ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 30 March 2010

akak terpaksa...


kung kung kung....kungggggggggggggg...jap ek kak buat latihan vokal ngan hotmama jap..gitewww kannnn

ok start....

akak ade kenal sorang mamat ni..name dia sofian...putih kuning kulitnya...berbudi bahasa orangnya...manis je bila senyum...sekarang ni dia mmg close ngan akak..

tiap kali akak jumpe dia mesti pegang tangan akak...akak malu nak pegang takut orang nampak..tp dia yang nak pegang nak buat cam ne kan...

dia nak pegang..nak wat cam ner

tp setiap kali akak jumpe dia je nak kena bagi duit..tiap kali jumpe je nak bg duit....akak bukan spedo dia..tp dia mintak...akak ni kan wanita yang lemah kadang2....selalunya lebih kuat dr jantan ok...

akak cuba x nak bg duit kat dia..tp akak terpaksa..kalau akak x bg duit dia marah2 akak...ape nak buat kan terpakse...bila akak bg tau kawan akak ..dia orang gelak dan cakap akak no bodoh...kadang2 tu terasa ape yang kawan2 cakap tp ape nak buat...akak terpakse bg dia duit...

akak terpakse uollssss...kalau x sofian marah akak...

bukan lah banyak pun akak bg dia..tp kalau akak ingat2 lah..banyak jugak akak bg duit kat dia..cam ne ek?

kadang2 tu akak nak jumpe dia tp dia x de..ade pompuan lain lak yang ade..akak kompius..sap tu ek..pompuan tu kawan dia ke...kadang2 tu akak nampak dia satu bilik ngan pompuan..akak malas nak cakap banyak...

x baik tuduh2 kan...lepas tu yang hangin pompuan tu pun mintak duit kat akak...akak cuba gak elak tp di pakse akak...walau berat hati akak terpakse bg gak...

korang rase ape akak patut buat kat sopian tu ek...akak geram sangat..sampai ati dia buat akak cam ni..masalahnya ari2 dia jumpe akak...akak x leh nak lari...

korang nak tau x sape sofian tu.....


dia penjaga toll ...bleyy!


Saturday, 27 March 2010

Pop kuiz

ooooooooooooooooooooooooooo

wah start2 je dah buat whistle cam mariah carey....tp bunyi lebih mirip cerek air panas le....

lama x jumpe uolss di sini kan..maklum lah akak busy sangat uollll...lagi2 di usia senja manja2 ni kan..banyak habis kan masa di tikar sejadah....gitew kan....

kemarin akak bawak anak buah akak pi kedai..mak lum lah budak2 kecik2 ni banyak kerenah kan..mula2 janji nak beli air kotak kan..ujung2 keropok lah segala bagai jajan dalam kedai tu dia nak....kalau boleh nak tinggal je terus dalam kedai kan...

sedang akak sibuk melayan anak buah akak dalam kedai tu..ade lah pompuan ni ngan anak dia pun duk beli jajan ni kan...

then anak dia lelaki comel sangat...mmg cute..kalau besar tu potensi jadi anak ikan rebutan ramai lah gamaknya...budak tu berdiri statik tengok akak....akak senyum tp budak tu tenung je akak..macam ternampak bidadari kayangan kan..walhal macam hantu raya kan rupa akak ni....

then mak budak tu tarik budak tu..then dia tanya soalan cemu emas..yang sungguh mencabar jiwa...


"danish (danish katanya..feeling masyarakat sekarang bg nama anak kan...)..tengok ape tu...kenape danish tengok dia...danish rasa orang tu dia boy ke girl?"...theng ulang2 lagi "boy ke girl"

berani mati betina ni tanya soalan kuiz lak ngan anak dia tanya akak boy ke girl...ko saje2 lah nak tanya kalau anak ko dapat jawab ke tidak kan...pantat punya betina...

dont u ever pop that question depan pondan ok...awas....

akak terus naik hantu kan

akak panas ati..tehn akak tarik anak buah akak...then akak bg kuiz lak ngan anak buah akak...
" adik cuba tengok antie tu...adik rase dia anjeng ke babi?....

betina tu terkedu...then trus sound direct kat akak...

ko apesal kuang ajar ni bapok....(bapok ok....berani mati betina ni kay)

akak balas..."ohhhh yang ko leh tanya soalan kuiz kat anak ko tu aku ni laki ke pompuan tu apehal..ko saje je nak ajar anak ko yang aku ni bapok kan..saje2 buat anak ko konpius kan...ko nak biar nak ko cakap..dia pompaun tapi cam lelaki kan.."

betina tu diam terus berambus...


then anak buah akak pulak tanya akak.."kenape uda tanya anjing ke babi..dia kan makcik...."

pengsan akak nak jawab balik..sah sah aku pun sesatkan anak buah akak kan....terus dia pun terkompius kannnnn

Wednesday, 24 March 2010

pondan kertu

diam x diam akak telah selangkah lagi kehadapan....diam x diam akak makin kertu...

tengok cermin masih lagi feeling 19 tahun...walaupun sekarang tenaga dah kurang...

walau kemanapun dalam beg tetap ada compact powder...

malam ni x leh kuar pi mane2..sebab ade orang nak baling telor kat kepala...

baik akak bersedia... sebab malam sapa baling telo kat akak ..akak sepak telo dia...

ape pun senduk....

u are next step to become a

PONDAN KERTU...


tidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Wednesday, 17 March 2010

Black but Outstanding!

td lunch akak pi lah tapau makanan kat puchong perdana.... panas terik...mata silau..peluh2..cair mekap akak...

lepas parking terus kuar pose dengan sunglases pelsu...tapi feeling2 original...

kete akak betul2 parking belakang bas stop....melangkah catwalk terus tapau makanan...

mmmmm ramai tul abang2 kilang makan tenghari..comel2 belaka..manakala yang berwajah astagrirullahalazim pun banyak...ape kah lagi yang berwajah selisih malaikat 44 kan....

dah tapau pose catwalk ke kereta....feeling2 chantek walaupun sebenarnya azab x henggat....

tetiba2 akak terpandang sesuatu di seberang jalan....baju hijau pucuk pisang....seluar pvc tight...kasut heel putih....botak....earing bulat warna putih...yang penting.."outstanding lipstik" ok..merah red ferrari ok..ko berani?...

sungguh menakjubkan...so amazing.... akak telah lihat.....

PONDAN AFRIKA

wah...lenggok dia..kalau super model..mula2 akak ingat pompuan betul....then akak perhati dengan tajam...siap lap2 cermin mata akak..muka bisa..siap ade misai2 sikit....mula tu akak ingat pompuan africa ..sebab kan banyak betina2 africa rambut botak...tapi dengan halkum besar penumbuk meyakinkan akak dia pondan africa..."ku sangkakan nasha aziz rupa2nya aziz desa rupanya"...

then dia melintas jalan .. yang penting ok lintas jalan dengan jantan africa ok..akak syak laki dia...feling ni..lengang lengok

yang penting lagi..akak tetap pose panas2 tepi kete demi mendapat view yang jelas...then dia duduk kat bas stand ..bila dia bukak mulut....

ya tuhan suara lebih garau dr harimau...pitammmmmmm

then di toleh kat akak...ape lagi walaupun muka akak bisa gak..akak terus tarik getah rambut kibas rambut ala2 julia rais....

selagi hendak akak mengibas2 rambut..bersungguh-sungguh ni

lantas dia senyum dan beri lambayan ratu pada akak...


DENGAN INI SAYA INGIN MENGESAHKAN BAHAWA DIA BENAR- BENAR PONDAN AFRIKA...

kerana apa...

HANYA JOHARI MENGENAL MANIAM OK....
(hanya jauhari mengenal manikam)

x kan ko masih nak sangsi lagi dengan ape yang ko nampak kan...


kalau rupa cam ni ko masih kata dia pompuan..meh aku cilikan biji mata ko...

Thursday, 11 March 2010

nampak hantu



pernah x korang nampak hantu...ape perasaan korang...
bukan ape ari tu akak lepak2 alfa..then lepas lepak akak pun anta lah hotmam balik..dah lah mase kat alfa td lepak2 cerita hantu..dah tentu lah teringat2 uolssss...
sampai je kat umah akak kuar kete...nak bukak gate...enjin mati ..tp kepala masih teringat cerita2 seram kawan duk cerita..akak ni nampak je macam berani..kadang tu penakut jugak uolsss...
sedap je akak duk bukak gate ..feeling2 woman...tetiba akak terpandang satu lembaga kat tepi pagar...mase tu kul 1 pagi...akak tengok umah sewa sebelah umah akak tu lampu dia tutup...



berderau akak tengok lembaga tu...kurus..rambut panjang gila sampai lutut...tengah terbongkok2 depan umah sewa tu...dah rupa macam nenek kebayan...

astagfirullahalazim...bulu roma semua naik..akak rase kaku..x leh nak menjerit...

then akak jalan pelan2 menuju ke kereta akak..buat2 x takut.. then dia toleh akak..


ahhhhhh hantu...akak jerit suara pompuan..halhal suara akak cam hon lori

ahhhhhhhaaaaaggggggg... dia menjerit tengok akak....akak pun menjerit tengok dia..kiranya macam battle of the voice lah....

rupanya ..dia bini orang sewa sebelah umah akak....dia terperanjat tengok akak akak terperanjat tengok dia...

then leh dia cakap..."terperanjat saya..saya ingat hantu td..."...akak punya lah gelak bagai nak gila...

selama ni akak tengok dia duk siput rambut dia je..rupa2nya rambut sampai lutut...

sentap x dia kata akak macam hantu..wal hal muka dia yang macam hantu....hanj kan...

esok paginya akak cerita lah ngan mak akak..mak akak gelak bagai nak gila...yang sentap tu dia cakap kat akak....

" mmg rupa ko macam hantu..dengan cukur keningnya..aku suruh potong rambut tu kemas sikit ko x nak...kan orang dah kata ko hantu..elok lah tu hantu kata orang lain hantu"...

sentap lah....

Monday, 8 March 2010

header aku suka ati aku lah sundel!

hey uollsss.... ape kabar uolsss...amacam chantek ke di bagi isnin ni...

atas pemintaan peminat....gitew..peminat katanya...akak nak post antara blog header yang pernah akak letak kat blog akak...

akak ni cepat boring ngan satu header je uollsss... bila lagi akak nak feeling ngan berangan uollss..ini lah masanya..inilah masanya akak edit gambar2 akak kan...supaya blog akak nampak ceria...katanya....

kalau ikutkan mau berpuluh lagi header akak dah buat..tp akak pun lupa mane akak save...

korang rase yang mane pilihan korang...dan korang rase antara yang mane korang rase akak feeling n berangan...


header 1 : promote opis katanya...royalty plz

header 2: hasil gabungan name akak katanya

header 3: feeling sexy walaupun sebenarnya badan ko berkerak kan

header 4 : feeling dato siti..tapi sebenarnya lebih mirip siti sifir

header 5 : feeling pose tepi tasik katanya...

Header 6: feeling berdiri tepi tasik..tp banyak orang x suka header ni

header 7: akak feeling model katanya...

header 8 : feeling tepi tasik pancing anak ikan katanya

header 9 : antara header yang akak paling suka

header 10 : feeling fazura ngan jantan meletop

header 11 : senpat promote blog kawan jual tudung katanya..tp ujung2 blog dia adooo

header 12 : akak berduet ngan beyonce..ade berani?

header 13 : feeling wanita muslimah..walhal ko sundel

header 14 ; paling kontrovesi..siap masuk satu blog ni dan akak di kecam hebat gara2 header ni..walaupun akak edit muka akak n badan mariah carey agak sedih...

header 15 : ni pun akak suka..simple but nice..waniat furdah katanya

header 16 : ni waktu raya cina ari tu....konsepnya opera cina..amacam cina x akak?...

so akak buat header ni pun suka2..akak mmg suka edit2 gambar ni....sape yang x suka tu ade aku kesahhhhh....


Wednesday, 3 March 2010

salah orang le sundel !

hey uolssss chantek ke tidak?... gitewww star2 je dah anya orang chantek ke tidak...kannnnn

sorry uolsss sejak assistant mak cuti kawen ni..akak terkangkang2 buat keje sorang2...sampaikan nak kentut pun kena delay ok..x ke azab...kannnn...tapi jumaat ni dia balik...masuk keje balik..awas ko ade 100 fail atas meja ko..mak nak ko siapkan dalam masa 2 hari...gitew kan....

lunch tadi akak pi lah giant nak beli barang sikit...cuaca panas...
masuk2 trus masuk guardian..tengah duk tengok barang....ade orang jerit...

"Nyahhhhhhhhhh!....lamanya x jumpe ko....ko buat ape kat sini....?"....

akak tengok pompuan tu..rambut kepok2 blond, sunglases besar, handbag LV, high heel..dan gaya mmg semuai kalau dia tu shopping kat pavilion...

sape betina ni ha...

akak toleh belakang kut2 dia tegur orang kat belakang akak....then akak pandang dia lagi...then pompuan tu terus lari kat akak peluk akak cium pipi kakan kiri...

ko sape nak peluk2 aku ni ha...

nyahhhhh....rindunya mak kat ko nyah..lama x jumpe ko...ko duk mane sekarang?..mak rindu giler kat konya..puas mak cari ni phone ko nyah...hp mak hilang kat melbourne ari tu..tu no ko ilang tu...mak dah kawen sekarang nyahhhh....(sambil tunjuk cincin batu besar penumbuk)..

besar x batu cincin mak...

akak masih blur..tapi akak pu layan je lah..mungkin kawan akak lama akak yang akak sendiri lupa muka kan..so akak cuba ingat balik....akak pun layan je lah pompuan tu...

"ko dah kawen ke sundel....ko kawen ngan sape x nak jemput mak pun...."

dia jawab... sape lagi leslie lah...dia kan dah lama gila babi ngan aku... bulan 10 tahun lepas dia masuk islam"...

then dia tanya akak lagi...nyah kenape mak tengok ko ni macam x terurus je nyah...x kan sejak2 ko clash ngan dean ko jadi cam ni...ko keje mase sekarang...ko masih keje kat klcc lagi ke nyah...?

akak tanya dia...dean macam mane sekarang..dia buat ape sekarang?

dalam kepala akak terus terlintas..sah betina ni silap orang ni...sahhh..ape lagi akak layan kan je lah....

pompuan tu jawab

...nyah...semua tu kisah lama..dean dah kawen dah nyah..ade anak sorang dah...buat ape ko nak kenang2...dia macam dulu jugak..ko tau lah dia kan..ramai betina gila babi ngan dia..tinggi...putih ensem..ujung2 dia gila babi ngan ko kan...sah sah ko mandrem dia kan...hey nyah...ko keje mane nyah sekarang...


akak layan kan lagi...mak keje kat bandar puteri je nyah...mak dah baik sekarang...biarlah mak cam ni je sekarang...mak redha nyah...

pompuan tu jawab..nyah sian mak tengok ko nyah..ko dulu mmg vogue..ko lah paling daring..kalau pi keje x pakai sexy itew bukan ko...(yer kan pakai sexy...adoooo)...tapi mase dah berubah nyah..mak doakan ko ok ok pas ni...

than bunyi talifon...betina tu cakap omputeh sebijik matsaleh..meninggal mak mendengarnya...

" ok nyah mak kena balik dulu..laki mak ajak pi diner kat kl..jumpe kawan dia sekali...ok nyah bg no ko kat mak..mak senang mak calling2 ko nyah..ade banyak story nak citer ngan ko..."...

dia peluk akak...cium kiri kanan...and chow..akak intai dia bawak honda city warna silver...

sah betina ni salah orang....rupa aku ni sama cam orang lain ke..ke orang lain yang banyak muka cam aku...setakat ni nak 5 orang x kenal tegur akak dengan nama2 yang berlainan..adakah muka akak ni mempunyai banyak cetakan?....or muka i ni terlalu model!


Let's SHOPPING Uollss!