ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 11 September 2009

ko tu ibarat bola api kay...

hye uolsss..akak ade cerita lagi ni....akak kan sekarang gigih menempelkan diri dalam tagged.com kan...so malam semalam..lepak umah ali n haizat...then tengah duk berinternet..akak dapat call dr sorang mamat ni....


dia berkata " hye liz..waqt pe tu..i ade kat area puchong prima ni...so i nak jump u kejap je..nak tengok muka u"...motip nak tengok muka akak...lantas akak menjawab...

"malulah awak saya ni buruk...x mekap sekarang..termeninggal awak tengok saya kang..lagi pun saya nak kuar ni..lain kali ek..."

dia berkeras " boleh lah kejap je...i tengok muka u ..kalau ok i lepak ngan u..kalau x i blah lah.."..

hanjeng x statement dia...so computer depan mata akak trus search nama dia dalam inbox..khalif name dia..akak jumpe...



tu dia ko sebok nak tengok muka orang..atleast akak letak muka akak dalam tu..yang ko letak gambar anak kucing tu..konon2 ko tu cute macam kucing lah yer....

so dia call lagi memaksa suruh akak turun duk tepi jalan...so akak pun pakai bedak trus turun...x mekap pun..sudah tentulah bapok kalau x mekap uolss tau cam ne rupanya kan...so dengan confidentnya akak pose cari dia tepi jalan....

so akak pun jalan tepi kete dia....akak intai2 dr jauh...dia call lagi...n cakap...

"liz u yang pakai baju hitam tu yer...i nampak cam lelaki je..baik x yah jadi pondan..lepas ni u botak je lah jadi cam mawi"...

sentap x...lalu akak menjawab..." atleast saya tunjuk gambar saya dalam tagged tu. ...tu mase saya mekap..awak ingat saya ni nak mekap 24 ke...u ingat ini telenovella spanyol ke...habis tu awak pandai cakap je..yang awak letak gambar kucing dalam tagged awak tu nape..bajet cute ke..i tengok u ni gemok je..penuh satu seat kete..pastu muka u macam bola api tu sape lak nak jawab?"...

di ingatkan yer uolllll muka dia pun buruk gak macam bola api...so xyah lah cakap orang lain buruk kan...cermin dulu kay....


ku sangkakan ko seperti model seluar dalam ..rupanya ko model tong gas.....

ape lagi uolss x cakap banyak akak trus lari...then dia ade call2 akak..mintak maaf katanya..akak hanya mampu kata pada dia.."sorry u not good enough for me"....wah kekwat ni....


korang bayangkan lah muka akak cam kat atas ni kan..lepas cabut susuk..pantis kening...sental sana sental sini...tambah mekap 10 inci....pastu photoshope sikit ...maka....


hasilnya mirip halle berry...so salah akak ke .... dah nak termirip nak wat cam ner kan...ko rase nak kawan...ko leh kawan..kalau x nak ade aku kesah....aku leh kawan ngan oarang lain OK!


Let's SHOPPING Uollss!