makin gajah kot..entah lah ...mungkin akak rase bila kawan ngan gajah2 ni akak rase diri akak ni kancil kot...terapi tu uolls...contohnya..kak lela , hotmama, kak bed, kak nita, baby bee...semua tu gajah...tp lah uolss..korang adalah gajah2 yang comel..akak suka sangat...u are my best prend...

6)Potong baju x suka ukur..
akak ni ade basic dalam fashion uolss..ade degree in fashion ok..tp akak ni x lah berfesyen sangat..kira ok ok lah..akak kalau nak jahit baju akak suka agak2 jer kalau nak potong baju tu..entah lah profesional kot..pernah satu kisah mase akak buat show paperdoll kat hotel..akak telah di suruh oleh kak baby bee buat dress dia...so akak main potong jer uolls..tema dia ala2 spanish gitew..ujung2 jd baju chickky uolls..ala ckikky KFC tu..dah akak sering dia persendakan dengan kata2 ini I KNOW UR SIZE!....ahahahahah

8)Boleh tido dimane sahaja
akak x kisah nak tido kat mane..lantai, katil, bawak katil..semua akak boleh tido..akak x mimilih uolls..asal mata akak lelap ok jer...asal jangan dalam reban dah ler...pernah satu ketika akak tertidur dalam tandas uolss..sebab bangun terlalu awal pagi...so pose duduk dulu kat toilet bowl tu pastu terlelap...tp jeis akak ni..tidur lah lambat mane pun ....akak akan bangun awal pg..sebab mak akak dah biasekan sejak kecil..kalau tidak dilibas ok...

so ape pun kepelikan korang..itew adalah identity korang..biar ape orang nak kata..yang penting..ADE AKU KESAH!

Let's SHOPPING Uollss!