ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 25 May 2009

isap rokok!

hye uolss..semua sentap sebab akak asyik bg teka teki je kan..ok lah ...korang ni x leh nak tengok akak pose2 manja kejap tau..ade je yang nak suruh akak hapdate....

ok kali ni pasal rokok...

akak dah lama cuba nak stop smoking...akak mula start smoking waktu akak umur 14 tahun..waktu zaman bohsia2 akak dulu...gitew...dalam geng akak..akak sorang je yang pailang isap rokok...then sampai sekarang akak masih lagi isap rokok...

dalam umah akak semua lelaki termasuk akak (lelaki ke) semua isap rokok..cuma mak akak je x hisap rokok...akak, abah akak, abang semua isap rokok...mak akak selalu bising sebab bau rokok...manekan lagi habuk rokok yang sepah2...

selalu dia bising..." ya tuhan..mane - mane celah umah ni pun ade habuk rokok..heran aku"..sian dia...selalu kena sapu...hey akak pun sapu gak kay...so sebab sian ngan mak akak..akak pun isap lah rokok luar umah...

satu hari tu akak duk isap rokok petang2 depan umah sambil pakai suar pendik...then anak buah akak tegur..." uda kenape uda isap rokok ..uda x takut ke..cikgu abang cakap sape isap rokok kan dia sama macam monyet xde otak"....

tersentap biji akak uolsss

tetiba ade suara petir yang menyambung.....

"dah betul dah tu, dengan pakai suar pendek dengan isap rokok, rambut panjang mengerbang duduk pulak atas tembok tu..mmg serupa ngan monyet"


sentap akak..dengar kata2 tu...tapi makin sentap makin laju lak akak isap rokok tu...

teka-teki time!

hey uolsss..ape kabar semua di hari isnin yang manja ini...adakah uolss sihat si samping laki or bini2 tercinta...so minggu ni ade berselingkuh dengan jantan or betina lain x?...bagus...

so ape cerita iolss ujung minggu lepas?....nak tau ape cerita akak?..korang kena jawab dulu teka teki ni...kalau ade yang jawab betul..akak akak publish ceita terbaru..

so its teka-teki timeee....

uolss dah sedia?

soalannya berbunyi...

3 - 2 = 1

5 - 1 = AIR

apa dia?


amacam leh ke jawab.....?....

Let's SHOPPING Uollss!