ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 13 February 2013

Hentikan lah kalau rumah ko xde cermin

hi guys...

Sorry lambat update busy skit...

stuju x dengan kenyataan akak ni ..." kerana nak  nampak up to date sangatttttttttt...banyak wanita bertudung sekarang ni tergolong dalam golongan yang kufur,  fashion disaster dan x pikir tentang aurat dan rasa diri tu bagussss sangat "...

sorry yer ajak bukak nak hakimi sapa2..akak pun bukan lah dari golongan bijak pandai dan pandai hukum agama..tp dr segi pandangan akak jer ok...dont take it personal kay ...( sambil mencebik bibir)..akak cakap macam ni sebab ramai pompuan bertudung diluar sana akan pandang sinis, mencebik bibir dan buat2 nak muntah bila nampak akak n gan kawan2 akak walaupun kami hanya berdiri tegak...itu kerana akak ni nampak lembut..

sebab lembut..mereka geli..sebab lembut mereka trus meletakkan diri akak dalam golongan yang dapat tiket VVIP ke neraka..sebab lembut mereka kata akak ni dalam golongan yang di laknati...

tidak kah dia terpikir.. yang mulut mereka...pakaian mereka lebih tu mencerminkan kekufuran dan cetek agama?..adakah mereka akan dapat tiket 1st class ke syurga?...

akak ada baca satu statement dalam satu blog ni.. dia kata " sapa kata kalau pakai tudung x leh pakai skirt pendek"...mmg betul kiah oi..tp kalau ko pakai tudung dan pakai skirt pendek..lepastu ko pakai lagging dalam sebagai seluar..agak2 tutup sangat ke aurat ko..sah sah lagging tu melekap pada kaki dan ala2 stokin kaki..so agak2 ko tutup ke tidak aurat ko...





banyak lagi di luar bertudung tapi berbogel..paham x ni..pakai tudung tapi baju jarang..ketat sendat...

tolong lah..bukan x leh bergaya..tapi kalau ko dah mix kan terlalu banyak benda kan dah jadi sedara badut dah...akak ada banyak gambar nak share..tapi kang ade lak yang saman akak ni kang...

kelas ko senah baju anjeng lagi


mana yang pakai tudung ala2 bungkus cempedak lagi...ko gulung gulung kain atas kepala warna warni dengan harapan style sangat...dengan warna terang menderang lagi... manekan lilit seratus ela kain kat kepala..pin sana pin sini..kelepet sana sini..ujung2 rupa cam alas meja pengantin tu dah cukup up to date ke..

itu x tengok lagi dengan biji mata warna biru dengan bulu mata sedepa ala2 bulu mata unta lagi..agak2 ko chantek ke...

paling best pakai tudung..tapi pimpin tangan ngan peluk2 dengan jantan...adakah ia betul?... yang saja duk tayang suar ketat dengan bontot yang lebar landasan kapal terbang itu adakah ia menutup aurat...

jadi pengajaran kat sini xpayah nak highlight2 sangat kesalahan orang kalau rumah ko tu xde cermin nak cermin diri ko... jangan senang buat andaian yang kerana ko tu bertudung litup bagai ko ada jaminan xde dosa.

sorry yer entry kali ni macam bunyi ilmiah skit...bukan apa..semak mata and telinga ni...ingat tuhan tu maha kaya..mungkin satu hari nanti allah jadikan orang yang kita jeling2..yang kita geli sangat tu lebih dekat hatinya disis allah ...dr ko yang feeling tudung litup tapi pakai baju ketat nampak belahan bontot  sambil pimpin tangan ngan jantan...


sorry guys terimo-nyet skit... maklum lah hormon x stabil..

p/s : gambar di rembat dr google...sapa2 yang terasa..harap maaf.. marah google sana

Let's SHOPPING Uollss!