ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Sunday, 17 August 2008

Ganti puase!

bye kak bed...jumpe 1 syawal yer..opsss



mmm uolls ramadhon dah dekat..akak gentar uolss...puase tinggal lom ganti lagi..mmm cam ne ni... kalau ikutkan nak ganti sebelum puase ni harus le x sempat uolls...kalau di kumpul2 kan pose yang akak kena ganti harus lah akak kena ganti puase setahun tanpe henti...wah banyak tu..biase le..akak ni agak nates sikit kan...kalau lah akak puase setahun tanpa henti harus lah badan akak slimriver bagai nak giler...lain lah kak cam puase penuh..dia wanita muslimah walaupun wajah x lah wanita sangat..yer lah dia kan wanita di bawah lindungan kaabah...selalu posa sunat lah puase ini lah..tahniah kak cam..patut lah wajah ko berseri2 kak cam...patut lah akak selalu tercampak bila jalan sebelah ko....



cam ner ni..dosa takut..tapi pose malas...gitew kan...tapi tahun akak yakin akak akan puase penuh..insyaallah..tapi yang penting dan akak amatlah yakin yang kak bed akak puase penuh tahun ni..maklum lah baru balik umrah..kalau x pose gak..akak x tau le ko kat bed..mesti umrah yang ko buat tu sebenarnya bukan kat mekah ..tapi kat los angeles.....tu lah kak bed ko kena puase penuh tahun ni...yer lah akak dengar2 kak bed nak sambut raya nanti kat australia..mmmm tahniah kak bed...jangan lak tahun ni ko sambut raya tahun depan ko sambut krismas lak yer....



ape pun nanti2 lah akak ganti puase tu..hihih..dasar x takut dosa tul lah akak ni..harus lah halilintar memanah akak dengan jayanya nanti..ops..selisih angle fourty four...ape pun pose ke tidak ke akak akan tetap menyambut raya dengan meriah bagai nak gila....

lalalalalala ila!

wah sempat akak pose ngan ila walau pun rupa akak macam jahanam mase tu...
jumaat lepas akak telah berjumpe ngan blogger iela name dia..ade lah biz skit so tu pi jumpe iela ni...akak p ngan kak cam...x plan pun nak pegi umah dia..tp sebab ade hal penting akak n kak cam pun pi la umah dia..wah gitew..duk umah orang ado2 iela ni..cantek umah dia...kelas gitew..di tambah pulak laki iela n si iela ni very the peramah uolls..rase macam dah kenal 15 tahun...rancak sungguh berborak kat umah iela..sonok akak dapat kawan baru....nanti ade mase akak n kak cam pi lagi uma iela lagi yer..so ade gak plan nak p kareoke ngan iela n hubby dia...so nanti ade peluang kita pi ek..love u olls...muah muah

sebelum pegi akak dah pesan ngan kak cam yang si iela ni dah kawin uolls...yer lah kak cam kan suka laki orang...kalau dia nak menggatal ngan laki iela akak akan bantai dia...so jagan takut yer iela..ko lebih cantek..gitu..hihihihih

Let's SHOPPING Uollss!