ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 6 May 2009

yer muka akak lonjong mirip itik!..ko mcm ape pulak?

hey uolsss...wat pe tu...ngah ber wirid ker uolss....lets kita berwirid bersama2 uolss...kita wirid berjamaah...ok bedah ...ko lead....

bukan ape akak ajak wirid sebab akak cuba menenangkan hati akak setelah membaca komen yang hampir membuatkan akak bertukar menjadi hanjeng yang ganas...tetiba akak trus ingat tuhan..tu akak ajak uolss berwirid untuk menenangkan hati tu....


bukan ape akak saje2 lah layan google..then akak taip lah name " kak senduk"...yer lah akak kan berangan yang akak ni glamour walaupun adooo kan...so kuar lah berkoyan2 entri yang berkaitan dengan " kak" mahupun "senduk".. so akak perhati lah satu persatu...tetiba akak berpandang satu entri kat google ni....


doremon Versi Akustika katanya...so macam menarik...so akak click le....


so kuar lah website ni...kelas gitew...siap daftar website ni...aidilx.com katanya...web dia simple je..so ok je..akak pun baca lah entry2 dia....tetiba akak terbaca komen dia....





mula2 baca tu mmg naik hantu di buatnya ade ke muka akak lonjong mirip itik...yer lonjong mirip itik...sentap uolsss...mesti orang yang tulis tu muka meletop bagai nak gila tiada tandingan kan...tapi di pikir2kan balik.." ade aku kesah!"....

trus akak terpikir...diorang jelous lah tu....dan bila orang dok mengata kita tu maknenya kita

popular lah uolssss....
larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!
(matilah berangan....)

Let's SHOPPING Uollss!